inzerce, prodej, prodám, bazar

2ks halogen svetel

Kategorie: Veteráni

Prodám přídavne Halogeny ZELMOT (PL) . V pěkném stavu. Nález v garáži.Vhodne na Fiat 125,126,131,nebo Polonez.Typ univerzalni
2ks halogen svetel
Podobné inzeráty
Stará světla na veterány PAL Škoda/Tatra
PAL HALOGEN 77-31 CZECHOSLOVAKIA FEK HALOGEN DDR 4-8 WESEM HALOGEN HR HSJ PAL 443 311 748 104 Starý zvonkový transformátor
VW KARMANN
Prodám ND na VW Karmann.Hadice topení a k motoru,těsnění před.mřížek 2ks,chránič kabelů světlomet-blinkr 2ks,manžeta výměníku,příchytky výměníku 2 ks,omezovač dveří původní 2ks,příchytky do interiéru 2ks,kuličky ovl.top.2ks silenblok táhla řazení,těšnění výfuku+spony,ucpávky štítu brzd 10ks,krytky kol.štoubů sada,kompl.zapalovač,lišta vn.prahu,těsnění hlav,reflektoru 2 páry,knoflíky spínačů.hlavice řadicí páky.matky hřídele stěračů 2ks,vrchní matky stěračů 2ks,čep vedení rámu střechy 2ks,pouzdro řad.páky,sada pro uchycení lanka topení sada,šrouby na kar.apodvozek 12ks,guma rámu pravá,krytky rámu P+L chrom,příchytky št 30ks,příchytky obložení dveří 60ks, .PODVOZEK+ koberce prodáno. Prodám jako celek se slevou.Sadu elektroinstalace možno koupit vzlášť.
Mlhovky PAL halogen
Pekne .pal halogen.na skoda,tatra,karosa
Hella Halogen přídavné světla na veterána
Prodám světla Hella Halogen v původním balení. Funkčnost nezkoušena. Celkově jsou světla v pěkném stavu a určitě ještě udělají parádu na nějakém veteránu.
Žluté mlhovky 2 ks halogen na Škoda,Tatra
Žluté mlhovky halogen na Škoda,Tatra ,stav viz.foto, cena + pošta.Jedná se o soukromý prodej staršího zboží bez záruky a možnosti vrácení.
Halogen
Prodám halogen na.....myslím třeba Trabanta,tam jsem je kdysi vidě to nálezový stav,ale jen jeden.