inzerce, prodej, prodám, bazar

3M čisticí houbička Easy erasing pad

Kategorie: Ostatní

Scotch-Brite™ Easy Erasing Pad je bílý čisticí polštářek z polymerové pěny

Čištění povrchů pouze za použití vody a bez použití chemikálií

Snadno odstraňuje odolné skvrny pouze pomocí vody

Bez námahy odstraní nečistoty

Vhodné na čistění nábytku, sádrokartonu, bot a stěn

Rozměry houbičky: 110 x 70 x 30mm
3M čisticí houbička Easy erasing pad
Podobné inzeráty
Magická mycí houbička 10 ks
Nano houbička, zázračná pomůcka pro úklid. Je vyrobena ze speciálního materiálu melaminu, který odstraní vodou nerozpustné a odolné nečistoty ze všech druhů hladkých povrchů. Houbička se před použitím mírně navlhčí a pak funguje stejně jako guma na tužce. Nepoužívá se společně s čistícími prostředky, stačí jen lehce namočit a vyždímat. Houbička se postupně opotřebovává, stejně jako guma, pokud tedy nechcete použít celou houbičku, stačí si jen kousek houbičky ustřihnout nůžkami, a zbytek si ponechat na příště. Rozměry houbičky: 10x6x2 cm. více na
Balzám a emulze na kůži BANG
Přírodní balzám na kůži pro celkovou regeneraci a ošetření kůže, i té lidské. Český přírodní výrobek, testován STÚ. Ze včelího vosku a několika přísad vhodných pro konzervaci kůže, pro ošetření veškerých kožených výrobků (např.oblečení, obuv, motobrašny, sedla, doplňky),ale i třeba využití pro domácnost jakou jsou sedačky a pod., automobilový průmysl (sedačky, volanty). Vhodný i na semišové a jelenicové kůže,vyžadována větší odolnost proti vodě. Trvanlivost: X let.Vlastnosti: vysoká odolnost proti vlhkosti a vodě, kůže po aplikaci tzv. ožije, změkne, nepraská, neodírá se a neošoupává, zlepší celkový vzhled, prodlouží životnost, částečně odstraní drobná poškození lícové strany kůže úspěšně používaný i na regeneraci a ošetření pokožky rukou a nohou, zvířecích tlapek. Obsahem balení: balzám 200g + houbička na nanášení = 189,- balzám 40g + houbička na nanášení = 69,- emulze 1 litr + houbička na nanášení = 189,- emulze 0,5 litr + houbička na nanášení = 159,- Nevolejte, nepište SMS. Komunikuji pouze přes mejl.
Čistící houbička melaminová
Magická houbička na všechny nečistoty a čmáranice. Nepotřebujete žádný čistící prostředek, stačí namočit houbičku ve vlažné vodě. Velikost houbičky je 10x6x2 cm Mám k dispozici 200ks. Můžu poslat v množství od 10ks. Cena při odběru všech kusů je 220kc
OSMO Superpad malý, červený - lešticí
OSMO superpad malý, červený, obdelníkový Leštící pad pro ruční stržení zvednutých dřevních vláken po zaschnutí prvního nátěru pro získání dokonale hladkého povrchu dřeva. K nasazení na Osmo Ruční držadlo na pad. Leštící pad pro středně tvrdé druhy dřeva. Výborně se hodí také k šetrnému ztržení vystouplých vláken dřeva po zaschnutí prvního nátěru. Stačí jen oklepat a použít znovu a znovu. Ideální ve spojení s ručním držákem na pad:
Komplet souprava Carinthia ECWCS maskáče
Prodám nový komplet nepromokavého oblečení. Modernizovaná Párka ECWCS 2010 Carinthia vz. 95 Originál AČR. BUNDA 170/100, KALHOTY 176/100 Modernizovaná Párka používaná armádou ČR. Bunda je vhodná do nepříznivých klimatických podmínek jako je déšť, sníh, silný vítr. Bunda má má podlepené švy, voděodolné zipy, možnost odvětrávání podpaždí, zapínání na dvoucestný zip. Možnost stažení tkanicemi v pasu, ve spodní části bundy, nastavení kapuce a obličejové části. Dvě kapsy v oblasti hrudníku na zapnutí voděodolnými zipy, jedna skrytá kapsa pod légou zipu, dvě kapsy na ramenou na zip s velcro panely. Výrobce: Carinthia Materiál: 3-vrstvý laminát DARWIN 3L (odolný) - vrchní vrstva 100% PAD vazba keprová klimamembrána (mezivrstva) 100% PTFE spodní vrstva 100% PAD vazba plátnová 2,5-vrstvý laminát DARWIN 2,5L (prodyšný) vrchní vrstva 100% PAD vazba keprová klimamembrána (mezivrstva) 100% PTFE spodní vrstva nepravidelný polymerický zátěr 3-vrstvý laminát SALINA 3L (lehký) vrchní vrstva 100% PAD vazba plátnová klimamembrána (mezivrstva) 100% PTFE spodní vrstva 100% PAD vazba plátnová. MOŽNOST ZASLÁNÍ ZÁSILKOVNOU.
Taneční podložka X-PAD, Basic Dance Pad
Taneční podložka DDR, X-PAD, Basic Dance Pad, včetně návodu. Málo používané. Posílám přes Zásilkovnu: doručení na pobočku nebo na Z-Box za 79,- nebo doručení až domů na konkrétní adresu za 109,-. Případně můžu poslat i přes Balíkovnu.