inzerce, prodej, prodám, bazar

ACS KT600 Docházkový terminál

Kategorie: Ostatní

Cena za vše co je na fotografii

v případě zájmu či dalších informací preferuji komunikaci přes email. jablotron-alarm@
osobní předání Praha a okolí zasílat prostřednictvím

ilustrační foto
ACS  KT600 Docházkový terminál
Podobné inzeráty
Docházkový terminál DT3000SA iClass B
Docházkový terminál DT3000SA iClass B s vestavěnou čtečkou karet iClass/Mifare D Osobní převzetí v Brně. Po dohodě mohu dovézt.
mobilní terminál Chainway C3000 / 2D imager
Prodám 3ks mobilní terminál Chainway C3000 / 2D imager včetně nabíjecího stojánku a Pistolového držáku s baterií. Vše je v záruce! Cena za 1kus 9777,- + DPH Jedná se o mobilní počítač s operačním systémem Windows CE 6.0, který má vysokou stabilitou a bezpečnost. Připojení k internetu je zajištěno 3G či Wi-Fi sítí. Pracujete na číselné klávesnici a vše se přehledně zobrazuje na podsvíceném displeji. Ochrana před prachem a vodou, terminál byl také testován i na pád z výšky 1,5 metru s dopadem na beton. Mobilní terminál Chainway C3000 / 2D imager je vhodný do maloobchodu, správy skladů, logistiky, sledování majetku, správy vozového parku apod •Vysoce odolný mobilní terminál značky Chainway C3000 s 2D skenerem •Mobilní počítač s operačním systémem Windows CE 6.0 pro vysokou stabilitu a bezpečnost •Podsvícený displej a pohodlná číselná klávesnice •Připojení 3G a Wi-Fi •Pokročilé funkce sběru dat •Disponuje 5MP kamerou •Výkonný procesor 800 MHz, 256 MB RAM •Dlouhá výdrž 3200mAh vyjímatelné baterie •Vnitřním úložiště 4 GB a slot na SD karty (až 32 GB) •Stupeň krytí IP65 proti prachu a vodě •Reproduktor 0,5 W •pistolová rukojeť, ve které je ukryta baterie s dalšími 5200 mAh •Možnost GPS Důvod prodeje přechod na jiný systém, v případě rychlého jednání zaškolíme na používání.
Mobilní POS terminál Sunmi M1
Prodám Mobilní POS terminál Sunmi M1 nabízí skutečně minimální rozměry pro účely mobilních plateb. Velikost displeje je pouhých 4,5“ a rozlišení 854 × 480 bodů. Kvůli menší velikosti byla v tomto případě obětována chybějící tiskárna. Tu je ale možné externě připojit pomocí technologie Bluetooth, Sunmi M1 komunikuje také prostřednictvím Wi-Fi. Terminál pracuje na základě operačního systému Android 5.1. Kapacita baterie je 3000 mAh, terminál se dobíjí prostřednictvím speciálního stojánku. V konektorové výbavě nechybí microUSB, slot na SIM kartu nebo audio jack. Terminál je doplněn o jednoduchý fotoaparát.
Docházkový Systém TOMST se softwarem Alpus pro Windows
Docházkový a přístupový systém TLD umožňuje unikátní řešení přístupu do objektu. Místo mnoha různých zámků a k nim náležících klíčů, které musí mít uživatelé neustále všechny u sebe, stačí nyní pouze jedno jediné identifikační médium (čip nebo karta) použitelné na všech místech připojených do systému. Po přiložení identifikačního média ke čtecímu terminálu dojde k identifikaci média a k předání informace řídící jednotce TLD-L(E), která na základě vyhodnocení oprávnění daného média sepne nebo odmítne sepnout relé ovládající zámek, výtah, alarm či jiné připojené zařízení. A co víc! v případě použití řídící jednotky TLD-LE je systém schopen nejen identifikovat médium přiložené ke čtecímu terminálu, ale též zaznamenat časový údaj kontaktu. Tak jsou uchována data o posledních 1500 průchodech v čase Tyto informace jsou exportovány do PC a po jejich zpracování je vytvořen systém kompletní kontroly docházky.Kontaktní čtecí terminály pro iButton čipy. Adaptér je elektronické zařízení připojené na PC, které slouží k přenosu zaznamenaných dat z řídící jednotky do PC a k zadávání přístupových práv do vyhodnocovacího programu. Řídící jednotka je kromě ovládání přístupu schopna evidovat záznamy o jednotlivých průchodech v čase a tím dává základ docházkovému systému.Software Alpus-VypisProgram Alpus poskytuje možnost tvorby přehledů z načtených dat systému TLD. S jejich pomocí můžete snadno provádět kontrolu přístupu a docházky vašich zaměstnanců. Program Alpus umožnuje tvorbu několika různých typů výpisů, přizpůsobených požadavkům uživatele.Výpis událostí je možné vytvořit pro každou osobu, skupinu osob či bránu TLD samostatně za konkrétní období, které předem stanovíme.Další výhodou je možnost nastavení a sledování docházky pro běžný i směnný provoz. Je možné rozlišovat důvod nepřítomnosti (např. dovolená, lékař, náhradní volno apod.). Alpus podporuje i možnost výpočtu stravného, přesčasů apod.
Windows terminál nStation L230
Dobrý den, prodám výše zmíněný Windows terminál nStation L230. Původní popis: Terminál L230 firmy nComputing je windows terminálem založeným na komunikaci po síti LAN. Používá proprietární (vlastní) formát komunikace (vlastní protokol) a vlastní chipset vyvinutý speciálně pro sdílení Windows a prostředků hostitelského počítače na tomto klientovi. Cenově odpovídá méně než polovině ceny nejlevnějších entry level klasických PC. Další výhodou je mnohem nižší spotřeba a provedení bez pohyblivých komponent (HDD, ventilátory). Tím je dosažena velmi nízká poruchovovost a nulová hlučnost. - snížení nákladů na správu až o 75% - jednoduché nastavení, správa a údržba - bez pohyblivých součástí (HDD, ventilátory), nízká poruchovost, bezhlučnost - spotřeba 5W - připojení přes klasický ethernet Porty na terminálu - 10/100Mb LAN - 5V napájecí konektor - VGA - on/off přepínač - výstup na reproduktory - vstup na mikrofon - USB 1.1 - PS/2 klávesnice - PS/2 myš Podporované operační systémy: Microsoft Windows a Linux (v sekci podpory na /support najdete nejnovější podporované verze) Je zapotřebí plně otestovat. Záruka v podobě možnosti vrátit zboží do 3 dnů v případě jakékoliv nefunkčnosti. Možno jak osobně vyzkoušet / vyzvednout, tak i zaslat
smart card terminal SOLO - nový
Platební terminál, intuitivní ovládání, dotyková obrazovka, více info viz