inzerce, prodej, prodám, bazar

4x Lenciny katastrofy + Priserni sousedi

Kategorie: Ostatní

Prodam 4x knihu pro mladsi skolacky Lenciny katastrofy + Priserni sousedi + Zahada v cirkuse.
Modra Mezi ovcemi a slepicemi mirne ulepeny obal, patrne jen na dotek.
Cena celkem.
Osobni odber mozny Praha 5,13.
4x Lenciny katastrofy + Priserni sousedi
Podobné inzeráty
Zasáhli mimozemšťané a katastrofy do vývoje lidstva?
Prodám knihu manž. Malinových: Zasáhli mimozemšťané a katastrofy do vývoje lidstva?; Profil; 330 stran; 100 Kč
"Lodě na dne oceánu" - Ondřej Fér
Ve čtivě napsané knize Ondřeje Féra „Lodě na dně oceánu“ se dočtete jaké byly příčiny zkázy mnoha lodí a které největší námořní katastrofy lidstvo prodělalo. Kniha je zcela nová. (Nevhodný dárek)
Univerzální nezničitelný outdorový vařič - Survival
Nezničitelní a lehký univerzální outdorový vařič vhodný na turistiku, mototuristiku, cykloturistiku, motosrazy, kempování a pobyt v přírodě. Mužete v něm topit pevným lihem, tekutým lihem nebo v nouzi aj dřívkami tzv. dřívkáč. Pár mililitru lihu vám stačí na uvaření oběda. Lihový hořák dostanete nový nepoužitý. Univerzální outdorový vařič možno postavit na pevnou podložku, nebo zatlačit do trávy, kde muže stát i na nerovním povrchu. Jeho univerzálnost spočíva v tom, že na ohřev možno použít malý lihový hořák na tekutý líh, pevný líh nebo dřívka nebo všechno hořlavé. Po zapálení zápalkou nebo křesadlem naň položíme ešus nebo jinou nádobu a mužeme začít s přípravou potravin. Vařič je lehký a skladný a nezničitelný. Neměl by chybět v žádný rodině. V případě živelní nebo přírodní katastrofy, nebo vojnového konfliktu vám muže zachránit život. Při zaslání poštou je poštovné a balné 130,- Kč
Mezřický, Hadač, Cilek, Keller, Míchal -- ekologie
Mezřický - Globalizace, dobrý stav 50,-Kč Mezřický - Environmentální politika... , nová, 200,-Kč Mezřický - Životní prostředí, dobrý stav (jen přebal opotřebený), 30,-Kč Emil Hadač - Ekologické katastrofy, opotřebená, 30,-Kč Hovory o ekologii, dobrý stav, 50,-Kč Václav Cílek - Poutník časem chaosu, nová 200,-Kč Hana Svobodová (Edit.): Krajina jako domov, Česká krajina dnes, dobrý stav obou, cena jedné 50,- Kč Aldo Leopold: Obrázky z chatrče, nová 200,-Kč Eike Braunroth: Kooperace s přírodou..., nová 300,-Kč Vrána: Revitalizace malých vodních toků, nová 200,-Kč Míchal: Obnova ekologické stability lesů, dobrý stav 100,-Kč Míchal: Ekologická stabilita, nová, 100,-Kč Ivan Dejmal: Prostor k úvaze, nová 200,-Kč Eriksen: Tyranie okamžiku, dobrý stav, 150,-Kč Klíma: Jak přežít blahobyt, dobrý stav 30,-Kč Keller: Naše cesta do prvohor, dobrý stav, 70,-Kč Nováček: Chválí tě sestra Země, dobrý stav, 50,-Kč.
Události X
Výborný stav. J.Casti. Možné scénáře kolapsu dnešního složitého světa. Přežití, survival, katastrofy, prepper, postapo. Pište na email nebo sms.
Černobyl - historie jaderné katastrofy
Serhii Plokhy. Jako nová.