inzerce, prodej, prodám, bazar

2 domy + pozemek - Čara, Korčula, 335m2, ev.č. 14932410

Kategorie: Domy

Ev.č. 14932410
Zprostředkujeme Vám prodej krásného moderního kamenného dvojdomu nacházejícího se na ostrově Korčula, ve městě Čara.

Jedná se o celkem 3 nemovitosti, které se prodávají výhradně jako jedna jednotka, a to dva domy jako celek se společným dvorem o celkové užitné ploše 335 m2 + samostatná nemovitost, tj. 96 m2 pozemek, vyznačené parkoviště pro 3 vozidla. Není zde kromě dvora již žádná zahrada.

Nemovitost se prodává kompletně zařízená a vybavená veškerou potřebnou technologií "na klíč".

Každý dům má kromě samostatné městské přípojky na vodovod i vlastní jímku na sběr dešťové vody o velikosti 15 000 litrů, tedy 15m3.

V přírodě se využití vody (dešťové vody) ze zahrady reguluje pomocí spínače na vodní pumpě.

Každý dům má v provozu samostatný WiFi internet a další modemy i telefonní přípojky s přidělenými telefonními čísly.

Zařízení jsou plně klimatizována.

V jednom domě je instalováno elektrické vytápění ve všech 3 podlažích, v každém podlaží 2 přístroje x 3,5 KW, nástěnné norské radiátory.

V roce 2022 byla na objektu instalována ochrana před bleskem s dodatečnou ochranou stávající soustavy a předpěťovým vypínačem na hlavní přípojce napájení.

Větší dům nemá omezovač proudu a využívá třífázovou elektřinu.

Zařízení mají vlastní septik.

Každá budova má jedinečný klíč, který otevírá všechny vstupní dveře budovy.

Kompletní nábytek v zařízení byl zakoupen v roce 2021, jedná se tedy o nový nábytek. Letní kuchyně a kuchyně v přízemí větší budovy byly postaveny v roce 2021.

V obou objektech je instalováno celkem 7 televizorů.

V domě jsou celkem 3 kuchyně a v kuchyních jsou celkem: 3 myčky nádobí (šířka 60 cm), 2 trouby, 3 plotýnky šíře 60 cm, 3 velké lednice s mrazákem, + 1 menší lednice, 1 sušička prádla, 2 pračky na prádlo.

V každém domě je zabudovaný trezor pro uložení cenností.

V jednom z domů je i prostor (20m2) určený pro kancelář, který je plně vybaven.

Dům je jen 10 minut jízdy od moře (1500m), vzdálenost do centra 100m.

V blízkosti je veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, kavárny, restaurace, vinice atd.

Vlastnictví 1/1, bez věcných břemen.

