inzerce, prodej, prodám, bazar

2x Maketa havrana plastová - havran - odpuzovač ptáků 38cm

Kategorie: Ostatní

Pro plašení holubů atd... .Pouze osobně.
2x Maketa havrana plastová - havran - odpuzovač ptáků 38cm
Podobné inzeráty
Havran plastová 3D maketa na plašení ptáků
Havran plastová 3D maketa na plašení ptáků. Vyzvednuti v ulici Brno, Kabatnikova.
Ultrazvukový odpuzovač kun Kemo M100N, 12 V - nový
Prodám nový, nerozbalený odpuzovač kun M100N Toto zařízení vysílá v nepravidelných intervalech pípavé tóny v ultrazvukové oblasti s frekvencí okolo 23 kHz. Díky tomu je odpuzovač obzvláště účinný, protože je vyloučeno, aby si na něj zvířata zvykla. Odpuzovač se zapojuje tak, aby došlo automaticky k jeho aktivaci po vypnutí zapalování, to však neomezuje oblast jeho využití pouze na automobil. Jedná se o nejprodávanější odpuzovač značky KEMO na kuny do auta! Technické parametry Rozměry: 72 x 50 x 25 mm Napájecí napětí 11-15V/2mA Spotřeba pouze 0,1W Provozní teplota : - 40 až + 80 stupňů C Hmotnost : 97g Evropská homologace E1 pro použití v automobilu Chraňte své auto díky agresivním ultrazvukovým tónům. Kuny je vnímají jako nanejvýš nepříjemné a všemožně se jim vyhýbají. Přístroj se montuje do motorového prostoru. Vysoké ultrazvukové tóny nejsou pro lidský sluchu slyšitelné.
Plašič ptáků - havran stojící 3D
Prodám plašič ptáků - havran černý stojící plastový. Nohy lze sundat. Lze upevnit jako stojícího např. na okno nebo balkon nebo zavěsit. Pomůže od dotěrných ptáků. Velikost: délka 35cm výška s nohami 15cm šíře 12cm váha 136 g Cena 1ks 100,-Kč Doručím osobně po Praze nebo Balíkovnou či Zásilkovnou (za 80,-Kč bez dobírky)
Odpuzovač kun a hlodavců
Odpuzovač kun a hlodavců Prodám nový,nepoužitý odpuzovač kun a hlodavců.Přístroj je určen k odpuzování hlodavců tj. myší,potkanů a kun.Pracuje na principu vyluzování zvuku o proměnném kmitočtu nad člověka je téměř neslyšitelný.(práh vnímání ultrazvuku je individuální)Odpuzovač je možné použít všude tam,kde je k dispozici síťové napětí 230V/AC k připojení adaptéru 12V/DC(je součástí odpuzovače v balení)Přístroj je vhodný k ochraně garáží,sklepů,skladů,půd a pod. Tech.Údaje:Napájení-12V z adapteru230/12V,Příkon-0,02A,Indikace provozu LED,Okolní teplota -20-+60C,Rozměry-30x59x84mm. Zasílám: 1,zásilkovnou na odběrné místo za 79kč (platba předem), cena celkem 329kč. 2,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102 kč, cena celkem 352kč. 3,Jako doporučený balíček za poštovné a balné 100kč,(platba předem) za celkem 350kč. 4,Na dobírku za poštovné a balné 175kč,cena celkem 425kč 5,Osobní odběr Brno-zdarma,cena-250kč
Mini elektronický odpuzovač komárů, hmyzu na 220V nový
Prodám zařízení do zásuvky 220V, které odpuzuje hmyz a hlodavce. Bude se skvěle hodit v každé domácnosti, sklepě i na terase. Odpuzovač účinně odpuzuje myši, krysy a další hlodavce a přitom zůstává zcela bezpečný pro člověka. Zařízení vysílá ultrazvukové signály s proměnnou frekvencí, které jsou pro hlodavce nepříjemné (neslyšitelné pro lidi, psy a kočky). Tyto signály ovlivňují nervový systém hlodavce. Způsobují strach, úzkost a nedostatek orientace v terénu. Po několika dnech se škůdci z chráněné místnosti vystěhují. Odpuzovač má zabudovanou kontrolku, která signalizuje činnost zařízení. Specifikace: ✅ Vysoce kvalitní zpracování ✅ Bezpečné pro lidi i zvířata ✅ Vysílá ultrazvuk ✅ Zařízení je napájeno ze síťové zásuvky 230V ✅ Červená LED: zařízení je zapnuté ✅ Rozměry: 9,5 cm x 6 cm x 5,5 cm Odpuzovač je nový , nepoužitý. Inzerát platí do smazání. Kontaktovat spíše e-mailem nebo SMS. Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 140,-kč.
Odpuzovač škůdců solární GETI GPR150
Solární odpuzovač GETI GPR150 je ideální způsob, jak zbavit Vaši zahradu nezvaných zvířecích návštěvníků. Je kombinací velmi účinného detekčního systému, který při detekci pohybu v dosahu čidla, spouští silné ultrazvukové vlny a ostré světlo na principu stroboskopu. Vyplaší tak nechtěné zvířecí návštěvníky z Vaší zahrady. Odpuzovač je ekologický, nemá vliv na zdraví člověka. Parametry produktu: - dobíjení sluneční energií - nemá vliv na zdraví člověka - integrovaný solární článek - jednoduchá instalace - žádné kabely ani dráty - 3 pracovní režimy: zvuková signalizace, světelná signalizace, detekce pohybu - dosah pohybového čidla: max. 8 m ( v závislosti na počasí a okolním prostředí) Technické parametry: - baterie 3x AA NiMh 1,2V / 800 mA (součástí balení) - solární panel 6V / 8 mA - možnost nastavení citlivosti detekce: 13,5 – 23,5 kHz - úhel detekce: 110° horizontálně - hladina zvuku: 80 dB - krytí: IPX4, voděodolný - barva: zelená - rozměry: 130 x 90 x 47 mm zásilkovna 80 Kč