inzerce, prodej, prodám, bazar

4-letá klisna APH

Kategorie: Koně

Nabízím na jaře čtyřletou klisnu paint horse. Čisté RTG (4/2022) + čistý 6-ti panel. Je drobnější konstituce, KHV cca 150 cm, má prostorné chody a korektní postoj. Na ošetřování hodná. Na podzim byla krátce obsednutá, nyní bude v jezdeckém tréningu - obojí u profi trenéra. Vzhledem ke stupni výcviku vhodná pro zkušenější jezdkyni, která si udělá koníka podle svých představ. Na vyžádání pošlu videa.

Cena k jednání - pouze pro vážné zájemce.
4-letá klisna APH
Podobné inzeráty
Klisny APH
Ellie APH - bay solid Ahoj jsem Ellie narodila jsem se 1.6.2016 na Wanted ranči a můj otec je krásný Maximum blues master. Od svých 8 měsíců žiji v Jeseníkách. Bydlím 24/7 a vyhovuje mi to. Zatím bohužel nic neumím a nejsem obsedlá , jen se s kamarády procházím po pastvině. Jsem ale připravena být někomu dobrým parťákem do života, někomu zkušenému kdo mě vše v klidu naučí. Mám APH certifikát i 5panel test. Pokud tě zajímá víc a chtěl bys mě jako parťačku do svého života napiš o sobě víc na email. A kdyby ti nestačila jedna krásná APh klisna tak mám strakatou modrookou kamarádku se kterou jsem od hříběte a také hledá nový domov jmenuje se ROSE Rose je APH ale bohužel nemá certifikát a není ani zapsána jako APH. Její táta je skvělý hřebec EMH Magic Chatan. Rose je moc hodná, ale potřebuje menší stádo hodných koní je to takový flegmatický "otloukánek". Není také obsedlá a potřebuje zkušeného člověka co jí vše naučí. Také má 5panel test a je zdravá. Narodila se 3.8.2016 takže jsme skoro stejně staré. Pokud by jsi nás chtěl/a obě tak napiš, nebo pokud máš skvělé podmínky pro Rose tak se nám ozvi na email. Jsme na prodej z nedostaku času našich majitelů a na nový domov hledáme co nejdříve, jelikož se ruší naše ustájení. ALE BUDEME SI VYBÍRAT!
Top klisna APH 2022 -Show Horse Paint Horse
Nabízíme luxusní klisnu APH American Paint Horse 4/2022. Klisna má předpoklady do vysokého sportu tak jako Top chovná klisna v budoucnosti. Je po hřebci Sensational In Red ( VS Code Red) z matky Heaven Sent Savannah ( APH Heaven Sent). Je krásně exterierově stavěná,Top povaha a charakter. Od malá velmi komunikativní, vodění,čištění kopyt nebyl nikdy problém. U kováře stojí jak starý zkušený kůň! Oba rodiče mají 6pannel negativní! Cena odpovídá kvalitě koně. Nezávazná návštěva vítána. Poslední fotky rodiče.
Hřebeček APH
Ranch 3R nabízí k prodeji luxusního hřebce APH - TR Balanttine Yankee, nar.: 27.6.2022, vzácného zbarvení light dun/tobiano po Sparklin Tide Greggo - grullo/tobiano TT, Grand Champion APHA, matkou je nádherná cuttingová mohutná klisna red roan/overo Saritta Investment (APH). Původ obou rodičů sahá až ke starým rančerským liniím do roku 1824. Hřebec bude v dospělosti mohutný s krásnou jemnou hlavou, má silné rovné nohy a široký kompaktní rámec. Je velice komunikativní, extrem mazlík, vhodný pro sport i chov nebo jako příjemný rodinný koník vhodný i pro muže. Všechna naše hříbátka jsou novým majitelům předávána čipovaná, očkovaná, odčervená, s pravidelnými korekturami, certifikát APHA + 6PANEL test zapsaný v certifikátu + modrý průkaz k dispozici. Hříbátka jsou naučena základním návykům hříběte, jsou nezkažená, tvárná i učenlivá, mají komunikativní příjemné povahy. Máte možnost vychovat si koníka k obrazu svému. Cena dohodou, možnost splátek i ustájení.. Prodám pouze do výborných, prověřených podmínek, společnosti dalších koní, případně je možnost ponechat u nás na ranči ve školce spolu s vrstevníky. Ranch 3R má dlouholetou chovatelskou tradici, důsledně dbáme na kvalitu svých odchovů, které naleznete nejen u nás, ale i po celé Evropě. Novým majitelům poskytujeme doživotní poradenský servis, včetně možnosti americké i české přeregistrace. Narodil se zde a působil i Nejkrásnější kůn České republiky roku 2016 - Jackie Bueno Cherokee (APH chestnut/tobiano, homozygot TT) Více info na
