inzerce, prodej, prodám, bazar

2xUSB Board Warrior 07597-3

Kategorie: Ostatní

USB Port Board
Vhodné pro notebooky HP Compaq CQ60 G70 a jiné
2xUSB Board Warrior 07597-3
Podobné inzeráty
Odvíječ kabelů X-BOARD – XB 500
Kompaktní X-BOARD – XB 500 je univerzální profesionální odvíječ/navíječ pro všechny druhy kabelů a trubek (žilové vodiče, kabelové svazky, kabelové bubny, chráničky, lana aj.). Umožňuje nerušenou a efektivní práci s kabely bez zamotání. X-BOARD – XB 500 je zatížitelný až do 800 kg a je vhodný skoro pro každý typ bubnu. Zvláště vhodný pro poškozené kabelové bubny. Neklouzající a bezpečné stání zajišťuje 8 pogumovaných nožiček. Optimální pro ochranu povrchu už hotových podlah. Výškově nastavitelné víko je dokonale zkonstruováno tak, aby volné kabely, kabelové svazky nebo trubky byly v X-BOARD XB 500 zabezpečeny proti nekontrolovanému odvíjení. Doprava zdarma přes Zásilkovnu.
Toradex Apalis iMX6Q 2GB iT + evaluation board
nevyužitý stav neznámý + Board vyžazeny z vývoje. cena za vše
Nová vesta Warrior’s Covert Plate Carrier - barva Coyote Tan
Warrior’s Covert Plate Carrier (CPC) je nízkoprofilový kluzký pancéřový nosič navržený k uchycení plátů 10 x 12 a plátů SAPI v americkém stylu. CPC je plně nastavitelná na ramenou pro velikost. Boky jsou vyrobeny z dvouvrstvého vysoce kvalitního elastického materiálu a obsahují 2 vnitřní kapsy na každé straně, které pojmou kapsy na zásobníky a/nebo rádio. Strany jsou plně nastavitelné pro obvod pomocí zapínání na suchý zip. CPC lze upgradovat a vytvořit tak CPC-MK1 Combo přidáním Warrior's TVMP Triple Velcro Mag Pouch (mám v nabídce) pro 5,56mm zásobníky, které se připevní k přední části nosiče pomocí suchého zipu a poté je zajištěno uzavření překrytím suchých zipů na boku. elastické boční díly. Vyrobeno z originálních materiálů U.S. Mil Spec.
USB-C hub Hyper HyperDrive GEN2 12 v 1
Prodám těžko sehnatelný a spolehlivý high-end USB-C hub značky Hyper / HyperDrive GEN2 12in1 / 12 v 1. Porty: 2xUSB-A 10 Gbps; 2xUSB-A 2.0; 2xHDMI 4K@60Hz HDR; DisplayPort 4K@60Hz; Gigabit Ethernet; SD UHS-II/MicroSD UHS-II 300 MBps; 3,5 mm vstup/výstup; 100 W USB-C Power Delivery; Info:
Kabely pro PC+2xUSB rozbočovače
Kabely pro PC+2xUSB rozbočovače.Osobně.NE-SMS.
Nové Trojité elastické pouzdro Warrior Elastic Mag Pouch
Patří k vestě Warrior Covert Plate Carrier Base. Pouzdro na zásobníky EMP je navrženo tak, aby umožňovalo nízkoprofilové řešení, které nabízí uchování s výhodou rychlého přístupu pro rychlé nabíjení. Navrženo pro uložení M4 a P-Magů a nabízeno v jednoduché, dvojité a trojité konfiguraci, aby vyhovovalo vašim provozním požadavkům. Vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů mil spec us.