inzerce, prodej, prodám, bazar

2 xTorzo panske a 1 x damske

Kategorie: Ostatní

Torzo na prodej obleceni,
Panske cerne torzo 2 ks,vyska 94 cm, 250 kc za kus, damske cernobile torzo,vyska 84 cm, 250 kc
2 xTorzo panske a 1 x damske
Podobné inzeráty
Second hand oblečení (350 kg)
Prodej z důvodu konce obchodu. Vyzvednutí v Hranicích na Moravě. Oblečení je baleno v pytlech takto: Boty mix - 6 kg Cyklodresy a kraťasy pánské - 11 kg Dámská saka/bundy - 9 kg Dámské bundy podzim/zima - 10 kg Dámské jarní bundy - 12 kg Dámské jarní bundy - 18 kg Dámské kalhoty - 12 kg Dámské kalhoty/rifle - 19 kg Dámské šátky - 37 kusů Dámské šaty - 15 kg Dámské vesty - 6 kg Dámský mix - 13 kg Dámské kalhoty/bundy - 6 kg Dětská trička -7 kg Dětské kostýmy a masky - 10 kg Dětské masky - 10 kg Dětské oblečení mix - 13 kg Dětské šaty - 6 kg Halenky - 10 kg Halenky/šaty - 10 kg Kabelky - 14 ks - 6 kg Masky/převleky - 7 kg Mix plavek - 1 kg Mix plavek - 4 kg Mix dámský, dětské overaly - 9 kg Opasky - 2 kg Pánská a dámská saka/kalhoty mix - 17 kg Pánská trika/košile - 6 kg Pánské bundy - 9 kg Pánské kalhoty - 18 kg Pánské mikiny - 8 kg Plyšáci - 4 kg Podprsenky 39 kusů Společenské šaty - 3 ks Dámské sukně/šortky - 7 kg Svatební šaty - 1x (viz foto) Ubrusy - 13 kg Ubrusy - 5 kg
Dámské pánské bundy
Prodám nejlépe jako celek k dalšímu prodeji dámské a pánské bundy vel dámských M pánské xl osobní převzetí Hyršov kousek od Kdyně nebo při platbě předem na účet zašlu poštou plus 100kc byl by to velký balík ....10kusu k nákupu vždy daruji nějaký dáreček :-)
PONOŽKY-RUČNĚ PLETENÉ A JINÉ TEPLÉ
ručně pletené domácí ponožky od babičky dámské velikost 24-25, pánské 42-45 100 Kč/ks - nové použité - 50 Kč/ks (pánské, bílorůžové) JINÉ TEPLÉ nové ponožky - dámské velikost 24-25 pánské velikost 42-45 cena 50 Kč/ks
Prodej komerčního areálu - Vamberk
Hledáte komerční prostory k nakládání s odpady? Pojďte se podívat na exklusivní nemovitost, která se nachází v průmyslové zóně ve Vamberku. Jedná se o komerční areál, který je v tuto chvíli určen na nakládání s odpady, což je v dnešní době hodně velká výhoda, kdy takovéto pozemky prostě nejsou a obce je moc ve své obci nechtějí povolovat. Jedná se o zděnou budovu, ve které se nachází v 1NP 4 kanceláře, zámečnická dílna, 1 místnost (archiv) a 2 sociální zařízení (dámské a pánské, koupelny a WC), v 2NP se nachází 9 kanceláří a 2 sociální zařízení (dámské a pánské, koupelny a WC), dále je v budově osobní výtah pro 4 osoby. Na zděnou budovu navazuje čtyřpodlažní plechová hala (zateplený sendvič), ve které se nachází nákladní výtah s nosností 1 500kg a průmyslovou podlahou na velmi těžké zatížení. Dále se v ocelové hale nachází nová technologie ke třídění komunálního odpadu v hodnotě cca 10 mil.Kč. V každém patře je betonová podlaha, kde se pohyboval vysokozdvižný vozík. Kanceláře v 1NP jsou v tuto chvíli využívány, po částečné rekonstrukci, kdy byl namontován plynový kotel, který je dimenzován na celou zděnou nemovitost, nyní je napojeno pouze 1NP. Voda je městská, nebo je v areálu budova s technologickou vodou. Odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. V areálu se nachází středotlaké plynové potrubí (pro průmyslovou spotřebu plynu). Přímé napojení na trafostanici s velkým odběrem el.energie. Na pozemku stojí cca 105 m vysoký komín s platnými revizemi, který je pronajat třem tel. operátorům (O2, T-Mobile, Vodafone) a třem internetovým společnostem. Doporučujeme prohlídku. Pro více informací kontaktujte makléře Aleše.
Pánské a dámské hodinky - retro.
Prodám pánské a dámské hodinky - retro - viz fota. Cena dohodou - popř. Nabídněte !!!
NÁRAMKY
Náramky různých velikostí a barev dle přání cena se odvíjí od velikosti perliček malé dětské a pánské a dámské ,zasílám poštou v pěnové obálce za známku. Zde se může dát jen max 10 obrázků další možno poslat do emailu. Cena kus 50 dětské, 100-120 dámské a pánské.