inzerce, prodej, prodám, bazar

ABY-CITLIVÁ DUŠE

Kategorie: Psi

,,Život opravdu kolikrát není peříčko a u mě tomu nebylo bohužel jinak. Neprožila jsem láskyplný život tak, jak bych si přála, ale špatné časy pominuly a já dostala druhou šanci na lepší, milující a plnohodnotný život. Jmenuji je Aby a jsem 10letá fenečka BOC s PP. Pocházím od paní, která náš chov nezvládala, bylo nás tam několik, všichni jsme žili v podmínkách, které nebyly vhodné pro žádnou psí duši, byli jsme zanedbaní, špinaví a nic jsme v životě nepoznali než naší psí smečku. Ale jednoho dne se vše změnilo, přijeli hodní lidé, kteří nás odvezli k hodným tetám, kde se teď učíme tomu, jak vypadá ten běžný psí život, o kterém jsme si doposud mohli nechat jen zdát. Nyní bych se tedy ráda ucházela o nový domov, kde mě už nikdo nezradí a kde mi poskytnou bezpečné a milující zázemí, které si jistě zasloužím. Jsem moc milá fenečka, ale kvůli nehezké minulosti taktéž trochu bázlivá, to se ale není čemu divit. Jsem velice citlivá a hledám ideálně jednoho empatického páníčka, se kterým si k sobě najdeme cestu a půjdeme spolu dál životem bok po boku. Nic víc si nepřeju, jen porozumění, lásku a pocit bezpečí. Vaše Aby.“
Aby je fenka BOC s PP, které je 10 let a přijela k nám z důvodu odebrání od původní majitelky spolu s dalšími psy, které se na místě nacházeli. Aby za celý život nic nepoznala, jen dům a zahradu, neměla základní potřebnou péči, při příjezdu byla zanedbaná, zadredovaná, ale ani přesto na lidi nezanevřela. Je trochu bázlivější, citlivější, ale přesto kontaktní a ke svému člověku si cestu najde, ale potřebuje stejně citlivého člověka, který pochopí její potřeby a poskytne jí vše, co potřebuje.Pejsků se zpočátku bojí, je opatrná, ale nijak neútočí a v novém domově by mohla mít stejně klidného a citlivého pejska, ale samozřejmě by se muselo vyzkoušet. Na rozumné a hodné děti reaguje taktéž jemně, takže ohleduplné dítko, které ví, jak se k pejskům správně chovat, by jí jistě nevadilo. Doma je hodná, klidná, odpočívá a spinká buď v pelíšku, ale většinou u ní zvítězí postel. Venku ožije a procházky si moc užívá. Pro Aby hledáme trvalý, zodpovědný a milující domov, kde bude považována za právoplatného člena rodiny, opečovávána a hýčkaná, aby si vynahradila vše, co v životě promeškala.
Aby je kastrovaná, odblešená, odčervená, očipovaná a bude vakcinovaná.
