inzerce, prodej, prodám, bazar

2 x Cyklo přilba Elasy Bike

Kategorie: Vše ostatní

Prodám 2x cyklo přilbu Elasy Bike, jen osobní předání. Jeden kus 100kč
2 x Cyklo přilba Elasy Bike
Podobné inzeráty
Přilba Cébé – Trilogy
Prodám dvě sezóny málo přilbu Cébé Trilogy, je to přilba, která najde využití hned ve třech adrenalinových disiplínách - Lyžování/skialpy, horské kolo a horolezení. Přilba splňuje normy CE EN1077, CE EN 1078, CE EN 12492. Přilba je konstruovaná techonologií In-Mould, která zajistí maximální pevnost při zachování rozumné hmotnosti. Díky tomu přilba váží 400 g jako lyžařská, 330 g jako přilba na horské kolo a 280 g jako přilba na horolezení. Pokud přilbu budete využívat na Lyžování/skialpy, určitě stojí za zmínku, že v sobě obsahuje čip RECCO, který umožní záchranářům nalezení v případě závalu lavinou.
Dětská přilba MET ELFO, vel. 46 - 54
Prodám dětskou přilbu MET ELFO, vel. 46 - 54. Přilba má integrovanou síťku proti hmyzu. Přilba je navržena tak, aby v případě nárazu chránila fontanelu. Pro lepší viditelnost v zadní části helmy je umístěno LED světlo. Přilba není bouraná a v hezkém stavu. Osobní odběr Ostrava a okolí.
Sporttester Polar RS800CX Pro Training Edition BIKE
Prodám sporttester Polar RS800CX Pro Training Edition BIKE v originálním balení kromě hrudního pásu. Vhodný pro různé sporty, zejména pro cyklisticku, běh, lyžování a vodní sporty. Plně digitální, spojení probíhá v pásmu 2,4 GHz a nehrozí náhodné rušení od jiného uživatele nebo od jiných silných elektromagnetických polí. Měření tepové frekvence, rychlosti, vzdálenosti, nadmořské výšky, převýšení, teploty, pozice v terénu, funkce hodinek, kalorimetrické funkce a mnoho dalších. Možnost ukládání dat do paměti a uživatelské výměny baterie. Vodotěsnost do hloubky 30 m. Balení obsahuje: - Sporttester Polar RS800CX - Kódovaný vysílač Polar Wearlink W.I.N.D. (bez elastického popruhu) - Senzor Polar G5 GPS s držákem - Polar USB interface IrDA pro přenos údajů ze sporttesteru do PC a naopak - Napájecí kabel - CD s programem software ProTrainer 5, plně lokalizovaným do češtiny - Manuál v češtině a angličtině - Náhradní řemínek RS800CX je možné navíc osadit i dalšími senzory a učinit z něj specializovaný běžecký nebo multisport set.
Cyklo batoh R2 Trail 12L
Batoh R2, 12L. Vhodny jak na turistiku tak na kolo. Kapsa na helmu. Plastenka. Prodej z duvode koupe noveho. Mela jsme ho na sobe 2x. Takze stav jako novy. Barva cerna. Osobni predani Brno a nebo zasilkovna. Puvodni cena: 1699,-
Cyklo boty s nášlapy Shimano.
Prodám málo používané a velmi zachovalé cyklo boty s nášlapy.Viz foto.
Cyklo helma UVEX i-vo 3D
- unisex cyklo helma zn. UVEX - velikost 55-60cm - bezpečné upnutí pomocí systému 3D IAS - bez poškození a plně funkční - koupena nová v r. 2019