inzerce, prodej, prodám, bazar

2x dobový volant LIAZ 100.47, Karosa ŠM-11, Tatra 813 a jiné

Kategorie: Veteráni

Prodám 2x raritní volant na tahač Škoda LIAZ 100.47, Tatra 813 nebo autobusy Karosa ŠM-11 a jiné. Volanty jsou použité, kdysi demontované z vozů ( ten se středovým znakem Škoda by měl být pravděpodobně právě z Liaz 100.47 ). Stav předrenovační viz. foto, bude zapotřebí na nich opravit potah z černé hmoty ( na trhu jsou firmy které se tímto zabývají ). Kostra volantu je z masivního hliníku (váha cca 4 kg každý) Průměr 500mm. Více info na dobovém prospektu viz foto č.2 .Dnes téměř nesehnatelná rarita a dobový retro díl na stará vozidla a historické veterány. Cena 4500Kč se středovým znakem Škoda a 3500Kč bez středového znaku nebo 7000Kč za oba dva. Posílám na dobírku po celé ČR a SR. Podívejte se i na naše další inzeráty.

Hledané výrazy: Tatra, Praga, Avia, LIAZ, Škoda, Karosa, V3S, S5T, Zetor, Tahač
2x dobový volant LIAZ 100.47, Karosa ŠM-11, Tatra 813 a jiné
Podobné inzeráty
Sdružený přístroj budík Tatra 813 Karosa a jiné Uloženka
Prodám originál sdružený přístroj budík Tatra 813 Karosa a jiné nový Uloženka . Top stav. Kupujete co je na fotce. Bez záruky. Cena 3999 Kč. Volejte pište. Možno zaslat poštou nebo zasilkovnou.
Tatra 813  BZT-813
Predám kolečko pre Tatra 813 pre BZT-813 mám posledný kus mierne poškodený ale plne funkčné pošlem aj na dobierku Českou poštou.
Tatra 813, Tatra 815, Tatra 930 - návody prodám, kopie.
prodám kopie návodů. Tatra 813 - mazací plán, cena 300. Tatra 815 - návod k obsluze, cena 500. Tatra 930 - návod k motoru, cena 300. Kontakt prosím e-mailem.
Nová zpětná zrcátka 2ks pro Tatra, Karosa, Liaz
Nová zpětná zrcátka 6ks pro Tatra, Karosa, Liaz... 2x zrcátko rozměry 17x27 cm
Tatra 813 technologické listy, Tatra 815 ošetřování originál
Prodám kopii příručky pro Tatra 815, ošetřování a technologické listy, cena 500 Kč. Telefon není funkční, kontakt prosím e-mailem, děkuji. PŘÍRUČKA TATRA 813 kopie - mazací plán a technologické listy viz jejich kompletní seznam, cena 500, kopie. Kontakt prosím e-mailem, telefon není funkční. Jde o černobílou kopii, pouze sešitou kancelářskou sešívačkou. Kopírováno podle originálu, Písmo může být zvětšené (originál je A5, ale vytištění je kvůli lepší čitelnosti na A4), barva přebalu – desky přední strany se mohou lišit od vyobrazení. Kvalita přetisku je kolísavá, nelze garantovat čitelnost . Je to dáno nedokonalostí při přetisku, jde o kopírování starých a notně používaných příruček, nikoliv nově přepsaný text, a také výtisk již v původním originále byl nekvalitní a na nekvalitním a zpravidla zažloutlém papíru. V mnoha případech jde ještě o text psaný ručně strojem. Tato kopie neslouží jako plnohodná knížka ke čtení, ale jen jako částečná náhrada za již těžko sehnatelnou původní knížku a musíte se smířit s tím, že nějaká sdělení či obrázky nerozluštíte. Proto prosím tento výtisk neobjednávejte, pokud máte možnost sehnat novotisk nebo dobře čitelný originál, tento výtisk se s nimi nemůže srovnávat ani v reprodukci obrázků ani v čitelnosti textů. Nelze zaručit, že vše dokonale přečtete.
Tatra 1947-1997 v archívní dokumentaci - vydáno pouze 499ks
TATRA 1947-1997 v archivní dokumentaci / in archive documentation je svojí formou ojedinělá publikace o historii jedné z našich největších automobilek. Unikátní publikací je již v tom, že je nejrozsáhlejší knihou o firmě Tatra, která kdy vůbec byla vydána. Jedná se o limitovaný náklad 499 číslovaných kusů, určených především specialistům, kteří s firemní dokumentací k vozům Tatra z jakýchkoliv důvodů pracují, ale dobře poslouží také vlastníkům historických vozů značky Tatra, nebo zájemcům o bohatou minulost této značky. Publikace vznikla v autorské „dílně“ na slovo vzatého experta a dlouholetého ředitele muzea Tatra - Karla Rosenkranze, a znalce historie Tatry Mojmíra Stojana, který na tuto značku upřel svoji pozornost již v několika svých pracích v minulosti. Publikace sestává téměř výlučně z původní originální firemní dokumentace, prospektů, katalogů, fotografií, výkresů, odborných textů, resp. záznamů ve firemních knihách, které produkci Tatry v období uvedených let doprovázely, a tím se nyní vydaná publikace zásadně liší od všech dosud značce Tatra věnovaných. Opírajíce se pouze o faktografický autentický materiál nemá publikace obvyklou textově výkladovou podobu a všechny uváděné údaje, statistika, tabulky a charakteristika jsou nejpřesnější z reálně možných. Dílo o rozsahu přes 2000 stránek je druhý díl z celkem dvoudílné encyklopedie, která má ilustrovat celých uplynulých 100 roků světoznámé značky, těšící se velké popularitě i v zahraničí. Současné vydání je kvůli obřímu rozsahu rozděleno do čtyř svazků, které jsou instalovány do speciálního pouzdra. Všechny titulky a manuál jsou uváděny dvojjazyčně - česky a anglicky, aby mohla publikace sloužit komukoliv bez jazykových bariér. Plný název: TATRA 1947-1997 v archivní dokumentaci. Podnázev: Limitovaná edice 499ks Autor: Karel Rosenkranz, Mojmír Stojan Jazyk: Čeština,Angličtina, Vazba: Pevná Nakladatelství: MS Press Hmotnost: 5030 g Rozměry: 230 × 240 mm Rok vydání: 2017 Prodávám za pořizovací cenu 5990kč z důvodu že se mi sešli dvě tyto publikace. Kniha je nová,nepoškozená,nečtená a zabalená v neporušené původní folii. Fotky v inzerátu jsou ilustrační v případě zájmu mohu poslat fotky nabízené knihy i s číslem výtisku.