inzerce, prodej, prodám, bazar

3-letý oldenburský hřebec na prodej

Kategorie: Koně

Letos 3-letý oldenburský hřebec z matky Winnies Girl (Quidam's Rubin) po hřebci Stalypso (Stakkato).Vyniká velmi dobrým pohybem a výbornou skokovou schopností.
Hřebec je zvyklý na přepravu, kováře, veterináře.

Jedná se o potomka z velmi dobré rodiny, již tři koně úspěšně reprezentují tuto rodinu ve sportu:
Hot Love (ČT, klisna po Hickstead White), 2017, výk.:115 cm
Last Hope (ČT, klisna po Lantino), 2015, výk.: 125 cm
ColaOne(ČT, hřebec po Cola Zero), 2013, výk.: 120 cm
Ciricu (OS, hřebec po Couped'Or), 2012, výk.: 150 cm
otec Stalypso vlast. výkonnost - 150 cm

- RTG k dispozici
- KVH nyní 164 cm
- účastník dvou předvýběrů do plemenitby
3-letý oldenburský hřebec na prodej
Podobné inzeráty
Připouštění homozygotním hřebcem PEPSI SKIPPIN SCOTCH 2023
Nabízím připouštění plemenným hřebcem PEPSI SKIPPIN SCOTCH plemene PAINT HORSE (APHA) Nar: 29.5.2003 v USA otec: BOBS LITTLE POCO matka: DONSKIPTHESSCOTCH Hřebec je importovaný z USA Oklahoma - Bedonna´s Stallion Station Má velmi atraktivní barvu buckskin tobiano a je homozygotní na gen tobiano, tzn., že hříbě po něm bude vždy strakaté a to i z jednobarevných klisen. Má robusní stavbu těla a 148 cm v kohoutku. Hřebec předává na své potomky barvy buckskin, palomino, perlino i black. Jeho otec je poloviční bratr QT Poco Streke, který je otcem Pepsi Poco, tak že Pepsi má vynikající původ spolu se zárukou atraktivního strakatého hříběte. Hřebec byl v USA testován a je negativní na EVA virus a na syndrom bílého hříběte. K DISPOZICI CHLAZENÉ INSEMINAČNÍ DÁVKY Přirozené připouštění je možné po dohodě a to pouze do konce 6.měsíce, pak již jen inseminační dávky. Nutné krve a stěry, očkování Ustájení klisen je možné pouze za předpokladu, že klisna bude ustájená ve venkovním boxe (více info po tel/emailu). Na svá hříbata předává nejen barvu a konstituční tvrdost, ale zejména klidnou povahu a ochotu spolupracovat s lidmi. Jeho potomci jsou parťáci do nepohody, ale získali i mnoho ocenění na závodních kolbištích. PANEL 6ti NEGATIVNÍ Hřebec má velmi přátelskou velmi citlivý a ochotný spolupracovat bez jakékoliv známky agresivity. Hřebec se nachází u Hodonína (Jižní Morava) Připouštěcí poplatek pro rok 2023 činí 10.000,- Kč (pro klisny zapsané registrované v USA - APHA, QH, A1/1) Pro ostatní je poplatek 6000Kč Splatný před prvním připuštěním. Hřebec připouští klisny všech plemen. Pomůžeme i se zaregistrováním klisny i hříběte v USA GARANCE ŽIVÉHO HŘÍBĚTE Hřebec bude připouštět přirozenou plemenitbou v místě svého ustájení, garance živého hříběte, pokud klisna potratí a nebo zmetá je další připuštění zdarma --- smlouva platí 2 roky. Poslední 4 foto jsou potomci odchovaní u nás na plnokrevných kobylkách. Zde potomci od bývalé majitelky:
Quarter Horse - připouštění
Palomino QH hřebec GOLDEN LITTLE PEP. """"""""Blondák"""""""" je klidný vyrovnaný hřebec se skvělým smyslem pro práci u dobytka, který předává i na svoje potomky. Vynikající jezditelnost a ochota pracovat pro člověka. Hřebec žije ve společném stádě s ostatními valachy a to celoročně i v období připouštění. Předává na svoje potomky mohutnou stavbu těla, pohodlné chody a obratnost. V 80% předává barvu palomino nebo buckskin. Krevní línie - PEPONITA,DOC BAR,HOLLYWOOD JAC 86,TIDYS CHIRP,KING TRAVEL,FLICK BAR,THREE BARS,ZANTANON. Hřebec připouští z ruky. 5panel test N/N. Hřebec má licenci na QH,Paint,Appa. Cena 12000Kč. Připouští pouze registrované klisny.
