inzerce, prodej, prodám, bazar

ACV HL100 nepřímotopný nerezový zásobník - bojler

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Nabízím nepřímotopný, nerezový, závěsný zásobník - bojler ACV HL100, konstrukce zásobníku tank in tank. Důvod prodeje, přechod na tepelné čerpadlo, cena 2000 Kč. Průměr 51 cm, výška 82 cm.
ACV HL100 nepřímotopný nerezový zásobník - bojler
Podobné inzeráty
Bojler 200l - nepřímotopný ohřívač vody
Nový bojler - ohřívač vody nepřímotopný o objemu 200 litrů - značky NOBEL Stacionární zásobník se dvěma výměníky tepla. Možnost připojení elektrického topného tělesa (topné patrony 6/4 ) Propojitelnost: kotel na tuhá paliva, plynový kotel, krbová kamna s výměníkem, elektro kotel, solární systém, apod. Stav: Nový produkt Záruka 2 roky Kapacita: 200 litrů Výška: 1230mm Průměr: 600mm Čistá hmotnost: 88kg Plocha výměníku: 0,85, 0,62m2 Izolace: 50mm Vnější plášť z umělé kůže z PVC a ABS krytky s vysokou odolností Zásobník vody z oceli válcované za studena s dvojitým vnitřním smaltovaným povlakem Tepelná izolace z expandovaného ekologického polyuretanu Teplovodní systémy, solární zásobník, bojlery, ohřívače, topná tělesa, nádrže s nuceným oběhem, vyrovnávací nádrže, zásobníky vody, záložní zdroje, solární systémy, tepelná čerpadla.
Bojler 300l - nepřímotopný ohřívač vody
Nový bojler - ohřívač vody nepřímotopný o objemu 300 litrů - značky NOBEL Stacionární zásobník s jedním výměníkem tepla. Propojitelnost: kotel na tuhá paliva, plynový kotel, krbová kamna s výměníkem, elektro kotel, solární systém. Možnost připojení elektrického topného tělesa (topné patrony 6/4) Stav: Nové zboží Záruka 2 roky Kapacita: 300 litrů Výška: 1760 mm Průměr: 600 mm Čistá hmotnost: 109 kg Plocha výměníku: 1,48 m2 Izolace: 50 mm Vnější plášť z umělé kůže z PVC a ABS krytky s vysokou odolností Zásobník vody z oceli válcované za studena s dvojitým vnitřním smaltovaným povlakem Tepelná izolace z expandovaného ekologického polyuretanu Teplovodní systémy, bojlery, solární zásobník, ohřívače, topná tělesa, nádrže s nuceným oběhem, vyrovnávací nádrže, zásobníky vody, záložní zdroje, solární systémy, tepelná čerpadla.
Zásobník ACV HL 160
Prodám nepřímotopný nerezový a dvouplášťový tank in tank zásobník vody ACV HL 160 l, použitelný pro více zdrojů ohřevu. Demontován před 3 týdny po montáži TČ. Vlastní odvoz.
Dražice OKC 200 NTRR bojler nepřímotopný
Dražice OKC 200 NTRR ohřívač vody nepřímotopný stacionární Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) z externího zdroje. Objem 200 litrů se vyrábí ve variantě se dvěma výměníky pro připojení dvou zdrojů topné vody (např. plynový kotel + alternativní zdroj). Při propojení obou výměníku do série lze získat zdroj TUV o výkonu až 44 kW. Ohřívač je vybaven regulací teploty ohřevu TUV (termostat pro ovládání trojcestného ventilu nebo oběhového čerpadla ) pro napětí 230 V/50 Hz, pojistným ventilem a vývodem pro cirkulaci. Nejčastější využití Ohřev TUV celoročně topnou vodou z plynového kotle pro zapojení s přednostním ohřevem TUV. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního zdroje energie nebo při propojení obou výměníku do série nepřímotopný zásobník pro kotle nad 24 kW.
Bojler 500l - nepřímotopný ohřívač vody
Nový bojler - ohřívač vody nepřímotopný o objemu 500 litrů Velkoobjemový ohřívač vody pro se dvěma výměníky tepla Propojitelnost: solární systém, kotel na tuhá paliva, plynový kotel, krbová kamna s výměníkem, mimo tepelná čerpadla Možnost připojení elektrického topného tělesa (topné patrony 6/4) Stav: Nové zboží Záruka 2 roky Kapacita: 500litrů Výška: 1838 mm Průměr: 750 mm Čistá hmotnost: 158kg Plocha výměníku: 2,25 m2, 1,06m2 Izolace: 50 mm Vnější plášť z umělé kůže z PVC a ABS krytky s vysokou odolností Zásobník vody z oceli válcované za studena s dvojitým vnitřním smaltovaným povlakem Tepelná izolace z expandovaného ekologického polyuretanu Teplovodní systémy, bojlery, solární zásobník, ohřívače, topná tělesa, nádrže s nuceným oběhem, vyrovnávací nádrže, zásobníky vody, záložní zdroje, solární systémy, tepelná čerpadla, solární kolektory na ohřev vody.
nepřímotopný zásobník na vodu Vaillant
Prodám zásobník Vaillant uniSTOR VIH R 150/6 M - vysoká třída izolace A - minimální tepelné ztráty díky přidané vakuové izolaci a víku zásobníku (EPP) - stacionární zásobník teplé vody, nepřímotopný - technické parametry přizpůsobeny závěsným plynovým kotlům a stacionárním kotlům - válcový tvar - ochranná hořčíková anoda s LED kontrolkou stavu - vypouštěcí ventil - přípojka cirkulačního potrubí - opláštění s práškovou povrchovou úpravou (bílé) - objem 150 l V provozu 3 roky - bezproblémový chod Důvod výměny - výměna za větší z důvodů instalace TČ. Již demontováno, k odvozu kdykoliv.