inzerce, prodej, prodám, bazar

2 RD + Velká kamenná stodola

Kategorie: Domy

Jako makléř nabízím -

2 Rodinné domy + velkou kamennou stodolu.

Domy leží v ideální rohové pozici a nabízí tak dostatek soukromí s možností klidných procházek do přírody.

Další výhodou je členitost a variabilita - může jít o 2 domy s číslem popisným a nebo o zázemí firmy + bydlení + podnikání ve stodole nebo veliké kvalitní skladovací prostory apod. Nabízí tak novým majitelům možnost velkorysého bydlení.

Celkem se jedná o 920 m² pozemků, vše v územním plánu určené k bydlení, nekupujete tak louku apod. Dům s čp. 94 má cca 120m² půdorysu, dům s č.p. 87 cca 60m², vysoká a kamenná stodola má cca 120 m² a zděná garáž cca 22m².

Další výhodou je přístupnost k nemovitostem, díky své poloze se dostanete zvlášť do stodoly (velkými vraty z obou stran), na zahradu ke garáži a do obou domů. Je zde také dostatek prostoru k parkování.

Do domu je přivedena elektřina (nyní odpojena), voda obecní, a odpad vede do septiku. Topení kombinace tuhá paliva (krbová kamna na chodbě) + elektrokotel.

V domě je pěkná kuchyňská linka i s myčkou. Nyní je dům v zanedbaném stavu, protože v něm někdo rok nebydlel. Čeká tak na nového majitele, který si domy vyšperkuje k obrazu svému a využije výhodu možnosti propojení více nemovitostí a většího prostoru.

Koho okouzlily tyto nemovitosti s nádhernou stodolou, neváhejte si napsat o více informací a případně se sejít na osobní prohlídku.