Pony klisna nar. 2010 - brezi po Zaval
Nabizim k prodeji pony klisnu CSP po hrebci Vidar, z matky Pepsi, narozenou v roce 2010, KVH 140cm. Klisna je vyuzivana jako chovna a na povozeni deti. Sama klisna byla intenzivne jezdena cca 1 rok, jinak vyuzivana na chov. Je velmi klidna, spolehliva, rodinny kun. Klisna ma praveho bratra, ktery dosahl ve sportu vykonnosti STP a dala jiz 5 hribat a nyni je opet brezi, po hrebci Zaval. Jeji nejstarsi potomek ma jiz dosazenou sportovni vykonnost STP**. 2 dcery (po Zavalovi) jsou zarazeny take do chovu. Jedna dcera dala letos krasneho hrebecka po hrebci Del Piero, ktery byl uspesny na prehlidce hribat CSP. Klisna nosi hribe, ktere je jiz z vyzkouseneho spojeni. Matka Pepsi byla bez puvodu, byla korektniho exterieru, vynikajiho charakteru a vse predala svym potomkum, a to vcetne skokovych schopnosti. Tato rodina je dostatecne proverena a dalsi generace jsou, pri spravnem zachazeni, vhodni do nejvyssiho pony sportu. Cena k jednani je 165.000,-, tel.: , prvni foto klisna, druhe foto nejstarsi syn po Diamant 424,,treti foto dcera po Zaval, ctvrte foto letosni vnuk po Del Piero.
5-ti letá klisna Paint Horse
Prodám 5-ti letou klisnu APH, narozena 2017, není ani po jednom hříběti, kvh kolem 153 cm klisna je obsednuta nicméně nepřiježděná, absolvovala výcvik u Adama Punčocháře, účastnila se Color Celebration 2021 na Wanted Ranch a získala titul Reserve Champion a několik dalších umístění v kategoriích Showmanship a Halter. Klisna má závodní potenciál, v terénu je lekavá, s druhým koněm je jistější. Klisna je zdravá, nemá žádné omezení, v létě se může drobně objevit letní vyrážka - nic vážného. Na ošetřování veterinářem opatrnější, kovář bez problému, chodí na boso. Umí nastupovat do hengru a přeprava je bez problému. Nyní ustájena pastevně, ale na box je také zvyklá. Prodám pouze do dobrých rukou, někomu kdo na ni bude mít čas a do slušných podmínek.
Skvělá klisna appaloosa r. 2018 - II
Prodám klisnu Appaloosa (matka i otec APHC) narozena březen 2018 výcvik: Jako 3,5 letá byla klisna obsednuta, ježděna cca 2 měsíce, poté nechaná, aby dorostla a zmohutněla. V září roku 2022 reobsednuta, klisna ježděna základně na jízdárně a v terénu krokem a klusem (pod jezdcem cválala párkrát na lonži). Ježděna na parelce a ve westernovém sedle. Začínala se učit na udidlo (párkrát nasazení uzdečky). Na vodítku sveze dítě. Ošetřovaná a voděná dětmi. Základní manipulace bez problémů, ošetření veterinářem kovářem bez problémů. Umí chodit na lonži. Bez obtíží nastoupila do přívěsu na koně. Nyní v pokračovacím výcviku - Zvládá lonž ve všech chodech i odložení. Zvládá odejít bez koní sama do lesa, nebojí se, nespěchá zpět do stáje. Nemá problém s vyjížďkou do terénu. Na vyjížďce byla už i bez doprovodného koně. Zdravotní stav: Vakcinovaná, pravidelná korektura kopyt strouháním po 6-8 týdnech. Nikdy netrpěla projevy kulhání. Zvyklá na ustájení 24/7, zná i box. Pravidelné říje. Zdravotní stav bez omezení. Klisna bude ideální rodinný, vyjížďkový, nebo sportovní kůň. Klisna je velmi klidná, bystrá, nebojácná. Vhodná pro ženu i muže. Vzhledem ke svému původu je ideální i na chov. Těším se na osobní návštěvu a vyzkoušení koně. Možno vidět i její sestru ze strany hřebce. Jedinečná šance koupit mladého, nezkaženého, pozorného koně s dobrým původem. videa k dispozici (např. přes whatsapp) Přeprava zajištěna. Otec Mec Malone BlackJack má původ v oblíbené reiningové linii. Jeho otec je MUSCLES MALONE APHC #485936 (European Top Stallion & Sire, Colorado State Champion in Halter. Hunter and Pleasure, ROM in Halter , ROM Sire, Bronze medal in Get of Sire( European Championship), Most Colorful Champion 8: Sire ROM, Multiple Grand-& Reserve Champion, High Point Horse, German Vice Champion Aged Stallion and Stallion NonPro 2001 Supreme Champion of ApHCG).
Homozygot Lp/Lp Hřebec Drest To Impress je legenda Evropského chovu.