inzerce, prodej, prodám, bazar

2 orientální malované lžíce

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám dvě ozdobné lžíce, nejspíš ručně malované, dovezené kolem roku 1980 z Asie. Jsou lakované, materiál - patrně dřevo. Jsou každá trochu jiná, malované i zezadu. Délka 19 cm, šířka 6 cm, cena 19,- Kč za obě dohromady. K osobnímu odběru v Praze 4, po dohodě mohu zaslat (ne na dobírku).
V případě odpovědi pište prosím rovnou na můj mail hajetom@ nebo volejte. Na zprávy SMS a MMS nebudu reagovat, děkuji za pochopení. Platí do smazání inzerátu.
2 orientální malované lžíce
Podobné inzeráty
Malované obrázky
Prodám ručně malované obrázky. Malované akrylovými barvami. Rozměry 30cm x 25cm Cena 500 Kč za jeden obrázek.
Mandala k zavěšení + ručně malované podtácky
Prodám. Ručně malované mandaly, průměr 80-85mm, malovaná akrylovými barvami, poté zalakováno, ruční práce. Možnost objednání mandaly, či podtácků na zakázku, více info ve zprávách. Mandala 1 kus 149 Kč. Dřevěné ručně malované podtácky 3 kusy 199 Kč. Při odběru více kusů, se můžeme domluvit na slevě.
Orientalni stolek
Prodam orientální stolek
ORIENTÁLNÍ TALÍŘE - kost, perleť, dřevo
- Orientální vzory - Ruční práce - Rozměry: 20 x 1 cm Uvedená cena za oba dva kusy dohromady Podívejte se také na mé další nabídky :)
Orientální váza
Orientální váza - kov
Dřevěná vyřezávaná orientální trojnožka
Prodám tuto dřevěnou vyřezávanou orientální trojnožku. Skládací. Nepoškozená, původní stav. Předání Praha, Humpolec či dle domluvy i jinde.