Konkrétně se jedná o: Na katastru nemovitostí parcela st. 90 s výměrou 196m² a druhem pozemku zastavěná plocha a nádvoří, součástí této parcely je stavba s číslem popisným 87, rodinný dům, dále parcela st. 91 s výměrou 247 m² a druhem pozemku zastavěná plocha a nádvoří, součástí této parcely je stavba s číslem popisným 94, rodinný dům, dále parcela st. 128 s výměrou 477 m² a druhem pozemku zastavěná plocha a nádvoří, součástí této parcely je stavba bez čísla popisného, zemědělská stavba.
2 RD + Velká kamenná stodola
Podobné inzeráty
Prodej nejen restaurace, 1022 m², Konstantinovy Lázně
Exkluzivně nabízím ke koupi objekt k podnikání i bydlení, a to v obci Okrouhlé Hradiště, blízko Konstantinových Lázní. Díky vysokému turistickému ruchu je nemovitost ideální investicí pro podnikání v gastronomii, ubytování, turismu nebo např. ke skladování, výrobě atd. Součástí nemovitosti je vlastní sál (v minulosti sloužil ke kulturním akcím), hospoda s kuchyní a venkovním posezením, sklepením pod hospodou a dále vlastní bytová jednotka. Součástí VELKÝCH pozemků je i stodola a chlév. Objekt nabízí potenciál k obnovení činnosti pohostinství, pořádání kulturních akcí nebo pronajímání sálu k soukromým nebo veřejným účelům. Stav hospody, kuchyně a sálu je dobrý a provoz je možné obnovit pouze s nižšími investicemi. Vzhledem k lokalitě – blízko lázeňského města a turismu v celé oblasti – se jedná o atraktivní místo, kde historicky byl provoz pohostinství dlouhodobě. Kolem hostince vede cyklostezka. Užitná plocha sálu, včetně zázemí, je cca 171 m². Hospoda, kuchyně, toalety, kotelna a zázemí mají výměru cca 174 m². Sklepy mají cca 74 m². Stávající bytová jednotka ve 2.NP je určena ke kompletní rekonstrukci s potenciálem rozšíření o další místnosti ze stávajících půd, kdy je možné byt propojit i „podkrovím“ stodoly. Tyto prostory je možné využívat k vlastnímu bydlení, nebo vybudování apartmánů či pokojů pro krátkodobé ubytování. Užitná plocha stávajícího bytu je cca 114 m². Půdy mají výměru cca 184 m². Stodola a chlévy jsou v původním stavu, vhodné k rekonstrukci a úpravám dle budoucího záměru, např. ke skladování, parkování, nebo vybudováním menšího wellness. Stodola s chlévem mají výměru cca 336 m². Celková výměra pozemků, které náleží k objektu je 2205 m², z čehož je zastavěná plocha (sál + hospoda) 545 m² a 232 m² stodola. Současně jsou pronajaté pozemky od státu o celkové výměře 4173 m². Objekt je napojený na obecní vodovodní řád. Na pozemku jsou 2 studny, kdy voda z nich je používána na splachování WC u hospody. V obci je kanalizace, kdy objekt má kompletní přípravu na napojení a zbývá pouze propojení ze šachty. Elektřina je v celém objektu původní. Vytápění je tuhými palivy. Sál má vlastní kamna, zbytek objektu má společnou kotelnu s kotlem na tuhá paliva. Okrouhlé Hradiště je vzdálené cca 2 km od Konstantinových Lázní, cca 40 km od Plzně a 17 km od Stříbra. Důležité je také zmínit, že do celé oblasti jezdi i hosté z Německa, takže služby v objektu mohou cílit i na zahraniční klientelu.
Prodej, domy/rodinný, 210 m2, Kamenná Lhota, 25701 Popovice,
Rodinný dům 210 m2, Popovice, okr. BenešovK prodeji krásný rodinný dům po celkové rekonstrukci přímo u lesa, s rozlehlým svažitým pozemkem, v malebné malé obci Kamenná Lhota u Popovic, okres Benešov. Dům v osobním vlastnictví o dvou podlažích a podlahové ploše 210 m2 nabízí dispozici 4+kk. • v přízemí vstupní předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem, pokoj pro hosty, prostorná koupelna s vanou a WC • v 1. patře velká hala s možností umístění pracovny, dvě velké ložnice a samostatné WC s umyvadlem • pod schody do patra další úložný prostor a vstup do sklepa Pozemek o celkové ploše 2.058 m2 lze rozdělit na dva samostatné, oba stavební pozemky. Nevyužívaný pozemek o velikosti cca 1.000 m2 lze také prodat jako samostatný stavební pozemek (doloženo potvrzením Odboru výstavby a územního plánování MÚ Benešov). Aktuální zastavěná plocha pozemku 140 m2. Dům je ve velmi dobrém stavu a prodává se jako kompletně zařízený. • v kuchyni krb na dřevo • krásná dvojitá dřevěná okna v perfektním stavu, v patře také střešní okna • orientace oken na všechny světové strany a s pohledem u postele přímo na hvězdy • v domě použity masivní dřevěné prvky (zábradlí, sloupky a trámy, interiérové dveře atp.) • podlahy laminátové i kvalitní dlažba • v koupelně rohová vana, místo pro pračku i sušičku • 2 x WC Dům kamenný / cihlový. 