inzerce, prodej, prodám, bazar

ACIDOMID - POSLEDNÍ BALENÍ

Kategorie: Králíci

Acidomid pro králíky - 1 litr.
ACIDOMID - POSLEDNÍ BALENÍ
Podobné inzeráty
Králík čistokrevný Rhönský poslední dva mladí samci
Nabízím na prodej mladé králíky plemeno Rhönský. Mláďata jsou čistokrevná po tetovaných rodičích (sami nejsou, ještě nejsem členem klubu chovatelů). Narozená jsou 14.11.2022. K dispozici jsou poslední dva samečci.
prodám levně poslední dva králičí kluky na chov
Prodám poslední dva králičí kluky na chov. info 776315
❤️⭐️❤️Minilop kralicek beranek
Prodame krasne malinke Minilop beranky. Budou zvykly na mazleni a lidskou ruku, na napajecky a zachudky. Do nového domova dostanou granulky do prvních dnu a budou přeléčena proti kokcidioze. Jsou narozeni 8.února a k odběru od 5.dubna. Na vyber miminka z jednoho vrhu na těchto foteckach. Tmavá cincilova holka, bílý siam kluk. V jiném inzeratu poslední kluk z druhého vrhu 2 z třetího vrhu. Osobní vyber u nás doma,je možné předání Hradec Kralove, Pardubice. Nebo případně zaslani prepravcem pro zvířátka. Komunikace nejlépe přes whatsapp tel..
⭐️❤️⭐️Miminka Minilop beranek kralicek
Prodame krasne malinke Minilop beranky. Budou zvykly na mazleni a lidskou ruku, na napajecky a zachudky. Do nového domova dostanou granulky do prvních dnu a budou přeléčena proti kokcidioze. Jsou narozeni 27.února a k odběru od 24.dubna. Na vyber tato 4 nadherna miminka z jednoho vrhu na těchto foteckach. V jiném inzeratu posledni miminko z druhého vrhu a 2miminka z třetího vrhu. Osobní vyber u nás doma,je možné předání Hradec Kralove, Pardubice. Nebo případně zaslani prepravcem pro zvířátka. Komunikace nejlépe přes whatsapp tel..
Králíci, chovný pár
Prodám vynikající chovný pár králíků. Poslední vrh 10 mladých. Končim ze zdravotnich důvodů. Cena 400 kč. Tel: . Hejnice, okr.Liberec.
⭐️Krasny Minilop kralicek beranek
Prodame krasne malinke Minilop beranky. Budou zvykly na mazleni a lidskou ruku, na napajecky a zachudky. Do nového domova dostanou granulky do prvních dnu a budou přeléčena proti kokcidioze. Jsou narozeni 28.ledna a k odběru od začátku dubna. Na vyber tato miminka z jednoho vrhu na těchto foteckach. Volní: Cerna Vydří kluk, modrobila holka. V jiném inzeratu posledni miminko z druhého vrhu a 2miminka z třetího vrhu. Osobní vyber u nás doma,je možné předání Hradec Kralove, Pardubice. Nebo případně zaslani prepravcem pro zvířátka. Komunikace nejlépe přes whatsapp tel..