inzerce, prodej, prodám, bazar

Abeceda, 30 kartiček, nové, jen vybalené pro fotografování.

Kategorie: Ostatní

Abeceda, 30 kartiček, nové, jen vybalené pro fotografování. Veselé obrázky, text, velká a malá písmena pro učení. Cena 99 Kč a poštovné obyčejná pošta 35 Kč, nebo doporučená pošta 75 Kč, nebo zásilkovna 85 Kč.
Abeceda, 30 kartiček, nové, jen vybalené pro fotografování.
Podobné inzeráty
Fujifilm vertikální bateriový grip VG-XH pro X-H2S
Prodám plně funkční Fujifilm grip VG-XH pro Fujifilm X-H2s. Fujifilm vertikální bateriový grip VG-XH určený pro bezzrcadlovku X-H2S umožňuje fotografování ve vertikální orientaci a lze do něj uložit další dvě dobíjecí lithium-iontové baterie NP-W235 pro zvýšení kapacity během fotografování. Grip je vybaven různými tlačítky na vhodných místech pro fotografování na výšku, aby byla zajištěna stejná úroveň ovladatelnosti jako při fotografování na šířku. Grip je utěsněný vůči vniknutí prachu a vlhkosti. Bezproblémově snáší zimu do -10°C.
Dopravní výchova - Záchranný kruh
Prodám zcela novou didaktickou vzdělávací pomůcku z oblasti dopravní výchovy. Sada pěti deskových her, díky kterým se děti naučí bezpečnému chování v dopravě, základní dopravní značky, pravo levou orientaci atd. Vhodné pro mateřské školy, přípravné třídy, první a druhé třídy, pro školní družiny či praktické a speciální školy. Popis produktu: Celkem 5 tématických vzdělávacích her: POMÁHEJ A CHRAŇ herní plán velikosti A2, 15 karet z lepenky velikosti 10x10 cm Didaktická pomůcka, pomocí které se děti učí správnému chování v silničním provozu. Všímají si toho, kdo se chová dobře a kdo špatně. Za pomoci dospělého se učí v těchto situacích orientovat. TAKHLE ANO, TAKHLE NE 4 obrázky z lepenky velikosti A4, 36 kartiček s obrázky z lepenky 10x7 cm Didaktická hra, ve které se děti seznámí s pravidly chování při jízdě v dopravních prostředcích. Naučí se rozlišovat správné a nesprávné chování a předcházet tak rizikovým situacím. LETADLA 4 hrací karty 22x22 cm, 36 kartiček z lepenky 6x6 cm Cílem této didaktické hry je trénování pravolevé orientace a orientace v prostoru, která je nezbytná pro zajištění bezpečnosti při pohybu dětí v silničním provozu. VELKÝ UČÍ MALÉHO 32 karet s obrázky z lepenky velikosti 12x12 cm Didaktická hra, ve které se děti seznámí s nejběžnějšími riziky silniční a železniční dopravy a naučí se správnému chování v těchto situacích. DOBŘE A ŠPATNĚ 45 kartiček z lepenky, 6x6 cm Didaktická hra, pomocí které se děti seznamují s některými ze základních pravidel chování v silniční a železniční dopravě. Dále sada obsahuje pracovní a metodické listy ke každé hře. Součástí je i CD rom s interaktivními verzemi těchto her na Váš počítač či interaktivní tabuli.
Album Šmoulové a Angry Birds.
Nabízím nové nepoužívané albumy Šmoulové s celou sadou kartiček 3D za 150kč a nový album Angry Birds s celou sadou kartiček 3D za 150kč Nabízím celou sadu kartiček za 120kč Šmoulů i Angry Birds. Nabízím kartičky co mám navíc kus 5kč.
Kaufland   Kniha Legendy se nerodí přes noc .
Nabízím nový nepoužívaný album Legendy se nerodí přes noc s celou sadou kartiček za 420kč plus zásilkovna. Nabízím celou sadu obyčejných kartiček za 200kč Nabízím celou sadu holografické kartiček za 800kč. Nabízím jednotlivě obyčejné kartičky kus 2kč. Nabízím holografické kartičky kus 30kč
Knížka o hokeji s nalepením kartiček
Prodám knížku o hokeji s možností nalepení kartiček na předem určená místa v knížce. Knížka v původním balení + komplet všech kartiček, 320,-Kč.
SVATBA
věci na svatbu, nevyužité, nové: holčičí šatičky s vlečkou(fialové) vel. 150 nové, vybalené pouze na focení cena 700,- +poštovné ----------------------------------- holčičí šatičky vel. 150 nové, vybalené pouze na focení cena 400,- +poštovné ---------------------------------- holčičí šatičky vel. 150 nové, vybalené pouze na focení cena 500, + poštovné --------------------------------- holčičí spodnice pod tutu sukni nebo šaty (musí být ale bohatší, aby neprosvítala) regulace pomocí sňůrky cena 300,- +poštovné ------------------------------------ čelenka s drátkem použitá 1x na dceru cena 20,- + poštovné ------------------------------------ čelenka květy nová, vybalená na focení cena 50,- + poštovné ---------------------------------- svatební bublifuky (nedělají fleky na oblečení) cena 11,- /ks + poštovné