Do adopce půjde po přechozí návštěvě, po dohodě s její dočasnou tetou, po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku, nachází se v Býkovicích u Brna. Info o vás pište na mail : dipu@, nebo tel :
ABY-CITLIVÁ DUŠE
Podobné inzeráty
POLLY-CITLIVÁ HOLČIČKA
,,Život opravdu kolikrát není peříčko a u mě tomu nebylo bohužel jinak. Neprožila jsem láskyplný život tak, jak bych si přála, ale špatné časy pominuly a já dostala druhou šanci na lepší, milující a plnohodnotný život. Jmenuji je Apolenka, nejčastěji mi říkají Polly a jsem 11 letá fenečka BOC s PP. Pocházím od paní, která náš chov nezvládala, bylo nás tam několik, všichni jsme žili v podmínkách, které nebyly vhodné pro žádnou psí duši, byli jsme zanedbaní, špinaví a nic jsme v životě nepoznali, než naší psí smečku. Ale jednoho dne se vše změnilo, přijeli hodní lidé, kteří nás odvezli k hodným tetám, kde se teď učíme tomu, jak vypadá ten běžný psí život, o kterém jsme si doposud mohli nechat jen zdát. Nyní bych se tedy ráda ucházela o nový domov, kde mě už nikdo nezradí a kde mi poskytnou bezpečné a milující zázemí, které si jistě zasloužím. Jsem moc milá fenečka, ale kvůli nehezké minulosti taktéž trochu bázlivá, to se ale není čemu divit. Jsem velice citlivá a hledám ideálně jednoho empatického páníčka, se kterým si k sobě najdeme cestu a půjdeme spolu dál životem bok po boku. Nic víc si nepřeju, jen porozumění, lásku a pocit bezpečí. Vaše Polly.“ Apolenka je fenka BOC s PP, které je 11 let a přijela k nám z důvodu odebrání od původní majitelky spolu s dalšími psy, které se na místě nacházeli. Polly za celý život nic nepoznala, jen dům a zahradu, neměla základní potřebnou péči, při příjezdu byla zanedbaná, zadredovaná, ale ani přesto na lidi nezanevřela. Je trochu bázlivější, citlivější, ale přesto kontaktní a ke svému člověku si cestu najde, ale potřebuje stejně citlivého člověka, který pochopí její potřeby a poskytne jí vše, co potřebuje. Ačkoli žila celý svůj život ve smečce několika psů, nyní v domácnosti pejsky nevyhledává, naopak na ně trochu žárlí a bylo by pro ni nejlepší, kdyby si mohla svého člověka užívat plnými doušky jen a jen pro sebe, protože se jí tomu v životě nedostávalo. Venku na pejsky reaguje dobře. Nyní je v dočasné péči ve městě, kde je na ni spoustu nových podnětů, se kterými se doposud nesetkala, tak se často leká hlasitých zvuků, proto pro ni bude ideální domek se zahradou s bydlením samozřejmě pouze uvnitř, kde bude klid, který jinak i běžně vyhledává. Doma je velice klidná, odpočívá, ideálně po boku svého člověka, ke kterému jakmile přilne, už se od něj nechce vzdálit. Z dětí a cizích lidí je poměrně hodně nervózní, proto se k dětem jistě nehodí a celkově by se hodila ke klidnému člověku, jehož životní styl je taktéž takový mírnější a klidnější. Pro Polly hledáme trvalý, zodpovědný a milující domov, kde bude považována za právoplatného člena rodiny, opečovávána a hýčkaná, aby si vynahradila vše, co v životě promeškala. Polly je kastrovaná, odblešená, odčervená, očipovaná a bude vakcinovaná. Do adopce půjde po přechozí návštěvě, po dohodě s její dočasnou tetou, po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku, nachází se v Neratovicích. Info o vás pište na mail : dipu@, nebo tel :
MALÝK-OBROVSKÝ MAZEL
,,Mé jméno je Malýk a nedostal jsem ho jen tak. Žádné jméno jsem doposud totiž nejspíš neměl, protože jsem nikým nehledaný kříženec krysaříka, který by se nyní rád ucházel o vaši přízeň s nadějí, že bych mezi vámi mohl najít nového milujícího páníčka. Jméno jsem dostal od své dočasné tety, která mi nejprve říkala ,,malý kluk“ ale bylo to moc dlouhé, a tak vznikla přezdívka malýk, která se nakonec chytla tak, že mi teď takhle říkají všichni. Jsem asi osmiletý klučík, a i když jsem maličký, tak zato jsem prý obrovský psí úžasňák. Miluju všechny bez rozdílu, ať už to jsou kamarádi dvounožci, nebo ostatní pejsci. Jsem čistá dušička, která miluje společnost svého člověka, kterého věrně následuje a večer se s vámi bude dělit o kus postele. Pokud někam odejdete, budu tiše a oddaně čekat na váš příchod, při kterém vás zahrnu pusinkami a obrovskou radostí, že už můžeme být zas spolu. Přes den si s vámi odpočinu na gauči, ale když mě vytáhnete na procházku, budu oddaně cupitat s vámi. V novém domově bych si moc přál spoustu lásky, klidu a hlavně také psího parťáka, protože ve dvou se to vždycky lépe táhne. Čekám na vás, váš Malýk.