inzerce, prodej, prodám, bazar

2008 Cardiff Dwerse Hagen Z

Kategorie: Koně

Nabízíme připouštění plemenným hřebcem 2008 Cardiff Dwerse Hagen Z. Hřebcem s maximální výkonností 160 cm.
Nar.25.7.2006
Míry 179, 170, 192, 21,5
Hřebec působí pro plemennou knihu ČT.

Svou sportovní kariéru zahájil Cardiff v roce 2011 s jezdcem Ondřejem Zvárou. Společně se zúčastňovali skokových soutěží v ČR i v zahraničí. Jejich úspěšná kariéra pokračovala až do roku 2019 během které dosáhl Cardiff maximální výkonnosti 160 cm.

Cardiff je elegantní hřebec moderního typu s krásnou ušlechtilou hlavou. Skokově velice nadaný. Na skoku je elastický, s výbornou mechanikou pohybu a perfektní prací hřbetu. Je lehce jezditelný, spolupracuje, pod sedlem je přiměřeně temperamentní. Je polobratr účastníka olympiády v Tokiu Cento Lana ze stejné matky. Účastník světového šampionátu mladých koní v belgickém Lanakenu.

Otec Cardiffa, holštýn Conquest van de Helle, je po jednom z nejvíce ceněných holštýnských hřebců, po legendárním Corrado I, který byl úspěšný na mezinárodní úrovni pod jezdcem Frankie Sloothakem, a zároveň je otcem mnoha Grand Prix skokanů a uchovněných hřebců.

Matka Conquesta, Florida, která se sama účastnila národních šampionátů na úrovni 145 cm, je po neméně známém holštýnském plemeníkovi Calando I.

Connquest van de Helle byl odchován v Belgii a ihned po jeho uchovnění byl prodán do Canady. Zde pod novým sportovním jménem BEAULIEU’S CONQUEST působí kromě jeho sportovní kariéry i jako plemeník. Na své potomstvo v Canadě, USA i v Evropě přenáší především elegantní typ, výbušnost a elasticitu na skoku, dobrý pohyb a skvělou povahu.

Otec matky, Eoghan du Mervaux, ryzák plemene Selle Francais, se narodil ve Francii a následně byl prodán do sportovní stáje v Belgii. Bohužel ještě před svou sportovní kariérou ve 4 letech uhynul.

