inzerce, prodej, prodám, bazar

3-cestný výčepní stojan

Kategorie: Potraviny

3 Cestný výčepní stojan, velmi kvalitní a bytelný. Pochromovaný povrch, tělo z oceli, závit z mosazi. Zánovní, přes 15 let starý a přesto nejeví větší známky opotřebení. Instalace do otvoru desky pomocí závitu s maticí. Těžký, s výškou cca 75 cm.

Osobní předání v Libereckém kraji, případně dle domluvy občasně v Praze. Zaslání přes PPL také možné po platbě předem na účet. (Cena nezahrnuje poštovné a balné)
3-cestný výčepní stojan
Podobné inzeráty
Pronájem Lindr pygmy 25 s CO2
Pronajmu výčepní zařízení Lindr PYGMY 25 Green line. Půjčovné 350 Kč/den, 600 Kč/víkend (Pá-Po) + vratná záloha 3000 Kč. Výčepní zařízení PYGMY 25 je bez vestavěného vzduchového kompresoru a k tlačení piva se používá CO2, díky kterému vydrží pivo naražené až 14 dní. V případě zájmu volejte . Zařízení půjčuji vždy čisté s naražeči plochý a bajonet, bomba CO2 s regulátorem, odkapní miska. Vše ukážu, vysvětlím.
Vinotéka
Dobrý den prodám toto výčepní zařízení viz jak je na fotu . Cena dohodou
stojan na poklice E18
Praktický stojan na poklice bez vrtání. Snadno uložíte do vaší kuchyňské linky až 6 poklic různých velikostí. (cca od velikosti 14 cm do cca 28 cm). Není nutné jej složitě připevňovat, lze jej jednoduše pověsit na dvířka skříňky. Velikost: š. 27,5 cm, v. 47 cm, na max. tl. dvířek 2,5 cm. VÝPRODEJ SKLADU POSLEDNÍ KUS. Původní cena 569,- Možno zaslat či osobní odběr Nymburk a okolí.
stojan na lahve
prenecham 1 ks stojan na láhve, závěsny, délka 45cm,nové,odběr Žatec
Stojan na víno
Prodám 100 kc
Prodám
Prodám stojan na 5 lahví vína. V bílé barvě a také v černé barvě.