Nenechte si proto ujít příležitost a staňte se majitelem této nemovitosti v této nádherné lokalitě pro skvělou dovolenou nebo turistické účely.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
2 domy + pozemek - Čara, Korčula, 335m2, ev.č. 14932410
Podobné inzeráty
Dům - Blato, Korčula, 195m2, ev.č. 14932519
Ev.č. 14932519 Dům na prodej v centru Blata na ostrově Korčula. Rozkládá se na 3 podlažích a skládá se z kancelářských prostor (65 m2) v přízemí a jednoho bytu (65 m2) v prvním a druhém patře. Celková obytná plocha domu je 195 m2. Apartmány mají samostatné vchody. V prvním patře je apartmán se dvěma ložnicemi, koupelnou, obývacím pokojem a kuchyní. Ve druhém patře je jednopokojový byt s koupelnou, obývacím pokojem a kuchyní a vstupem na terasu. V roce 2019 byla na domě provedena rekonstrukce. Veškerá potřebná občanská vybavenost jako obchody, kavárny a restaurace jsou v bezprostřední blízkosti (do 50 m). Blato je středomořské město a jedna z nejstarších osad na ostrově Korčula, která se nachází uprostřed západní části nedaleko stejnojmenného krasového pole. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům - Vela Luka, Korčula, 252m2, ev.č. 14932355
Ev.č. 14932355 Krásný dům na prodej v historickém centru města Vela Luka na ostrově Korčula, asi 30 metrů od moře. Jedná se o řadový dům s přízemím a dvěma nadzemními podlažími s obytnou plochou 252 m2, dům nemá zahradu. Před 10 lety byla provedena kompletní rekonstrukce. V blízkosti domu jsou restaurace, obchody, přístav a krásné pláže. Přízemí tvoří velké kancelářské prostory, sklad a dvě toalety. V prvním patře jsou 3 ložnice, 3 koupelny, kuchyně a jídelna. Ve druhém patře je prostorný obývací pokoj, dvě ložnice a dvě koupelny a vstup na terasu s krbem. Vela Luka je atraktivní turistická destinace nacházející se v západní části ostrova Korčula. To, co dělá z Vela Luky vynikající turistickou destinaci, jsou její pláže, zátoky a koupaliště, stejně jako různá další místa na piknik. Se Splitem, Hvarem a Lastovem je spojen trajektem. Nepromeškejte příležitost. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům - Brna, Korčula, 360m2, ev.č. 14932184
Ev.č. 14932184 Samostatně stojící dům na prodej na ostrově Korčula, Brna. Dům má obytnou plochu 360m2 na pozemku 443m2. V přízemí domu se nachází ateliér 26,64 m2 s terasou. V prvním patře je komfortní byt 155,24 m2 s terasou. Ve druhém patře jsou 2 byty o celkové ploše 107,51 m2. V suterénu se nachází třípokojový byt s obytnou plochou 62,96 m2 s balkony. Kolem domu jsou upravené terasy a zahrady s pomeranči, citrony, mandarinkami. Před domem jsou kamenné/betonové pláže. Nachází se v mimořádně klidné lokalitě, 30 minut jízdy od města Korčula. Nenechte si ujít tuto příležitost. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, bez právního servisu.
Středomořská vila - Čara, Korčula, 387m2, ev.č. 14932361
Ev.č. 14932361 Nabízíme k prodeji krásnou středomořskou vilu na ostrově Korčula, v první řadě k moři, orientovaná na jihozápad. Díky své poloze má vila ničím nerušený nádherný panoramatický výhled na otevřené moře, ostrůvky Plocica a Šćedro a ostrov Hvar. Oblast, kde se vila nachází, je známá svou přírodní krásou, křišťálově čistým mořem a relaxačním klidem. Vila byla postavena do kaskády a skládá se ze tří vzájemně propojených podlaží. V prvním patře je prostor cca 45m2 se sociálním zařízením (plánováno jako relaxační zóna s kulečníkem a částečně kanceláří), dále velká terasa na slunění, lodžie a bazén spojený schody s pobřežím (má kotviště pro loď). Ve druhém patře o velikosti 104 m2 se nachází obývací pokoj, kuchyně, jídelna, pokoj pro služebnictvo, 1x WC a terasa (plánováno zastřešení celé terasy). Ve třetím patře 149 m2 jsou 4 ložnice s koupelnami. Všechny pokoje mají výhled na moře a dva pokoje mají přístup na terasy. K vile náleží další prostory, jeden cca 20 m2 sloužící jako sklad a prostor cca 15 m2 sloužící jako strojovna bazénu a sklad. Vila je obklopena upraveným parkem. Při stavbě byly použity pouze materiály nejvyšší kvality. Celý pozemek je obehnán kamennou zdí a kovovým plotem. Uvnitř pozemku je uzavřené parkoviště se 4 parkovacími místy. Kromě zmíněné vily je připravena k nastěhování nejen luxusní nemovitost k prodeji, ale i samotná lokalita, která se nachází v klidném prostředí, přesto dostatečně blízko veškeré občanské vybavenosti pro život, což budoucímu kupci dává příležitost si to užít. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dřevostavby, modulové domy
Domy jsou určeny především k trvalému bydlení k rekreaci,podnikání atd.Nízkoenergetické a úsporné domy energetické náročnosti budovy zařazeny v kategorii"B"velmi úsporný. Domy montujeme přímo na našich výrobních prostorech nebo u zákazníka na pozemku.Domy mají tepelně izolační a zvukové izolace.Izolace Isover tloušťka stěny 28cm,stropu 26cm,podlahy 24cm.Odvětrávaná fasáda,podbití, je v ceně včetně vybavené koupelny+obklady a dlažby,bojlér 80l,podlahových krytin,LED světel,interiérových dveří s obložkami,výmalby.Jedná se o dřevostavby které jsou postaveny na ocelovém rámu,různých rozměrů a velikostí. Plastová okna VEKRA,vnitřní stěny z FERMACELLU(ten má lepší vlastnosti než sádrokarton) Modulový dům se usazuje na betonové patky nebo zemní vruty.Tato stavba se dá objednat dle přání a rozměru zákazníka dle projektové dokumentaceta je v ceně domu,zařizujeme i "ohlášení stavby"na úřadech.Všechny domy jsou kolaudovatelné. Dům je předán k nastěhování. Cena zastavěné plochy činí 23.280,-Kč/m2+DPH
Prodám dva celoročně obyvatelné mob. domy a ost.stavby
Prodám dva celoročně obyvatelné mob. domy a ost.stavby - 13.11. - 09:19 Prodám dva celoročně obyvatelné mobilní domy a ost. stavby včetně pozemku o výměře 4069m2. Pozemek se nachází 10km od Přerova s velmi dobrou dostupností na dálnici Brno-Ostrava. Pozemek je celkově oplocen a napojen na inž. sítě (elektřina,voda), které jsou rozvedeny po celém pozemku, včetně dvou vrtaných studní. Je možné rozdělení na parcely a výstavba jakéhokoliv bydlení s názvem rekreační. Mobilní domy jsou dřevěné (tzv. Chalety), zateplené a prošly kompletní rekonstrukcí vody, elektřiny a odpadů. Pozemek je osázen ovocnými stromy. Mobilní dům-hnědý- výměra 46m2 se zastřešenou terasou 32m2. Dům je vytápěn krbovými kamny Mobilní dům-bílý-výměra 27m2 se zastřešenou terasou 10m2. Dům je vytápěn sálavými panely Ost. stavby - víceúčelová hosp. budova s podkrovím- výměra 32 m2, v současné době slouží jako garáž s dílnou - kůlna o výměře 19 m2 Hosp. budova i kůlna jsou zděné - podúrovňový sklep poprosím pouze vážné zájemce nikoliv RK Jmeno: Vladimíra Telefon: E-mail: rybkova@ Cena: 8 500 000