10 cm silná izolace zajišťuje nízkou energetickou náročnost, které výrazně pomáhá také instalované tepelné čerpadlo i dvojitá okna. Ohřev teplé vody pomocí bojleru. Inženýrské sítě: • elektro 230 V, 380 V • obecní vodovod • navíc vlastní vydatný vrt na pozemku • odpad řešený septikem s čističkou a odvodem trativodem do země • plyn není k dispozici • pozemek oplocený Zahrada několika úrovňová, s krásnou skalkou a množstvím okrasných dřevin. V zahradě hned vedle domu a terasy vybudováno jezírko. Na zahradě také nadzemní, částečně zapuštěný bazén. • na dům navazuje menší stodola, dříve užívaná jako box pro koně, s technickým zázemím domu • vedle domu přístřešek na různé práce nebo udírnu • parkovací místo pro dva automobily pod dřevěnou pergolou vedle domu Krásná lokalita s výhledem do zeleného údolí a lesů, která nabízí naprosté soukromí a klid. Les přímo za domem. Občanská vybavenost v Postupicích vzdálených 5 km (pošta, nákupní středisko, ZŠ i MŠ, hasiči, sokolovna) nebo v Benešove (16 km). Dopravní dostupnost - autem Benešov 20 min, Vlašim 18 min, busem 30 min do Benešova. PENB není aktuálně k dispozici, proto uvádíme třídu G. Financování možné hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit za těch aktuálně nejlepších tržních podmínek. Vřele doporučujeme prohlídku. Cena: 14 650 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 4 pokoje Budova: Smíšená Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: venkovská Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 2058
Prodej, domy/rodinný, 200 m2, Kamenná Lhota, 25701 Popovice,
Rodinný dům 200 m2, Popovice, okr. BenešovProdej rodinného domu s rozsáhlou zahradou v malebné malé obci Kamenná Lhota u Popovic, okres Benešov. Rodinný dům o aktuálně dvou podlažích a užitné ploše 200 m2 se nachází na kraji vesnice v těsné blízkosti lesa. • dispozice 3+1 ve dvou podlažích, celková užitná plocha 200 m2 • možnost půdní vestavby o velikosti dalších 90 m2 • pozemek celkem 2.643 m2, z toho zastavěná plocha 155 m2 a nádvoří 140 m2, zahrada o velikosti 2.348 m2 • pozemek lze rozdělit na dva samostatné stavební pozemky (potvrzeno úřady v rámci platného územního rozhodnutí) • osobní vlastnictví V přízemí kuchyně se zajímavými klenbami a přípravou pro kuchyňskou linku, chodba, dále plánovaná koupelna s WC a prostorná technická místnost s kotlem a bojlerem. V prvním poschodí dva samostatné neprůchozí pokoje a další místnost, která může být využita jako další koupelna, nebo také pracovna či šatna. Dům právě prochází kompletní rekonstrukcí: přízemí je téměř hotové - podlahy vylity betonem, nové rozvody elektřiny, nové rozvody vody, odpady a topení, voda a elektrika také vyvedena do patra. V domě nová plastová okna, střecha Bramac ve velmi dobrém stavu (stará cca 10 let), nové betonové schodiště. Topení zajištěno kotlem na tuhá paliva, radiátory stačí osadit, ohřev teplé vody novým bojlerem na 120l. • na dům navazuje menší stodola, částečně podsklepená, aktuálně využívaná na uskladnění sena pro koně • vedle stodoly garáž na jedno auto, další parkovací místo je hned vedle garáže na pozemku • zahrada je lemovaná ovocnými stromy • na zahradě stojí dva venkovní boxy pro celoroční ustájení koní nebo jiných zvířat • pozemek dostatečně velký a rovinatý pro chov domácích zvířat nebo koní • celý pozemek oplocený • připojeno na obecní vodovod, na pozemku navíc vlastní vrt • elektřina 230V i 380V • obecní kanalizace není k dispozici - zajištěno jímkou na pozemku • plyn není k dispozici Krásná lokalita s výhledem do zeleného údolí a lesů, která nabízí naprosté soukromí a klid. Les také přímo za domem. Občanská vybavenost v Postupicích vzdálených 5 km (pošta, nákupní středisko, ZŠ i MŠ, hasiči, sokolovna) nebo v Benešove (16 km). Dopravní dostupnost - autem Benešov 20 min, Vlašim 18 min, busem 30 min do Benešova. PENB není aktuálně k dispozici, proto uvádíme třídu G. Financování možné hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit za těch aktuálně nejlepších tržních podmínek. Vřele doporučujeme prohlídku. Cena: 8 200 000 Kč včetně provize RK Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: 4 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Před rekonstrukcí Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Okolní zástavba: venkovská Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 2 Plocha pozemku: 2643 Plocha zastavěná: 155 Užitná plocha: 200 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální tuhá paliva Kanalizace: jímka Komunikace: asfaltová Zařízený: ne Balkón: Ne Lodžie:
Prodej rodinného domu 98 m2, Dolní Nivy
Prodej rodinného domu s pozemkem 4049 m2 Jestli hledáte nemovitost v přírodě, stranou od městského ruchu, máme pro Vás skvělou příležitost. Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Horní Rozmyšl, v katastrálním území Horní Rozmyšl, nedaleko Karlových Varů. Bydlení je obklopeno krásnou přírodou, která Vám navodí jedinečnou atmosféru. Nemovitost je kolaudovaná v roce 2017. V domě se nachází pěkně a kvalitně zpracované prostorné 3+1, technickou místností s možností půdní vestavby. Domu dominuje velký obývací prostor s kuchyní, kterou ocení každá hospodyňka. Součástí ložnice je prostorné šatna, ta vám umožní praktické řešení úschovy osobních věcí. Z obývacího pokoje vstoupíte francouzským oknem přímo na terasu. Terasa díky celkovému zastření je využitelná i po celý rok. Vedle domu je stodola o výměře 125 m2, kde najdete garáž pro dvě auta, je zde možné uložit vše potřebné. Velký prostor si zde najde i kutil. Do stodoly je přivedena elektřina, je zde možné topit tuhými palivy. Kamenná stavba nevylučuje možnost dalšího využití. K domu je rozsáhlá zahradu i