inzerce, prodej, prodám, bazar

Achát leštěný kámen - řez, váha 475 g

Kategorie: Doplňky

Prodáváme leštěný achát - řez.
Váha 475 g, velikost 15,5 x 10 x 1,8 cm.
Na jedné straně jsou 2 železné ostny - viz foto.
Stav viz foto.
Achát leštěný kámen - řez, váha 475 g
Podobné inzeráty
Krásný dekorační labradorit free form cca. 4200g – Madagaska
Obrovský, leštěný, nádherně zbarvený kámen ve výběrové kvalitě TOP A++++ Barva: Odstíny jasně modré – Viz. foto, původ: Madagaskar. velikost: cca 170 x 190 x 60 mm (výška x šířka x síla). Kámen se dá postavit na spodní stranu. SPORADICKÉ NEROVNOSTI PŘÍRODNÍHO KAMENE Labradorit Vlastnosti: pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn. Léčebné využití: léčí nachlazení, revmatismus, ulevuje napětí při menstruaci, upravuje rovnováhu hormonů, metabolismus, odstraňuje stres, snižuje krevní tlak, hledá a léčí příčiny nerovnováhy.
Náramek z minerálních kamenů č.11
Sluneční kámen 8mm Achát kouřový matný 8mm Zrno chir.ocel
Dekorace na zeď, barokní konzole 60cm, stříbrná (5ks)
Nové zboží Stylová designová dekorace na zeď Rozměr: 25cm x 60cm x 13cm (ŠxVxH) Materiál: leštěný hliník Dekorace v barokním stylu Stylová designová dekorace na zeď Rozměr: 25cm x 60cm x 13cm (ŠxVxH) Materiál: leštěný hliník Dekorace v barokním stylu Uvedená cena je bez dopravy a za jeden kus. Možnost doručení. V případě zájmu prosím pište na: agenturahracek@, nebo SMS. Odpovím co nejdříve. Pracuji v zahraničí.
ŠPERKY a JINÉ z minerálů a jiných materiálů z Evropy a Asie
Náramky z minerálů - lepitolit, achát rasberry - 60 Kč - tygří oko - 80 Kč NÁRAMEK Z MUŠLIČEK - 40 Kč Keramický zvonek - se spirálami - 60 Kč TYKVOVÁ CHŘESTIDLA přírodní 3 ks, každé zní jinak: - délka 27 cm, hlava 13 cm, šířka 8 cm - CENA 255 Kč - délka 16 cm, hlava 8 cm, šířka 4 cm - CENA 95 Kč - délka 14,5 cm, hlava 5 cm, šířka 4 cm - CENA 95 Kč Křišťálová drúza - 200 Kč Rozměry: 6,5 cm x 3,5 x 3,5, Váha: 40 g AMETYST trombovaný - 50 Kč (za 1 ks, 5 ks) - placatý korál s dírkou po celé délce, velikost 2,5 x 2,5 x 0,6 cm JASPIS ČERVENÝ - 20 Kč (1 kus) - velikost 3,7 x 2 cm KŘIŠŤÁLY - 10 Kč (2 kusy) - velikost 1,5 x 1,3 cm KERAMICKÁ DEKORACE - ozdobný svícen, talířek - 90 Kč - délka 11 cm, výška 2 cm Přátelská glazovaná keramická čajová souprava se svícnem - 350 Kč -------------------------------------------- Více o nabízeném a další věci najdete na mém profilu. -------------------------------------------- V PŘÍPADĚ ZÁJMU ČI DOTAZU MI NEVÁHEJTE NAPSAT na MAIL newsforalena@ nebo ZAVOLAT. Na sms neodpovídám. Děkuji za pochopení. Přeji Vám prima den a ať se Vám daří :)
Set náušnice s řetízkem
Wau doporučuji Náušnice a řetízek s přívěškem. Krásný set a mám pouze jeden tak honem pište si. Řetízek chirurgická ocel délka 45cm a je vyroben z korálků bílý Jadeit a Achát Cena včetně dárkové krabičky 180kč Mám více různých výrobků, v případě zájmu mohu zaslat více info. Osobní převzetí ve Vrchlabí anebo mohu zaslat přes Zásilkovnu anebo Balíkovnu. Podívejte se na další mé inzerované zboží ať popřípadě ušetříte poštovné.
Srdce přívěsek - sodalit - achát
Nabízím přívěsky ve tvaru srdce z modrého minerálu sodalitu nebo světlého minerálu achátu šedého. Při odběru více kusů možná sleva. Cena je uvedena za kus. Osobní odběr Frýdek-Místek nebo zaslání.