inzerce, prodej, prodám, bazar

3d návrhy,vizualizace kuchyní a vestavných skříní online

Kategorie: Ostatní

Vytvořím 3d pc návrhy kuchyní a nábytku,stačí zaslat rozměry prostoru a jednoduchý náčrt rukou Vašich představ.Vyobrazení lze ve všech dekorech Egeer,Kronospan,Jaffholz,reálné typy úchytek,madel Tulip,aj,Všechny zn.spotřebičú,obkladú Rako ap,židlí Ton, Po uhrazení zálohy vytvořím návrhy a zašlu na Váš email .Ceny 1000-1500kč..vizošky..
3d návrhy,vizualizace kuchyní a vestavných skříní online
Podobné inzeráty
NÁVRHY KUCHYNÍ LEVNĚ VE 3D
Nabízím návrhy interiérů pro lepší představu Vašeho vysněného domova. Provádím návrhy jakýchkoliv místností, přestavby nábytku, rekonstrukce i kompletní půdorysy celých bytů a domů. Není problém vytvořit návrhy pro developerské projekty a realitní kanceláře. Pro cenovou nabídku mě neváhejte kontaktovat. Další ukázky mé práce:
Prodám domény, internetové adresy k podnikání - ceny dohodou
Prodám domény, internetové adresy k podnikání. Ceny individuální, v případě Vašeho zájmu nabídněte. Cena nejvyšší nabídce. elektrokolapraha.online elektroskutrypraha.online nejlevnejsiodtahovka.online rental4u.online zahradnicentrumpraha.online
Starší sbírka pokémon boxů
Dobrý den, prodám tyto pokémon boxy: -Shining fates Vmax premium Collection Box Dragapult 3000 Kč -Shining fates Vmax premium Collection Box Crobat 3000 Kč (oba boxy mají 7 x balíček, 2x malá promo karta, 1x veliká jumbo karta, 1x mince, 1 x kód do online hry) - Shining fates Pikachu Vbox PRODÁNO !!! - Marnie champions Path Vbox premium Collection ( obsahuje 5x balíček champions Path, 1x plakát, 2x malá promo karta, 1x jumbo veliká karta, 1 x kód do online hry) 2000 Kč - Mimikyu Pin box Collection ( obsahuje 3x balíček Sun&moon klasický, 1x promo kartu, 1x odznáček, 1x kód do online hry) 1200 Kč - Morpeko pin Collection ( obsahuje 2x balíček Sword and Shield a 1x Sun&moon,1x odznáček, 1x promo kartu, 1x kód do online hry)1200 Kč - Sun&moon Guardian Rising pokaždé s jinou promo kartou ( mám 1x Vikavolt a 1x turtonator) Každý 3 pack Blister obsahuje 3 balíčky 1x promo kartu, 1x minci) každý Blister ( 1ks) 900Kč Upřednostňuji osobní odběr v Litoměřicích. Zásilkovnu platí kupující Prosím, pište zprávu. Nechci dávat telefon veřejně. Později není problém Vám ho poslat přes email. Děkuji.
Tiskoviny tisk návrhy
Prodám obsáhlé staré tisky návrhy na řezbu vyšívání tisk na látku nejspíš cena 500
vizualizace interiéru
Hledám někoho, kdo umí dělat 3D vizualizace interiérů na základě zaslaných podkladů, má v tom praxi a pracuje rychle. Dlouhodobější spolupráce možná.
Výkresová dokumentace pro schodiště 1:1 s CNC frézováním
Truhlářským firmám a kutilům, kterým se nevyplatí investovat do drahých rýsovacích CAD programů, nabízíme vypracování výkresové dokumentace včetně šablon 1:1 pro libovolné schodiště s opracováním na CNC obráběcím centru HOLZ-HER. S projektováním schodišť máme mnoholeté zkušenosti. Naše firma se projektováním a výrobou schodišť zabývá již od roku 1989. K tvorbě výkresové dokumentace na schodiště používáme schodišťový software SEMA, profesionální CAD na 2D a 3D projektování ZWCad a 3D modelovací CAD SolidWorks. Výkresová dokumentace obsahuje: - Půdorys - Bokorysy - Pohledy ve 3D - Kusovník - Nářezový plán šprdlinek - Šablony veškerých komponent 1:1 Podle výkresové dokumentace lze velmi snadno přenést dané rozměry na připravené polotovary, a ušetřit tak mnoho času. Velkou výhodou je také přesnost tohoto postupu. Termín dodání výkresové dokumentace je 3-5 dnů. Tiskneme na role papíru o šířce až 1050 mm. Postup: zašlete nám emailem Váš záměr stavebního otvoru včetně nějakého základního popisu schodiště my Vám zpracujeme půdorys a 3D náhled po odsouhlasení Vám zašleme na dobírku kompletní dokumentaci včetně šablon 1:1 Pro další informace kontaktujte pana Libora Opršála na telefonu 461 526 140 nebo emailem libor.oprsal@ Ceník výkresových dokumentací: Cena od 6000,- + DPH Obloukové a nestandardní schodiště a fotorealistické vizualizace jsou naceněny individuálně. Na přání vytvoříme i fotorealistickou vizualizaci schodiště. Schodiště Vám můžeme vyfrézovat na 5-ti osém CNC, více zde: Cena za CNC frézování schodiště je od 17 000,-Kč + DPH výkresy pro schodiště, výkresová dokumentace pro schody, výkresy na schody, šablony na schody, šablony na schodiště, šablony 1:1, výkresy na schodiště, projekt na schody, projektová dokumentace na schody, výrobní dokumentace na schodiště, plány na schody, plány 1:1, CNC, schody, schodiště, projekt 3D vizualizace, pila, bruska, fréza, egalizačka, hoblovačka, dřevo, dýha, truhlářství, dřevoobráběcí stroje, odsávání, olepovačka hran, frézka, soustruh Cena: V textu Jméno: Petr Havlíček Mail: vyroba@ Telefon: