inzerce, prodej, prodám, bazar

6 knih: Smoothie, Power Drink, Šťávový restart a další

Kategorie: Kuchařky

6 knih: Smoothie, Power Drink, Šťávový restart a další - všechny z fotografie, prodej pouze komplet, cena za všechny.

Prosím o kontakt JEN E-MAILEM na: amidalla@, děkuji.
Uvedená cena platí při osobním odběru, pokud jste zdaleka, mohu zaslat jako balík do ruky za příplatek 130 Kč, ne na dobírku.
Vzhledem k neustálým dotazům: ano, zaslání JEN prostřednictvím ČP a NE na dobírku. A pro stále nechápající tzn. NE ZÁSILKOVNA (a NE ani když si zařídíte sami atd., bez výjimek)
Nabídka je aktuální do smazání inzerátu.
6 knih: Smoothie, Power Drink, Šťávový restart a další
Podobné inzeráty
Khiny o Smoothie
Nabízím tyto knihy o Smoothie: Zelené Somoothie /Zelené Smoothie recepty / Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinková Smoothies / Smoothie Book / Juice. Všechny knihy v super stavu. Uvedené cena za kus, za všech 5 knih dohromady 200kč. Preferuji osobní předání na Praze 6 nebo 3, případně Zásilkovna.
České smoothie (Kuchařka s duší)
Prodám knihu České smoothie (Kateřina Kuranova). Stav: mírně poškozená (lehce ohnutý roh obálky), Nakladatel: Euromedia, 2016. Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin. Recepty jsou rozdělené podle ročních období a nechybí ani osvědčené rady a tipy. České smoothie je kuchařka pro každý den, plná energie, inspirace a pohody. Osobní předání Praha 6, občas i Praha 4-Chodov nebo Rakovník, nebo možnost zaslání přes Zásilkovnu případně Českou poštu. Cena 100 Kč (+ případná doprava) Děkuji.
Smoothie bowls
Prodám knihu smoothie bowls. Je úplně nová. Vzala jsem jiný druh než jsem chtěla :-/ PC 290 Kč, nyní 230 Kč. Jak úžasná názorná knížka. Recepty do 15 minut.
Smoothie zdraví v každém doušku
Prodám tuto knížku plnou receptů na smoothie. 160 stran. Formát A5. Komunikace přes email. Děkuji.
kolekce 12 kuchařských knih
Z důvodu nevyužití nabízím celou kolekci kuchařských knih. Knihy jsou nové, bez otisků, bez poškození. Pevná lesklá vazba s přebalem. Edice v slovenském jazyce. V této rozměrem malé (12 x 15 cm), ale obsahem velké kuchařské knížce naleznete až 120 receptů. stredomorská kuchyňa: Sbírka 120 chutných středomořských jídel spojuje staré recepty s novými, ve kterých se odráží intenzita a vitalita středomořského života. pečenie: Jsou zde kapitoly s tradičními lahůdkami, chlebíčky, chuťovkami, ale také vegetariánské pečivo, koláče a sušenky. Recepty jsou jednoduché a srozumitelné. vegetariánska kuchyňa: Knížka nabízí recepty na polévky a předkrmy, lehká jídla, hlavní jídla i úžasné dezerty, stylové, tradiční i nové kombinace vůní a chutí, například paprikovou polévku s chilli, či jablečné praženky s mandlovou omáčkou a mnohé další. čínska kuchyňa: Výběr 120 čínských receptů pro přípravu polévek, předkrmů, hlavních jídel i dezertů. Podrobné návody, jak postupovat při vaření, smažení či pražení pokrmů z masa, zeleniny, těstovin i rýže, jsou doplněny barevnými ilustracemi. ryby a plody mora: Tradiční i netradiční jídla z ryb a mořských plodů. Klasické recepty doplněné inspirujícími ilustracemi jsou základní příručkou pro všechny, kteří mají v oblibě chutná rybí jídla. grilovanie a letné šaláty: Naleznete v ní kapitoly o grilování ryb a plodů moře, drůbeže, masa, zeleniny, salátů i dezertů. Připomenete si tradiční pochutiny a seznámíte se s méně známými přísadami pro přípravu skutečně delikátních jídel. cestoviny: Recepty jsou obohacené barevnými ilustracemi. Základem jídel jsou čerstvé suroviny, přičemž se klade důraz nejen na chuť, ale také vzhled pokrmu. Kuchařka je průvodcem při dosažení dokonalosti v přípravě těstovinových jídel. zemiaky: Lahodná bramborová jídla zaujmou každého, neboť nabídce plněných bramborových trojúhelníků, smažených brambor s česnekovou omáčkou či v kombinaci s masem nebo rybami odolá jen málokdo. kurča: Recepty potěší každý mlsný jazýček a jsou vhodné pro každou příležitost bez ohledu na to, zda držíte dietu, čekáte hosty, nebo chcete něco rychle ukuchtit. mexická kuchyňa: Nabízí kombinaci starých i nových receptů. Odrážejí vitalitu a energii mexického života. Recepty využívají čerstvých mexických přísad a vyvolávají skutečnou příchuť Mexika. wok: Metoda přípravy jídla ve woku představuje rychlé, zdravé, a chutné vaření. Knížka obsahuje 120 receptů ze všech koutů Dálného východu. Jsou přizpůsobeny pro snadnou přípravu jídla i v evropské kuchyni. čokoláda: Pochoutky s tmavou či bílou čokoládou se stanou součástí domácího jídelníčku, jakož i vyhledávanou pochoutkou během posezení s přáteli a známými. Buď osobní odběr v Praze za cenu 1990 Kč, nebo zašlu přes službu balíkovna. Při koupi více knih z mé nabídky (případně i dalšího zboží) zašlu také přes službu balíkovna. Klikněte vedle na Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.
soubor knih
Prodám soubor knih o jídle a kulinářství. Původní cena všech knih 1850,- a nyní300 Knihy jsou úplně jako nové - nepoužívané!