inzerce, prodej, prodám, bazar

3-letý perspektivní valach po Firestone

Kategorie: Koně

Nabízím k prodeji 3-letého valacha po otci Firestone, matka po Carismo. KVH cca 168, tmavý hnědák bez odznaků. Není to však typický tmavý hnědák, v létě se projeví žlutý gen (matka velmi pěkná tmavá plavka) v oblasti slabin atd., zajímavé zbarvení s kovovým leskem.
Velmi pěkně stavěný, elegantní a reprezentativní kůň s velmi dobrým pohybem ve všech chodech. komunikativní a pracovitý, vhodný pro zkušeného jezdce, ideálně ženu.
Obsednutý, ale přes zimu pouze práce na ruce ze zdravotních důvodu jezdkyně. Chodí do výběhu s ostatními koňmi, přes noc na box. Zvyklý na kováře, veterináře, pravidelné korektury kopyt od hříbátka, pravidelně odčervovaný a očkovaný.
Je to kůň s velkým potenciálem do sportu, především do drezury.
Videa a více foto na vyžádání, pouze pro vážné zájemce.
Cena vyšší na dotaz - odpovídá jeho kvalitám.
Prosím o kontakt pouze v případě vážného zájmu o koně do sportu!
3-letý perspektivní valach po Firestone
Podobné inzeráty
Tříletá klisna po Firestone
Nabízím k prodeji perspektivní 3 letou klisnu po Firestone, z matky po Eibisch II. Zatím na pastvině bez výcviku. Jemnější klisna spíše pro ženu,nebo juniora. Velké předpoklady pro všestranné sportovní využití. Firestone pochází ze slavné rodiny, známé jako "Bella - damline", která vyprodukovala mnoho nejen drezurních, ale i parkurových koní. Pravá sestra Firestone, klisna Elfi, získala při zkouškách klisen pro KWPN 81,5 bodu, při čemž získala neuvěřitelnou známku 95 bodu za klus! Jako 3 letý vynikal Firestone díky svému fantastickému vzhledu a pohybu, což mu také zajistilo titul vicešampiona při předvýběru hřebců do plemenitby KWPN. Poté absolvoval test se ziskem 82,5 bodu. Jako 5 a 6 letý, ježděn Joyce Leanaertsovou, dělal skvělý dojem v soutěžích pro mladé koně. Firestone se již ukázal i v chovu, kde jeho první hříbata ukazují charisma a skvělý pohyb, a z nejstaršího ročníku (2014) má již licentované dva syny. Cena 200.000,-
3,5 letý extra hodný valach po Aristo Z
3,5 letý valach po Aristo Z narozen 11.05.2019 - Bezproblémově obsednutý, před obsedáním hotové zuby a fyzioterapie - V základním výcviku (již malé skoky i v cizím prostředí) - Nyní hotová i chiropraxe - Očkovaný, odčervený, hotové krve - Absolutně bezproblémový na přepravu - Zvyklý na kolotoč, výběh Valach je naprosto hodný. Vyhotovené RTG včetně zad. Aktuální foto a video k dispozici.
ROČNÍ OLDENBURSKÝ VALACH
Nabízíme k prodeji našeho ročního oldenburského ryzáka jménem Bailador. Jeho původ ho předurčuje do vysokého sportu pro ambiciózní jezdce. Ze strany matky je zde hřebec světoznámého jména ESCOLAR a otcem je neméně proslulý hřebec FIRESTONE Bailador je zdravý, vitální valach, zvyklý na základní manipulaci, bezproblémový u kováře.
Valach (po Red Fernet X z matky All Dark)
Nabízím k prodeji letos 4 letého valacha s všestrannostním sportovním využitím nebo jako top rekreačního koníka. Zapsaný jako Slovenský teplokrevník. Z matky All Dark (A1/1). Po otci Red Fernet, který startoval na drezurních soutěžích stupně ST. V roce 2019 se zúčastnil ME juniorů za Českou republiku. (F XXV EUROGRAF x P XXIII-27 Catalin II-20). Otec otce parkur st.L, military na úrovni CCI*, skok mohutnosti 185cm. Valach je zdravý, menšího vzrůstu (momentálně 160cm v kohoutku, měřeno hůlkou) vhodný pro drobnějšího a jemnějšího jezdce, nejlépe dívku. Na kováře bezproblémový, momentálně jen strouhaný. Valach je v hlavě vyrovnaný, neleká se, nevyhazuje. Je hodně kontaktní, má rád, když se mu člověk věnuje. Základně přeježděn, zná kavaletovou práci, pod dozorem u mě na něm jezdí i 11-ti letý klučina. Zvyklý chodit sám na jízdárnu (práce ve všech chodech, chystaný do drezurního obdélníku), do terénu chodí s koňmi. Momentálně se začíná seznamovat se skokovou prací. Vhodný pro zkušenějšího jezdce, který si chce připravit koně do závodů pro sebe. Není vhodný pro začátečníky vzhledem k věku a fázi výcviku. Prodávám z důvodů studia a nedostatku času! Záleží mi na tom kam půjde!! Cena na dotaz, jsem ochotná s cenou hýbat pokud budu vědět, že jde do dobrých rukou. Ve stáji k vidění i jeho bratr, na poslední fotce v inzerátu také. Videa mohu zaslat na e-mail/whatsapp.
Krásný lusitano valach na prodej
Krásný 6ti letý lusitano valach po Suspiro x Icaro na prodej. Vhodný spíše pro zkušenějšího jezdce. Zvyklý na drezurní práci a terén. Na ošetřování bez problému a zvyklý na kováře i veterináře. Valach je komunikativní a má velmi milou povahu. Cena k jednání. Video:
4-letý valach do sportu
Nabízíme k prodeji 4-letého (2019) valacha vhodného do sportu. Valach je po Gaboo Insprav ( Guidam Sohn) z matky Concertina ( Catango HT). Ve dvouch letech byl účastníkem I. i II. předvýběru hřebců do plemenitby. Valach vyniká dobrou mechanikou pohybu a má velice dobrou techniku skoku. Ježděn dívkou. RTG k dispozici. Matka Concertina byla vítězkou skoku ve volnosti 3-letých klisen, kdy za svoji techniku skoku byla ohodnocena nejvyššími známkami 10. Více informací po tel. nebo na emailu. Vyšší cena