inzerce, prodej, prodám, bazar

24 dílná sada příborů

Kategorie: Doplňky

Prodám 24-dílnou sadu příborů (6 ks nožů, 6 ks vidliček, 6 ks polévkových lžíc, 6 ks čajových lžiček. Materiál nerezavějící ocel, vhodné do myčky, nové, neotevřené v původním obalu.
24 dílná sada příborů
Podobné inzeráty
NOVÁ 3 dílná sada podnosů, táců INART vintage   nepoužité
NOVÁ 3 dílná sada podnosů, táců INART vintage nepoužité zboží, cena za kompletní sadu 3 kusů ! originál INART
Retro věci z domácnosti
použité retro věci z domácnosti za cenu dle dohody: koupelnové zrcadlo, sada příborů, obrázek na zeď dřevěný, hrnky kávové, vázička, polštář z chemlonu a další zde neuvedené.
příbory Arthur Price
Nabízím sadu příborů od firmy Arthur Price, firma je víc než sto roků stará a vyrábí opravdu kvalitní kuchyňské doplňky, něco jako Zwilling Solingen, akorát v anglickém stylu. Příbory jsou nepoužité, akorát už nemám kufr, protože zabíral moc místa. Původní cena, byla 333,- liber, teď prodávám za zlomek ceny.
Sada - síťovka, záložka do knihy, přívěsek, doprava zdarma
Ručně háčkovaná 3-dílná sada síťovky, záložky do knihy a přívěsku na klíče ve stejné barvě nebo v různých kombinacích barev. Sadu je možné zakoupit v dárkové krabičce za 424 Kč. Doprava zdarma na pobočku Balíkovny nebo Zásilkovny. IČ: 10982451
Sada srdcí - více variant NOVÉ
Různé sady silnějších srdcí v dárkovém balení. Srdíčka vyrobena z betonu. Krásné dekorace nebo dárečky pro potěšení, z lásky, jako pozornost nebo třeba dárek k svátku. Srdcí není nikdy dost a tato zahřejí na srdci, i když jsou vyrobena z betonu. A - sada 4 ks šedých srdcí 220 Kč B - sada 3 ks šedobéžových srdcí 180 Kč C - sada 3 ks hnědých flekatých srdcí 180 Kč D - sada 3 ks šedých srdcí 180 Kč Materiál: beton Barva: šedá / šedobéžová / hnědá Rozměr: 7 x 6,5 x 2,5 cm (kus) Výrobek je natřen lakem s atestem pro přímý styk a s potravinami, pitnou vodou a hračkami. K dispozici cca 200 ks různých výrobků - dekorace a doplňky do interiéru i exteriéru. Postupně přidávám. Můžete si napsat i o odkaz na shopy. Osobní odběr možný po dohodě. Poštovné dle celkové objednávky.
Sada dřevěných domečků s levandulí - více druhů
Sada dřevěných domečků s levandulí, velikost celkem 30x12x3cm ( šxvxh)- foto č.1 - cena 280,-Kč Sada dřevěných domečků s levandulí, velikost celkem 30x14x3cm ( šxvxh) - foto č. 2 - cena 280,-Kč Sada dřevěných domečků s levandulí, velikost celkem 33x13x3cm ( šxvxh)- foto č.3 - cena 300,-Kč Lze libovolně postavit, není spojeno Sada dřevěných domečků s levandulí, velikost celkem 30x12x3cm ( šxvxh). Lze libovolně postavit, není spojeno V nabídce mám i jiné motivy nebo mohu zaslat foto.