stodola. Velikost domu je 98 m2, zahrada 4049 m2. Vytápění domu je elektrickým kotlem, vybaveným prostorovými čidly. Díky tomu je nákladovost v zimním období i dnes nízká. V přechodném období je možný využít také krbové kamna, které dokážou vytopit celý dům. Je zde nově zavedená elektřina, veřejný vodovod. Na pozemku je také vrtá studna, voda z této studny je možné využívat i v domácnosti. Je možné tedy po celý rok využívat vodu ze studny a být takto nezávislý na veřejném vodovodu. Pozemek je celý oplocený s dvěma samostatnými vjezdy. Toto Vám dává možnost další výstavby. Kolem je krásná příroda, vhodná na klidné procházky, nebo veselé dovádění dětí. Do Karlových Varů je to jen pár minut. Naše společnost Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle ) Cena: 6 250 000 Kč
Rodinný dům 4+1, Měrovice nad Hanou, 128
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme prodej řadového rodinného domu v obci Měrovice nad Hanou. Dům je dispozičně řešen jako 4+1. V přízemí dva pokoje, kuchyň, spíž a koupelna s WC - společná. V patře dva pokoje s šatnou(komorou). Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Dům má vlastní studnu. Součástí pozemku je dílna s kotelnou, dvorek se zahrádkou a prostorná stodola, do které je možný vjezd z obou stran (vzadu z pozemní komunikace). Stodola z části podsklepená, sklep suchý. Dům je napojený na inženýrské sítě - plyn, elektřina a kanalizace (vodovod před domem). Doporučujeme prohlídku. V případě financování přes hypoteční úvěr vlastník preferuje financování přes hypoteční centrum STING FINANCE. Do konce března 2023 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 5,69 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Číslo zakázky: 128 Typ budovy: smíšená Poloha objektu: řadový Typ domu: patrový Sklep: částečně podsklepeno Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ne Garáž: Ne Velikost domu: 5 a více pokojů Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 1 Stav objektu: před rekonstrukcí Plocha pozemku: 326 m2 Zastavěná plocha: 180 m2 Užitná plocha: 190 m2 Umístění objektu: okraj obce Obytná plocha: 150 m2 Kvalitativní standard: dům z klasických materiálů Počet pokojů: 4+1 K nastěhování: 17.05.2021 Nízkoenergetický: Ne Schodiště: zábradlí - ocelové Komunikace: asfaltová Telekomunikace: telefon, internet Doprava: vlak, silnice Elektřina: 230V, 400V Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, pošta Ostatní vybavení: plot Další nebytové prostory: stodola, dílna, kůlna Vybaveno: Ano Popis vybavení: dle dohody možno ponechat Topení: ústřední - plynové Typ střechy: sedlová Dílna: 20 m2 Střešní krytina: pálená taška Plocha sklepa: 12 m2
Unikátní rodinný dům "Moderní stod v Polsku, nedaleko Třince
Unikátní rodinný dům "Moderní stodola Puńców". Nově postavená komfortní budova s individuálním konceptem a architektonickým řešením a kompaktní užitnou plochou 218,64 m2 v developerském standardu. Dům se nachází na kopci s jižní expozicí v obci Puńców na pozemku 1014 m2 v ulici Stroma (Wielodroga - na území Polska). Stav únor 2023: Budova ve výstavbě. Předpokládané datum dokončení vývojové fáze* je 3. čtvrtletí 2023. V současné fázi pokročilosti stavebních prací je možné změnit uspořádání několika místností uvnitř objektu a přizpůsobit je individuálním potřebám Kupujícího. Uvedená cena je pouze za cenu pozemku. Předpokládaná cena vývojové fáze* je 6 100 až 8 500 PLN / m2 Vzhledem k dynamické situaci na trhu bude konečná cena stanovena až po dokončení hrubé stavby. Dům "Moderní Stodola Puńców", obklopený přírodou, se staví na klidném a tichém místě na exkluzivním, mimořádně malebném a slunném pozemku. Je to ideální lokalita pro lidi, kteří hledají výjimečně okouzlující, idylický a klidný prostor, aniž by ztratili kontakt s městskými hodnotami Těšína / Českého Těšína / Třince. Nová, klidná čtvrť v blízkosti pěších zón pro náročné s krásným, panoramatickým výhledem na polské a české Beskydy. Stavba na kopci zaručuje široký výhled od pohoří Čantorie na východě až po Moravskoslezské Beskydy na západě. Vzdálenosti nemovitosti do vybraných destinací: 2500m - Třinec 5 km - Český Těšín 380 m - autobusová zastávka 950 m - nejbližší obchod s potravinami 1500 m na hranici s ČR v Kojkovicích 2500 m k horským stezkám pohoří Čantorie 5 km od tržiště v Cieszyně 9 km od centra města Ustroń Přímo na stezce přírodního a kulturního dědictví Greenways. "Moderní Stodola Puńców" je přirozeným pokračováním hodnot místa, kde se ji staví. Jednoduchý, srozumitelný, jednosložkový monolit obložený přírodnm modřínem a místním kamenem v kombinaci se „živými obrazy“ v podobě prosklení. Užitná plocha cca 220 m2, chytře umístěná a otevírající se na jih, dává prostor pro 2 až 6 osob. Více informací po telefonickém kontaktu. Kontakt tel. +48 / 505 601 665 Informace o nemovitosti poskytuje vlastník, slouží pouze pro informační účely, které mohou být aktualizovány. Obsah tohoto oznámení je pozvánkou k jednání a nepředstavuje nabídku ve smyslu občanského zákoníku. * Developerský stav (Rozsah dle individuální dohody )