“ Malýk je cca 8 letý nikým nehledaný kříženec krysaříka. Je to maličký miláček, který je vděčný úplně za cokoli, je zcela bezproblémový, doma hodný, klidný a čistotný. Miluje jak lidskou tak i psí společnost, takže v novém domově by jistě uvítal podobně velkého psího kamaráda. Stále miluje procházky, kde si spokojeně čmuchá, jistě by se mu líbil domeček se zahrádkou, se spaním samozřejmě pouze uvnitř, kde by si mohl dle potřeby dojít ven a spokojeně si zde šmejdit, ale šťastný bude jistě i v bytě, hlavně aby měl po boku milujícího člověka, který ho zahrne láskou. Zpočátku po příjezdu byl trošku bázlivější, ve městě chvílemi ostýchavější, ale krásně si na vše zvykl a funguje zcela bezproblémově. Je to citlivá dušička, pro kterou je člověk středobodem vesmíru a bude ho vždy všude věrně následovat. Malýk váží 6 kg, je odblešený, odčervený, očipovaný, vakcinovaný a kastrovaný s vyčištěnými zoubky. Do adopce půjde po přechozí návštěvě, po dohodě jeho dočasnou tetou, po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku, nachází se v Praze. Info o vás pište na mail : dipu@, nebo tel :
Sibiřský Husky ke krytí
Nabízíme našeho krasavce sibiřského huskyho ke krytí ne na prodej. Jmenuje se Nymerio a je to čistokrevný husky bez PP. Je velice přátelský, hodný, společenský, hravý, inteligentní, akční a učenlivý. Miluje děti a společnost. Pejsek je jen venku ale po práci si ho většinou bereme na hodinku dvě nahoru, aby si pohrál se svým kámošem kocourem... Vyrůstali spolu tak jsou na sebe zvyklí, tak proto jsou některé fotečky z domu. Většina fotek je starší není problém na přání poslat aktuální fotečky nebo video, popřípadě fotku rodičů. Co se týče částky někdo si bere za každou schůzku to my neděláme. Můžete přijet kdykoliv kolikrát chcete. Je to jednorázová platba hned co se zadaří, že skočí a spojí se. Klidně můžete přijet opakovaně kolikrát chcete, aby skočil víckrát v době hárání, ať je větší šance, že se zadaří to už bude v ceně. Aby jsme si rozuměli, když si budou jen hrát a neskočí, tak nic neúčtujeme. Ale určitě se zadaří máme skvělé zkušenosti. Pište prosím SMS na cizí čísla většinou nezvedám. Krytí (Pokud chovatel zatouží po štěňátkách, bude nutné psa a fenku tzv. připustit, aby došlo k pohlavnímu aktu neboli krytí)
Rita k adopci
Představte si, že je krásný letní den a Vy odpočíváte na louce plné nádherných květin, (pro praktické pejskaře: louka je bez klíšťat), fouká příjemný větřík a po Vašem boku odpočívá Váš nejvěrnější společník – fenečka Rita. Tiše leží, pohodlně rozvalená a po očku hlídající, jestli už náhodou nekončí oddech a nepokračuje se v pohodové procházce. Úplná idylka… A úplně idylická je Rita sama. Naprosto bez příkras a zcela upřímně píšeme, že je to nesmírně milá, jemná, citlivá a vnímavá mladičká psí holčička. Ritunka chodí na prověšeném vodítku a je neustále připravena plnit Vaše přání. Miluje lidi bez rozdílu věku a pohlaví. Po osmělení hrabe pacičkou o pohlazení a dotýká se čumáčkem o možnost udělit hubana. Ve svém kotečku si nic neničí, je vzorně čistotná, pravá psí slečna. Je pohlazením po duši, jemnou květinkou v těle bulla. Zázrak, který už jsme zažili v klučičím provedení a který nyní přišel v tom křehčím pohlaví. Baily nám snad odpustí, když řekneme, že Rita je ještě o fous větší zázrak v bullím těle. Rita hledá páníčky stejného ražení, citlivé pohodáře, kteří jí ukáží, jak skvělé je jezdit autem na výlety, kolik psích her a sportů je na světě, že cvičák je super cute místo, že lidská ruka jenom hladí a krmí a že domov je bezpečným a klidným místem, kam se vždy všichni vrací. Rita je očkovaná, ošetřená proti vnějším a vnitřním parazitům a označená mikročipem. Podmínkou adopce je její kastrace po aklimatizaci v novém domově. Při příležitosti sedace bude nutné provést korekci dolních očních víček, které se vtáčejí dovnitř a dráždí Rity očíčka. V případě zájmu o adopci Ritunky Vás poprosíme o zaslání e-mailu na Do e-mailu napište základní informace o sobě, své rodině, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech s pejsky. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život naší křehké květince nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Pouze v případě, že nemáte možnost napsat e-mail, volejte .
