inzerce, prodej, prodám, bazar

2 místní kozena sedacka IKEA

Kategorie: Sedací soupravy

2 místní kozena sedacka IKEA. Barva tmavě hneda, kovove nohy. Sedak he poskozeny viz foto. Pouzivana s prohozem viz foto ( není součástí prodeje) Rozměry 180x97x75
2 místní kozena sedacka IKEA
Podobné inzeráty
Kožená 3 místní sedačka IKEA
Velka 3 mistni sedacka z tmave hnede prave kuze. Kovove nohy. Mirne popraskana viz obr. Rozmery 222x97x75
2 mistni latkova sedacka IKEA
2 mistni latkova sedacka IKEA se snimatelnym potahem. Potah je na jednom opěradlo rozedreny viz foto. Rozměry 180x90x 87
Kožená sedací souprava 3 dílná
Kožená souprava smetanové barvy, součástí je zahnutá sedačka + rovná sedačka + taburet. Sedačka nese známky používání, ale stále někomu ještě poslouží. Na zahnutém díle je jedna nožka propadlá, ale nemá to vliv na funkčnost. U taburetu je taky jedna nožka propadlá, tak je nahnutý. Rozměry: zahnutá sedačka 294 x 94 (110), rovná sedačka 193 x 91, taburet 96x 95x 79 Při rychlém jednání jsme ochotni se domluvit na ceně. V případě zájmu prosím volat +420 , nebo emailem. Vyzvednutí v Mohelnici.
Prodám koženou sedačku IKEA Kivik + podnožku
Prodám prostornou, velmi pohodlnou, koženou sedačku IKEA Kivik + podnožku s úložným prostorem. Barva tmavší béžová - pěkná útulná barva, která se hodí k šedé i krémové. Rozměr sedačky: délka 277 cm, šířka 90 cm, šířka s lenouškou 160 cm. Na rozměry se můžete také podívat na stránkách IKEA zde: Pořizovací cena je nyní 45 990 Kč bez podnožky. Naše cena včetně podnožky je 19890 Kč. Sedačka je v dobrém stavu s mírnými známkami opotřebení. Pouze vlastní odvoz. Děkujeme.
Sedací souprava Ikea Vimle + lednice, botník, police, stůl
Cena za celý soubor dle přiložených fotografií: sedačka: 249x249cm, kompletně prací potah, možný zakoupit i v jiné barvě náhradní potah. Stáří 4 roky, používaná 2 roky, domácnost bez dětí, nekuřácká. Lednice Candy, stáří 4 roky, botník Ikea, policový regál Ikea (na kolečkách), konferenční stolek Jysk(košíky opotřebené) stojací větrák. Uvedená cena za komplet. Osobní odběr Praha3, ul. Chvalova.
Ikea sedačka koženka nová, stolek, lampa, zrcadlo i zvlášť
prodám sedačku Ikea nová koženka stolek bílý sklo Ikea velké zdrcadlo lampa Ikea