Připouštění ČSP hřebec Fawn Tray - plavák 141cm
Připouštíme opět od ledna 2023 . Náš hřebec Fawn Tray po Golden Ray a Tracy v plavé barvě uchovněný ČSP s prémií, připouští tuto sezónu v rámci přirozené plemenitby!Hřebec má kohoutkovou výšku 141cm. Při předvýběru měl nejvyšší bodové hodnocení za skok a charakter. U nás hřebce obsedaly děti a je ježděn pouze dětmi na hřebce je klidný a hodný. Momentálně je hřebec přeježďován a chystá se na parkurové a drezurní závody.Má velké předpoklady do parkurového sportu. Cena za připuštění je 8000Kč platí se před skokem. Při nezabřeznutí nebo zmetání je opětovné připuštění klisny v danou připouštěcí sezónu zdrama. HŘEBEC PŘIPOUŠTÍ VŠECHNY KLISNY!!!Připouštěcí lístek bude vystaven všem! Připuštěním těchto plemen vzniknou původová hříbata: ČSP Typ pony(zápis do vedlejší knihy ČSP),veškeré pony i bez plného původu! Welsh pony, pony,Welsh part bred a malé klisny ČT,CS,MT,PK Kinských,A1,Ar1/1 a křížence arabského původu,dále plemena malých sportovních koní a evropská plemena jezdeckých pony,možnost zápisu hříběte do knihy ČSP. připouštěcí poplatek se platí celý při prvním připuštění. - v případě zmetání či potratu je další připuštění zdarma v danou sezónu. - u klisen požadujeme: infekční metritida klisen AIE ( infekční anemie koní) platné očkování proti chřipce. Možné u nás kobylku v rámci připouštění ustájit v boxe cena za den s krmením a místováním 300Kč za den. Nabízím i možnost dopravit Vaší kobylku naším vozíkem k nám na připouštění, cena za 1km je 18Kč.
Roční oldenburský hřebec
Nabízíme k prodeji letos ročního Oldenburského hřebečka narozeného 23.6.2022 jménem Codeks z holštýnské klisny Santina S po Lancer II x Romino x Landmeister, z rodiny 671. Klisna sama nesportovala, ale je třičtvrtě sestrou hřebce Liwe Star (Libertino I x Romino x Landmeister), který drží norský rekord ve skoku mohutnosti 230 cm a chodil parkury 160. Další polosestra Santiny dala již 4 koně do 140-150. Santina je po 6 hříbatech, potomstvo má již výkonnost S. Otcem Codekse je hřebec Codarco (Cornet Obolensky x Darco) který se narodil v roce 2017 na Farma v Ohrazeních u pana Ing. Jiřího Majera, v roce 2019 získal prémii za 2. místo ve výběru hřebců slovenského teplokrevníka a po té v roce 2020 a 2021 působil v chovu. Současně se připravuje na sportovní kariéru. Hřebeček k vidění v Poříčí nad Sázavou, možnost zde ponechat v odchovu v režimu 12/12 Cena k jednání 130 tis. (po dohodě u nás nechat vykastrovat)
ROČNÍ OLDENBURSKÝ VALACH
Nabízíme k prodeji našeho ročního oldenburského ryzáka jménem Bailador. Jeho původ ho předurčuje do vysokého sportu pro ambiciózní jezdce. Ze strany matky je zde hřebec světoznámého jména ESCOLAR a otcem je neméně proslulý hřebec FIRESTONE Bailador je zdravý, vitální valach, zvyklý na základní manipulaci, bezproblémový u kováře.
Fríský hřebec
Nabízím letos 7 letého Fríského hřebce. Hezky stavěný, kompaktní hřebec s hustou hřívou a ocasem. Hřebec vyniká nadprůměrnými chody. Velký charakter, sveze i začátečníka. Základně přiježděný, v terénu 100% jde do všeho. V kvh kolem 163 cm. Hřebec umí perfektně v zápřahu. K vidění v obci Barchovice (okres Kolín) Vyšší cena na dotaz - jen vážný zájemci