inzerce, prodej, prodám, bazar

2 psí kluci -tatínek Borderkolie

Kategorie: Psi

My dva psí kluci hledáme hodné páníčky
a dobrý domov,jsme očkovaní,čipovaní,
2 psí kluci -tatínek Borderkolie
Podobné inzeráty
Štěňátka - Jack Russell teriér - tři kluci a jedna holčička
Nabízím nádherná hravá štěňátka Jack Russell - oba rodiče i všichni prarodiče jsou Jack Russelové, ale protože neabsolvovali výstavy, nemohli být zapsáni do chovné knihy a z toho důvodu štěňátka nemají PP. Jsou to tři kluci a jedna holčička (holčičku nabízíme za 11.999,-Kč). Největší z nich je trikolor - mix černá, bílá a hnědá barva, černá převládá, takže mu říkáme Pan Černý, druhý je vybarvený hnědou a bílou barvou, klasický pes - říkáme mu Pan Pes z Pětipes a třetí je nádherný bílý plyšák - celý tatínek - říkáme mu Pan Frodo junior - foto rodičů je u inzerátu. Na jména zatím neslyší :-( takže určitě můžete vybrat jméno, jaké se vám bude líbit :-D Naše psí miminka se narodila v posteli, vyrůstala v teple domova, jsou samostatná, chodí čůrat na noviny, jsou zvyklá na děti, ráno nás vítají a jsou to divocí plyšáci :-D Také jejich psí rodiče (maminka Princezna a tatínek Frodo) i dědečkové a babičky jsou Jack Russell, žádní kříženci. Psí kluci jsou hraví, zdraví, pravidelně odčervovaní, od pondělí 20.3. jsou očkování a čipování a můžou odjet do svých nových rodin - bude se nám po nich moc stýskat :-( Nezávazná návštěva vítána - Praha 10
Psi bouda Bella 2600
Psi bouda Prodam Psí bouda BELLA. Velikost M. Nova, nepouzita, jeste slozena. Objednana spatna velikost, nestihli jsme vratit. Puvodni cena 3880 Prodejni cena 2600 Montáž je velmi jednoduchá na základě obrázkového návodu a zvládne jí opravdu každý. Psí bouda Bella zaujme čistým zpracováním a vynikající kvalitou. Dřevo odolné proti povětrnostním vlivům zaručuje dlouhou životnost. Asfaltové pásy na střeše, které jsou zarovnané a těsné, chrání psí boudu před deštěm. Dřevěné nožičky zajišťují, že podlaha boudy je chráněna před vlhkostí a chladem, protože materiál neleží přímo na podlaze. Psí bouda Bella má obzvláště atraktivní design. Je glazována v moderních a obzvláště stylových barvách a je zdobena roztomilou psí kostí. Na zahradě, na balkoně a na terase se Bella rychle stane nepostradatelným poutačem a oblíbeným místem pro vašeho psa. Rozměry boudy ve velikosti M: Výška: 82 cm Se střešním přesahem: 78 cm x 87 cm (šířka x hloubka) Bez převisu střechy: 62,5 cm x 71 cm (šířka x hloubka) Vstup: 28 cm x 41,5 cm (šířka x výška)
krásná zdravá šťěňátka
krásná zdravá štěňátka,3 kluci a 1 holčička očkovaná, čipovaná,odčervená maminka Husky,tatínek Borderkolie
štěňata Borderkolie bez PP
Nabízím štěňata Borderkolie bez PP. Štěňata se narodila 20.2.2023 a k odběru budou nejdříve 6.4. (na přesném datu se domluvíme). Štěňata budou 2x odčervená, naočkovaná a očipovaná. Na fotkách jsou matka i otec. Štěňata jsou zdravá, hravá, otužilá a dobře živená. Po domluvě se můžete přijet podívat. Volní už jsou jenom tito čtyři pejsci.
Borderkolie
Predám čistokrvné šteniatka borderkolie bez PP, narodené 11.3.2023. Fenky rezervované, voľný sú traja čierno biely psíci. Odber možný po 11.5.2023. Šteniatka budú odčervené a očkované. Prosím volať alebo e-mailom, nie sms.
Pes krátkosrsté borderkolie s Pp
Nabízím 4 letého psa krátkosrsté borderkolie s PP. Pes je pravidelně očkovaný odcerveny.Poslušny zvyklý na děti i ostatní zvířata. Vinou úrazu u koní má částečně amputovány ocas.