inzerce, prodej, prodám, bazar

2 x publikace Filmove plakaty 40. a 50.let

Kategorie: Ostatní

K prodeji nabizim 2 publikace Filmove plakaty 40. a 50. let - Nourmand,Marsch.Pekny stav.Moznost osobniho predani v Praze 4 - Michli nebo zaslani Zasilkovnou po predchozi dohode.Cena je uvedena za obe dve publikace.
2 x publikace Filmove plakaty 40. a 50.let
Podobné inzeráty
Filmové plakáty z dětských animovaných filmů
Nabízím k výzdobě pokojíků nebo různých dětských prostor velké filmové plakáty A1 z různých oblíbených dětských animovaných filmů jako je Shrek, Trollové, Robinson Crusoe, Haftaňan a tři mušketéři, Zlouni, Tlapková patrola, Kung Fu Panda, Sonic, Příšerákovi, Rozbitý robot Ron, Velký červený pes Clifford, Ledová sezóna, Králíček Petr, Chlupáčci, Dračí země, Divoké vlny, Ušák Chicky a Zlokřeček, Proměna - dospívání je pěkná bestie. Cena á 50 Kč za jeden, min. odběr 4ks. Pokud vezmete všechny, tak á 40 Kč. Mohu poslat poštou nebo osobně předat v Praze 7 po dohodě.
Kája Saudek : FILMOVÉ PLAKÁTY KÁJI SAUDKA
Kája Saudek : FILMOVÉ PLAKÁTY KÁJI SAUDKA Nové. 100% stav. V pripade zajmu prosim o sms, zavolam Vam zpet. Dekuji
Časopisy Bravo a Popcorn
Časopisy Bravo a Popcorn Dobrý den nabízím tyto časopisy Bravo a Popcorn s plakáty u 1 fotografie jsou časopisy kompletní 2 fotografie má jen 2 plakáty a 3 bez plakátů. Časopisy daruji pouze za výměnu časopisů Popcorn nebo Bravo z let 1989 - 1991, ve kterých bych požadoval mít plakáty (Kiss,Roxette,Scorpions,Iron Maiden,Bon jovi)
prodam plakaty tisknute original od kajy saudka
prodam plakaty tisknute original od kajy saudka ,viz fotky v priloze ,filmove z vystavy atd
PŘÍPRAVA NA ST.PŘ.ZKOUŠKY NA OSMILETÁ GYMN.-M+ČJ
UVEDENÁ CENA JE ZA OBĚ KNIHY- MATEMATIKA A ČESKÝ JAZYK. Úžasné publikace na přípravu a zvládnutí přijímacích didaktických zkoušek z matematiky a českého jazyka. Jsou to přijímačky nanečisto, každá publikace obsahuje 11 cvičných didaktických testů. Jsou sestaveny tak, aby žáci získali představu o tom, jak jsou otázky formulovány a uměli se v nich dobře orientovat. Naučí se pracovat s jednotlivými typy úloh a budou si moci vyzkoušet, jak by v testu uspěli. Vyhodnocení naleznete v klíči správných řešení. Můj syn se s těmito publikacemi připravoval a zkoušky zvládl velice bravurně, MOC DOPORUČUJI. Součástí publikací jsou testové záznamové archy. Některé jsou originály, některé kopie, chybí pouze v matematice test A. U nás testy dělala celá rodina, doporučuji si též udělat více kopií testů. Původní cena obou knih byla 578 kč, KNIHY JSOU V KRÁSNÉM STAVU, NABÍZÍM ZA TŘETINOVOU CENU za obě publikace. zásilkovna 79 kč
retro obrazové publikace
obrazové publikace- Nabídka 1) KRKONOŠE - Olympia 1981; 180str. 122černobílých + 37 barevných celostránkových foto; popis Čj,Aj,Nj,Rj. 2)KRAJEM ZÁPADOČESKÝCH LÁZNÍ - Orbis 1974; 288str.; 1732černobílých + 28 barevných celostránkových foto + 4 mapy; zajímavé dobové snímky; popis Čj,Aj,Nj,Rj. cena: 120Kč 3)JADRAN - Osvěta 1976; 176str.; 160 celostránkových foto (čb/bar.); zajímavé dobové snímky. 4)PRAHA - Pha 1981; 145str.; barevná obrazová publikace - zajímavé dobové snímky; popis Čj,Fj,Nj,Rj. (Více fotografií z knih mohu zaslat mailem.)