Základní připouštěcí poplatek 3.630,- Kč
Doplatek za březí klisnu 12.100,- Kč
Uvedené ceny jsou včetně DPH.
2008 Cardiff Dwerse Hagen Z
Podobné inzeráty
ČT klisna 7 let, březí
Nabízím letos sedmiletou klisnu ČT narozenou 26.5.2016 po otci Lord Weingard, KVH 165 cm. Čeká hříbě po Cardiff Dwerse Hagen Z. Klisna jako tříletá udělala výkonnostní zkoušky a pak byla střídavě ježděná, nebo v chovu. Na ošetřování i ježdění je moc hodná. Aronie patří k albertovské rodině Astorka. Porody proběhly vždy v pořádku, rodila sama. Uvedená cena je včetně DPH.
Připouštění AQH BR Sparky Hollywood
Czech reining championship 2021 score 73 Reining Non Pro Champions Reining Youth Reserve Champions Nabízíme připouštění QH hřebcem BR SPARKY HOLLYWOOD. Reiningový hřebec se super vyrovnanou povahou, vynikajícím reiningovým původem a talentem. Připouští pouze klisny amerických plemen QH, PH a APPA. Pro připouštěcí sezónu 2023 v ceně 700 EU. Hřebec je narozený 29.5.2013, barvy brown. matka: Glossy Doc Del Maso (po SR Doc Dutch), otec: Electric Code (po Jacs Electric Spark - 3million dollar sire). Electric Code - 2008 NRHA Futurity Intermediate Open Champion, 3rd in the Open - 2008 Southwest Reining Futurity Open and Intermediate Open Champion - 2008 Rocky Mountain Reining Summer Slide Open, Stallion Stakes Open and Intermediate Co-Champion. - Highest money earning 3 year old in 2008 - 2009 Gordyville Breeders Cup Open Champion. - 2009 $25,000 Open Reserve Champion. Top 10 NRHA Open Derby. - 2010 Wimpys Little Step Derby/Gordyville Breeders Cup Top 5 Open Derby - 2010 NRHA Open Derby Finalist - 2010 All American Quarter Horse Congress Open Reining Champion - 2010 AQHA World Champioship Show 6th in Performance Halter Stallions - 2010 AQHA World Show Finalist in Junior Reining. Vyniká svým talentem, charakterem, klidnou a vyrovnanou povahou a původem. Negativní 5 panel test. Více informací na tel. čísle +420731 446 nebo na radimkubos@
Připouštění - Welsh cob D - inseminace
SEZÓNA 2023 1754 Pretoria Raven Narozen: 26.5.2008 Otec: 2984 Seven Mornings Brenin (OS) Matka: 71/584 Pretoria Rachel (OS) Zařazen: 2012 Míry: 163; 153; 193; 21,5 Třída: 8.2 Plemenná kniha: HPK - AP Hřebec má oprávnění připouštět všechna plemena klisen s PP, i klisny bez PP jen s "modrým průkazem". Hřebec bude k dispozici 15.3.2023 do 31.7.2023 Připouštěcí podmínky: Hřebec je nabízen formou odběru čerstvých inseminačních dávek (chlazených) v omezeném počtu klisen a předem nahlášeným majitelům s uhrazeným vstupním poplatkem do 30.4.2023 K dispozici i mražené dávky. Inseminační dávky jsou k dispozici pro všechna plemena. Přednost mají klisny welsh a wpbr. Vaše klisny je možno inseminovat po dohodě přímo u nás. Více info na Facebooku skupina Pretoria Raven nebo na e-mailu.
Prodám zkušenou klisnu do sportu výkonnost 145-T
Nabízíme k prodeji zkušenou klisnu s výkonností 145 (T)nar. 2008 klisna je zdravá a pošetřená závodní kariéru začala naplno okolo 10 roku. Kobylka má pravidelně fyzio péči vet. a kvalitního kováře zubaře atd.. Je vhodná pro ženu, juniora pro získání zkušeností. Prodáme jen do dobrých rukou a zkušeným lidem. Věřím že v pohodě poslouží 3/4 sezony. Pohoda klisny je pro nás na prvním místě. Ježděná momentálně ženou. Zkušenosti z mezinárodních závodů včetně FEI pasu. Klisna je zvyklá chodit do výběhu do kolotoče do terénu. Na vše je bezproblémová (ošetřování,kování,vet,zubař,přeprava,...) Možnost vyzkoušení klisny v domácím prostředí i na tréninkovém parkuru nedaleko stájí. Cena je na dotaz a odpovídá kvalitě a výkonnosti klisny. Prosím jen vážní zájemci. Více informací na tel. +420
Líbivý valach
Z důvodu neseriozního jednání zájemce opět k prodeji. Prodám líbivého valacha teplokrevníka, 160 cm, narozen 8/2008. Ze země hodný, pro svého člověka udělá první poslední. Pod sedlem temperamentní, pro zkušeného jezdce, velmi citlivý. Odjel se mnou i huberty, společné akce, orientační závody apod.. na to se ale úplně nehodí. Vesměs jsme ale vždy dovezli stužku. Přeprava, kovář, veterinář naprosto v pohodě. Pravidelně fyzioterapeut, zubař. Odčervený, očkovaný, krve platné. Vyhovovala by mu ideálně jízdárna (rekreace, s ohledem na věk parkur, drezura.. ). V režimu 24/7, nedekován, ale box mu nedělá problém. Ve stádě uprostřed, nedělá problémy ale nenechá si nic líbit. Nyní delší čas neježděn z nedostatku času, nutno znovu připravit do formy. Nenašli jsme společnou cestu. Při skvělém domovu cena dohodou, nabídněte. Cena není rozhodující, záleží na podmínkách domovu a vašem jednání. Pokud již teď víte, že to bude jen přechodný kůň, do jezdecké školy, ani nepište. Hledám pro něj jednoho milujícího jezdce, pro kterým bude parťákem. První kontakt emailem.
Slezský norik
Prodám valacha slezského norika, nar.2008. Ideální rodinný klidný kůň. Práce v lese znalý. Veškeré další informace rád sdělím na telefonu. Možnost dopravy.