inzerce, prodej, prodám, bazar

3místná pohovka GRÖNLID (IKEA), Ljungen šedá

Kategorie: Sedací soupravy

Pohovka GRÖNLID je měkká, pohodlná a přímo vyzývá, abyste si na ní na chvíli pohodlně odpočinuli. Hluboký sedák s taštičkovými pružinami, pěna a vrchní vrstva z polyesterových vláken posune vaše pohodlí na novou úroveň.

Díky pohyblivým opěrným polštářům, které poskytují tělu podporu přesně tam, kde potřebujete, můžete sedět tak, jak vám to vyhovuje, a cítit se uvolněně po mnoho hodin.

Upravte polohu opěrných polštářů podle své aktivity. Dejte si jich několik za záda, abyste měli vzpřímenější polohu, nebo použijte jeden nebo dva, abyste zajistili pohodlí pro váš krk během čtení nebo když si chcete lehnout.

Hloubka pohovky zajišťuje dokonalé poležení – a dokonce je ideální na občasné zdřímnutí.

Ljungen představuje odolný potah vyrobený z polyesterové látky s jemným, sametovým povrchem a mírně reflexním leskem.

Potah snadno udržíte čistý. Je totiž odnímatelný a pratelný.

3místná pohovka GRÖNLID (IKEA), Ljungen šedá
Podobné inzeráty
ikea gronlid potah ljungen
prodám komplet potah ljungen vč.bočnic na 3sedačku gronlid,orig.baleni také na 3sedačku s lenoškou,2sedačku rozkládací a 2sedačku rozkládací s lenoškou
Ikea pohovka ANGSTA 3 místná rozkládací
Prodám pohovku Ikea: ANGSTA 3místná rozkládací pohovka, při rychlém jednání možná sleva, původní cena 8990,- Kč
Kivik - 3místná pohovka s lenoškou - ikea + náhradní potah
prodám sedačku Ikea -Kivik - 3místná pohovka s lenoškou, tmavě šedá barva - režná látka, velmi málo používaná, jako nová, mám náhradní potah na područky/boční opěradla - jen osobní odběr - v případě zájmu volejte - přes Whatsapp nereagujie, velké množství spamů - děkuji za pochopení
3místná rozkládací pohovka Holmsund IKEA,JAKO NOVÁ
3místná rozkládací pohovka (PC 16.990,-) bílo-šedé barvy, JAKO NOVÁ. Nepoužívaná (v pokoji pro hosty), včetně dokladu. Pohovka má pod sedákem velký úložný prostor. Lehce rozložitelná na postel velikosti 200 x 140 cm. Potah celé sedačky včetně 5 polštářů lze sundat a vyprat. Rozměry na foto. Pohodlná, moderní sedačka, celočalouněná. Možnost dokoupení dalšího potahu na celou pohovku v jiné barvě a pak střídat dle nálady a potřeby v interiéru.
Zánovní rozkládací pohovka IKEA GRÖNLID s úložným prostorem
Prodám zánovní rozkládací pohovku IKEA GRÖNLID do tvaru písmene L s úložným prostorem a lenoškou, včetně kvalitního pratelného béžového potahu a ochrany matrace. Původní cena 36690 Kč. Nyní pouze za 15 000,-. Pouze osobní odběr Brno, Barvičova ul.
ikea stocksund ljungen bežová
prodám potah ljungen na 2sedačku stocksund,orig.bal,také na lenošku,podnožku a lavici