inzerce, prodej, prodám, bazar

A zrodí se hvězdy

Kategorie: Ostatní

Prodám kolosální knihu A zrodí se Hvězdy v perfektním stavu.
A zrodí se hvězdy
Podobné inzeráty
Comics - Vycházející hvězdy 01 - 02
Scénář: J.Michael Straczynski Kresba: Keu Cha, Ken Lashley, Christian Zanier Vycházející hvězdy 1 192 str. Vycházející hvězdy 2 144 str.
Tescoma DELÍCIA  Perníková Vánoční hvězda
Stav-nový, nepoužitý. Souprava pro přípravu perníkové hvězdy na vánoční stromeček, obsahuje velké plastové vykrajovátko ve tvaru vánoční hvězdy a nosník pro umístění perníkové hvězdy na špici vánočního stromečku. Vykrajovátko lze použít i samostatně pro přípravu vánočního cukroví. Návod a recept uvnitř balení. Cena bez pošty - zásilkovna za 79kč. Osobně - Brno.
KNIHY - MIX
Čtené, bez poškození . 1 - Sedm týdnů, které otřásly hradem - 130 str. - 50,-kč 2 - Řekla jsem NE tyranovi - 213 str. - 70,-kč 3 - Causa Karel Vendula - 294 str. - 80,-kč 4 - Jó, to tenkrát...aneb Slavní čeští senioři - 218 str. - 80,-kč 5 - Svůdníci a první milovníci - 239 str. - 100,-kč 7 - Hvězdy českého filmu 1 - 63 str. - 50,-kč 8 - Hvězdy českého filmu 2 - 63 str. - 50,-kč Platba na účet, poštovné podle ČP nebo Zásilkovnou, když si ji sami zařídíte. Odpovědi přes kontaktní formulář.
Hvězdy nám nepřály
Prodám knihu Hvězdy nám nepřály. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Měkká vazba. Preferuji osobní předání v Uhlířských Janovicích. Jsem ochotná po předchozí dohodě dovézt do Kolína, Kutné Hory, Čáslavi nebo Prahy a okolí. Posílám Českou Poštou nebo po domluvě Zásilkovnou po zaplacení celé částky na účet. K ceně je nutno přičíst poštovné. Inzeruji zde více knih - při odběru 5 a více knih, dopravu hradím já.
Hvězdy z masa a kostí
Prodám knížku Hvězdy z masa a kostí-JIří Janoušek. Počet stránek-270. Rozhovory se všemi vyznámnými osobnostmi, které jsou vyobrazeny na titulní straně. Zachovalé. Běžné známky použití. Odběr osobně, nebo pošta a zásilkovna. Preferuji platbu předem na účet. Komunikace přes email. Děkuji.
kniha fotbalové hvězdy (2014,2015)
Prodám dvě knihy fotbalové hvězdy 2014,2015 kniha je o fotbalových hvězdách tohoto roku Posílám přes poštu, zásilkovnu nebo osobní odběr v okolí Českého Krumlova Poštovné není v ceně