PAXI K ADOPCI - PŘÁTELSKÁ, VDĚČNÁ - HLEDÁ DOMOV NEBO DOČASKU
PAXI JE CITLIVÁ FENEČKA, KTERÁ BY POTŘEBOVALA KLID, PROSTOR, POZORNOST, INDIVIDUÁLNÍ A CITLIVÝ PŘÍSTUP. PROTO JÍ AKUTNĚ HLEDÁME DOMOV NEBO ALESPOŇ DOČASNOU PÉČI. V ÚTULKU S 200 PEJSKY JÍ BOHUŽEL NEMŮŽEME ZAJISTIT POZORNOST, KTEROU BY NYNÍ POTŘEBOVALA. Věk: 1,5 roku. Nar.: 04/2021. Paxi je přátelská fenka, která touží po společnosti lidí. Zpočátku může být v novém prostředí nejistá, ale jak si zvykne, bude super parťačka. Může do rodinného domku nebo i do bytu. Je vhodná i do rodiny s většími dětmi, které vědí, jak se ke psům správně chovat. Paxi už od příchodu do útulku kulhá na zadní domu. Zřejmě jde o nějaké staré zranění z osady. Paxi to ale nevadí, je veselá a aktivní. K ostatním psům je spíše dominantní. Super by jí bylo s nějakým vyrovnaným psím kamošem. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB:
GARITA K ADOPCI - 2 ROKY, CITLIVÁ, HRAVÁ
Věk: 2 roky. Datum narození: 1.3.2021 Garita je skoro dvouletá fenka, kterou jsme odchytili v romské osadě v našem městě. Garita v minulosti nezažila nic dobrého. Patřila k divoké smečce psů, které živořily na ulici. Neznala pohlazení, neměla žádný výcvik ani kontakt s lidmi. Garita se v naší péči osmělila, je již více kontaktní, ale při změně prostředí je možné, že se bude znovu ze začátku na novém místě bát. Garita potřebuje citlivý a laskavý přístup, když se osmělí, ráda si hraje se psími kamarády i s lidmi. Garita je malého vzrůstu, vhodná do rodinného domu i do bytu. Garitu doporučujeme k lidem, kteří již mají zkušenosti s pejsky, spíše k dospělým. Děti dělají rychlé pohyby a mohla by se jich bát. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata jsou týrána a zabíjena. Řešením by byl jen zákaz chovu zvířat v těchto osadách, za který se stále bojuje. Ale dokud nezakročí ti, kteří situaci můžou změnit, nezbývá, než stále dokola odchytávat další a další ubohá zvířata, zachraňovat je a hledat jim domovy. Kapacita útulku je však omezená, proto jsou další záchrany možné jen, pokud se podaří najít nové domovy pro zvířata, která v útulku jsou. Adopční poplatek 3.000 Kč zahrnuje očkování, čipování, odčervení, odblešení, EU pas; U dospělých psů kastraci. U starších psů možnost snížení poplatku. Poplatek za dopravu do ČR je 1.000 Kč. Trasa je většinou - východ Slovenska - Bratislava - Brno - a polovina cest i Praha. Podmínkou adopce je podepsání adopční smlouvy a u štěňat kastrace ve vhodném věku. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), +421 918 799 176 (telefon SK - majitelka útulku), e-mail: inzeratypsikov2@ FB: