inzerce, prodej, prodám, bazar

2023 - dobrmani v nouzi

Kategorie: Psi

2023 - dobrmani v nouzi kalendář

objednávky pouze na email: dobrmanivnouzi@
vaše celá adresa doručení, jméno, kontakt, počet ks
2023 - dobrmani v nouzi
Podobné inzeráty
Beauceron v nouzi
Kvůli vážné nemoci majitele hledá domov Barry z Jastrášku. Je mu 6,5 roku, zvládá základní poslušnost, toleruje ostatní psy, pokud se nechovají agresivně, s fenami nemá žádný problém. Bohužel jeho nový domov musí být bez dětí. Barry má s dětmi špatnou zkušenost. Stejně tak netoleruje lidi pod vlivem alkoholu. Hlídač je znamenitý. Zvyklý venku celoročně. Zkušenému majiteli, který zná povahu beaucerona.
Smíšek Koudelka
Jsem Koudelka (Koudy), mám 9 let, 24 kg. Víte, že pro nás pejsky je jeden rok jako pro lidi let několik. A já celé 3 roky života prožil v kotci, v útulku. Za tak dlouhou dobu jsme mohli se svými novými pány zažít spoustu krásných chvil . Ale bohužel, nikoho jsem nezaujal... Jaká byla moje radost, když jsem odjel do dočasné péče spolku Psí senioři v nouzi. Jsem tolik vděčný za vše! Prosím, adoptujte mě. Jsem velice aktivní, hodný, přátelský, společenský pes. Mám radost ze všeho, směji se od ucha k uchu, vrtím ocáskem. Hygienické návyky dodržuji, neničím. Když dočasná panička odejde, párkrát štěknu, pak jsem tichý. Veškerou manipulaci snesu, i odběr krve jsem si užíval :-) Na vodítku umím, zprvu trošku táhnu, po chvíli se uklidním. Můžete se mnou i na výlet, s jízdou v autě nemám problém. Feny snesu, většinu psů také. Kočky proháním. Domov hledám pouze uvnitř. Jsem kastrovaný, čipovaný, přeočkování mě čeká. Krev i srdíčko mám v pořádku. Volejte na , od pondělí do soboty v čase 10 – 19 hodin. Neposílejte SMS ani jiné zprávy. Podepisuje se smlouva a hradí poplatek. Mějte vlastní obojek a vodítko. Rezervace možná není. Dočasná péče Chrást u Prahy, okres Nymburk. Reportáž o Koudym na Blesk tlapky zde -
Aktivní mazlík Sagi
Reportáž o Sagim na Blesk Tlapky zde - Jsem Sagi, Sagvánek, kříženec dobrmana. Mám 32 kg, 11 let, ale jsem ve skvělé kondici. Kdyby můj věk nebyl potvrzen, veterináři by mi odhadovali méně. Víte, oni mě zradili. Miloval jsem je celým svým srdcem, zemřel bych pro ně. Odložili mě z tepla domova do útulku. Prý se o mě již nemohou starat. Byla mi zima a ti plačící psi kolem, nedával jsem to. Tak útulek oslovil spolek Psí senioři v nouzi, který mě přijal do dočasné péče. Jsem v teple, ale cítím, že domov nemám. Prosím, adoptujte mě. Jsem přátelský, mazlivý, užívající si lidskou přítomnost s tlamkou od ucha k uchu. Ve všem Vám budu asistovat. Dle dočasné paničky jsem „zlatíčko, dobrá duše, která touží být se svým člověkem“. Hygienické návyky dodržuji, o samotě neničím, zprvu pláču, ale po chvíli se uklidním. Na vodítku umím, procházek si užívám, ale i dalších aktivit, i v autě jezdím rád. Manipulaci snesu. Psy i feny snesu, kočky proháním. Domov hledám pouze uvnitř. Jsem kastrovaný, čipovaný, přeočkování mě čeká. Krev i srdíčko mám v pořádku. Užívám kloubní výživu.
SAM - kříženec 11 kg - kastrovaný psík 4,5 roku
Samík je velice kontaktní a přítulný pejsek, který nade vše miluje lidi ❤ Doma je hodný, zbytečně neštěká, nic neničí, má hygienické návyky. Jediné mínus je, že nemá rád jiné psy. Sam je vykastrovaný, naočkovaný, má čip, narodil se 26.10.2018, váží 11 kg, výška v kohoutku je 35 cm. Majitelé Samíka uhořeli, proto mu hledáme nový domov, momentálně se nachází v útulku Měrková - Mazlíci v nouzi v Ostravě, tel. 811 425
KOUDELKA - kříženec 24 kg - kastrovaný psík 9 let
Víte, že pro nás pejsky je jeden rok jako pro lidi let několik. A já celé 3 roky života prožil v kotci, v útulku. Za tak dlouhou dobu jsme mohli se svými novými pány zažít spoustu krásných chvil. Ale bohužel, nikoho jsem nezaujal, nikdo mě nechtěl... Jaká byla moje radost, když mě vzali pod křídla spolku Psí senioři v nouzi a hledají mi nový domov, kde bude konečně šťastný. Prosím, adoptujte mě, jsem za vše strašně moc vděčný... Jmenuji se Koudelka a jsem velice aktivní, hodný, přátelský a společenský pes ❤ Mám radost ze všeho, směji se od ucha k uchu, vrtím ocáskem. Hygienické návyky dodržuji, nic neničím. Když dočasná panička odejde, párkrát štěknu, pak jsem tichý. Veškerou manipulaci snesu, i odběr krve jsem si užíval :-) Na vodítku umím, zprvu trošku táhnu, po chvíli se uklidním. Můžete se mnou i na výlet, s jízdou v autě nemám problém. Feny snesu, většinu psů také. Kočky proháním. Domov hledám pouze uvnitř. Jsem kastrovaný, čipovaný, přeočkování mě čeká. Krev i srdíčko mám v pořádku. Podepisuje se smlouva a hradí poplatek. Volejte na , od pondělí do soboty v čase 10 – 19 hodin. Neposílejte SMS ani jiné zprávy. Dočasná péče Chrást u Prahy, okres Nymburk.
SAGVAN - kříženec dobrmana 32 kg - kastrovaný pes 11 let
Jsem Sagi, Sagvánek, mám 11 let, ale jsem ve skvělé kondici. Kdyby můj věk nebyl potvrzen v očkovacím průkazu, veterináři by mi odhadovali daleko méně. Jsem přátelský, mazlivý, užívající si lidskou přítomnost s tlamkou od ucha k uchu. Ve všem Vám budu asistovat. Dle dočasné paničky jsem „zlatíčko, dobrá duše, která touží být se svým člověkem“. Hygienické návyky dodržuji, o samotě neničím, zprvu pláču, ale po chvíli se uklidním. Na vodítku umím, procházek si užívám, ale i dalších aktivit, i v autě jezdím rád. Manipulaci snesu. Psy i feny snesu, kočky proháním. Domov hledám pouze uvnitř. Jsem kastrovaný, čipovaný, přeočkování mě čeká. Krev i srdíčko mám v pořádku. Užívám kloubní výživu. Podepisuje se smlouva a hradí poplatek. Volejte na , od pondělí do soboty v čase 10 – 19 hodin. Neposílejte SMS ani jiné zprávy. Dočasná péče Psí senioři v nouzi z.s. - Jesenice u Prahy.