inzerce, prodej, prodám, bazar

2985 Cartier RVP

Kategorie: Koně

Nabízíme připouštění plemenným hřebcem 2985 Cartier RVP.
Nar. 15.5.2019
Míry 175, 165, 189, 21.
Hřebec působí pro plemennou knihu CS.

Cartier RVP je mladý impozantní hřebec v moderním typu s extrémně elastickým pohybem a svérázným stylem skoku. Do plemenitby byl zařazen na základě absolvování předvýběru hřebců do PK CS, kde mu byla udělena prémie.
Letos bude testován ve sportu v rámci seriálu KMK.

Otcem Cartiera RVP je hannoverský hřebec Calox (Cador - Catoki x Lordanos) který se v roce 2021 stal s Lucií Strnadlovou mistrem ČR. A téhož roku na podzim byl v O2 aréně prodán za velké peníze do jezdeckého areálu Karlswood Horse Riding Centre v Irsku, který patří olympijskému parkurovému jezdci Cianovi O´Connorovi.

Maminkou Cartiera RVP je ušlechtilá oldenburská bělka Connie (Clinton II x Continue), která je produktem hřebčína Gestüt Lewitz Paula Schockemöhleho.
Matka Connie klisna Capriosa dosáhla ve skákání výkonnosti stupně T.

Základní připouštěcí poplatek 3.630,- Kč
Doplatek za březí klisnu 6.050,- Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH.
2985 Cartier RVP
Podobné inzeráty
2686 Ares RVP
Nabízíme připouštění plemenným hřebcem 2686 Ares RVP - Šampionem KMK čtyřletých hřebců a valachů 2020, rezervním vítězem KMK 2021 Míry 184, 172, 197, 22 ČT, ryzák, nar. 28.5.2016 Hřebec působí pro plemennou knihu ČT Ares RVP je hřebec v dobrém typu s výrazným hřebčím výrazem. Korektní v exteriéru, zejména velmi dobrý ve fundamentu. Má výbornou mechaniku pohybu a obrovskou odrazovou schopnost. V 70denním testu při skokových zkouškách předvedl vždy velice dobrý vyrovnaný výkon. Je to neobyčejně hodný, charakterní kůň, výborně jezditelný s příjemným temperamentem. V původu tohoto hřebce převládají hannoverští plemeníci osvědčených linií a hřebec náleží k výborné albertovské rodině Velmíra. Ares byl do plemenitby zařazen na základě absolvování 70denního testu. Od svých 4 let je Ares RVP testován ve sportu. V rámci seriálu KMK podával dlouhodobě stabilní výkony. Ve finále KMK v roce 2020 výrazně nejlepším výkonem zvítězil a stal se šampionem čtyřletých hřebců a valachů . V roce 2021 potvrdil svou formu , úspěšně startoval na mezinárodních závodech pro mladé koně a ve finále KMK se v sedle s Markem Klusem stal rezervním vítězem. V roce 2022 jako šestiletý startoval na národní i mezinárodní úrovni na obtížnosti 135 cm. Ve finále KMK šel obě kola čistě a mezi šestiletými hřebci a valachy obsadil pátou příčku. Na konci září Ares reprezentoval Českou Republiku na mistrovství světa mladých koní v belgickém Lanakenu, kde mezi nejlepšími mladými koňmi světa podal výborný výkon. Otec Aristo Z, jako jediný kůň ve dvanáctileté historii Českého skokového poháru, dokázal 4 x zvítězit ve Velké ceně v jednom roce. Na CSI ** v polském Leszne vybojoval v GP druhé místo. Nejlepší a nejúspěšnější byla seznóna 2014, kdy se Aristo Z v sedle s Jiřím Hruškou stali mistři ČR v kategorii jednotlivců. Přidali také úspěšný start v Poháru národů v Bratislavě, kde v GP obsadili 6. místo. Matka Verisa je dcerou Hanoverského Faradaye a klisny Velmírky. Faradayův otec byl legendární For Pleasure. Faraday dosáhl ve skocích vlastní výkonnosti st. TT a velmi úspěšně se účastnil řady CSIO a CSI** po celé Evropě /od roku 2005 v sedle s Alešem Opatrným/. Jeho potomstvo dosáhlo ve skocích výkonnosti T** .Verisa dala již jednoho plemenného hřebce Falkence po Federweisser. Falkence je již sice vykastrovaný, ale sportuje úspěšně na úrovni 140 cm. Verisa náleží k prověřené albertovské rodině. Aresova prabába Duelano I (Velmíra), její matka 603 Almhirt I, bába JM 1456 Věra a prabába daly dohromady 10 plemenných hřebců. Chovatelům budou k dispozici čerstvé inseminační dávky. Základní připouštěcí poplatek 3.000,- Kč Doplatek za březí klisnu 10.000,- Kč
Nábor členů - RVP horses
JS RVP Bruzovičky z.s. příjme členy do jezdeckého oddílu v Bruzovicích. Minimální věk 10 let. Pro děti máme k dispozici poníky i velké koně, v areálu je písková jízdárna, krytá hala, kruhovka. Je možnost docházet až 3 x týdně. Oddílový příspěvek je 500 kč/měsíc.