inzerce, prodej, prodám, bazar

2 ks Elastický, natahovací potah na židle (nový), tyrkisová

Kategorie: Doplňky

Nabízím 2 ks nových potahů na židle. Tuto barvu jsem nakonec nepoužila, zůstala jsem u šedé. Hezký tyrkisový odstín, s nádechem do zelena (na fotografii se nezachytil přesný odstín, je výrazně tmavší). Hodně elastický, přizpůsobí se velikosti židle.

Cca pro sedák o hloubce 35-45cm, šířku opěradla 35-45 cm a výšku opěradla 38-55 cm. Židle na fotografii má sedák o hloubce 43 cm, opěradlo o šířce 44 cm a výšce 50 cm.

Nabízím pouze jako sadu. Cena za oba.

Možnost vyzvednutí Praha-Stodůlky nebo zašlu dle dohody.
2 ks Elastický, natahovací potah na židle (nový), tyrkisová
Podobné inzeráty
Sada potahů na židle -4 kusy
Dopřejte svým židlím oživení a ochranu proti opotřebení s multielastickým napínacím potahem Comfort. Potah v univerzální tlumené šedé v mžiku promění vaše židle tak, že budou zářit novotou. Pomůže oživit starý nábytek a schovat tak případné nedostatky i opotřebení, ale zároveň ho chrání před špínou a poškozením, což oceníte i v případě, že máte nábytek úplně nový. Díky kvalitnímu materiálu s vysokým podílem bavlny je potah velmi příjemný na dotek a zároveň odolný proti opotřebení i snadný na povlékání. Je dobře roztažitelný všemi směry, takže se snadno přizpůsobí, skvěle padne a usnadní vám práci při manipulaci. rozměry: jsou na detailní fotografiii ale natáhnou se na téměř každou židli. materiál: 95%polyester,5%spandex Cena 450kč je za sadu na 4 židle. Odesílám přes zásilkovnu nebo poštou a lze i vyzvednout na Praze 4 Kunratice.
Potah na sedací soupravu bez bočních opěrek 190-210cm
Uplně nový elastický potah na gauč / sedací soupravu bez boční opěrek/područek. Úplně nový, bohužel nám nesedí na šířku. Barva světle šedá. Materiál 100% Polyester, 200g/m2.
Potah na sedačku
Nabízím nový elastický potah na sedačku.Velikost dvoukřeslo.
Prodám nový elastický pásek
Prodám krásný úplně nový tmavěmodrý elastický pásek se saténovou mašlí, zapínání na drucky, velikost M, délka pásku 65 cm, šířka 6 cm, pružný materiál se přizpůsobí postavě.
Starožitné nástěnné hodiny Mauthe
Prodám starožitné nástěnné natahovací hodiny značky Mauthe. Rozměr hodin 52cm x 30cm. Součástí je natahovací klička. Hodiny jsou funkční. Koukněte i na mé další nabídky. _____________ historické staré knihy pozůstalost starožitnost obrazy
Hodiny nástěnné, natahovací
Hodiny nástěnné, tm. hnědé, natahovací (natahují se jednou za 31 dní, bijí v půl a v celou). Jedná se o doprodej nábytku. Hodiny jsou v TOP stavu, nové a nepoužité! Původní cena: 5650Kč