inzerce, prodej, prodám, bazar

1x navigace Mio Moov 200

Kategorie: Ostatní

Prodám 1 x komplet navigace do auta Mio Moov 200 3,5
1x navigace Mio Moov 200
Podobné inzeráty
Elektrická koloběžka
Force MOOV Supreme 6400
Prodám dva roky používanou elektrickou koloběžku Force MOOV Supreme 6400 Vlastnosti a popis viz screen z eshopu. Koloběžka byla používána na krátké cesty po městě. Výhoda je v nízkém nášlapu, kdy jsem ji často používal jako obyčejnou koloběžku a jen občas si vypomohl motorkem. Když vedle mě jezdily moje malé děti na kole, tak to bylo velmi operativní. Z koloběžky jsem sundal drápky na držáku mobilu,pokud je najdu,přidám.(Zohledněno v ceně). Nabíječka samozřejmě součástí. Výhodou jsou i tubeless kola,kde nehrozí defekt, fajn je i možnost brzdit sešlápnutím blatníků zadního kola a taky jde v menu nastavit rozjezd od 0 km/hod. Díky pohonu zadního kola je koloběžka dost živá i s těžším jezdcem. Baterie je kapacitně v pořádku. Koloběžka má nalítáno něco přes 500km. A je v pořádku, dva roky na ni jsou ale vidět. To vše zohledňuji v ceně. O které jsem ochotný jednat. Koloběžku prodávám, protože jsou na ní děti ještě malé a my s manželkou jsme si pořídili Xiaomi kvůli aftermarketu custom dílů. Dám přednost emailové komunikaci. Předání Brno, Slavkov u Brna, Rousínovsko. Případně cestou Brno-Veseli nad Moravou.
Navigace Mio
Mapy Evropy a Irska.Největši od Mio.17cm.Použitá.Nová stála 12tis.
Zdravotní keramika - umývadlo a WC kombi pro vozíčkáře,
Prodám umývadlo Jika Mio 64 1600Kc, a WC kombi Mio 3800 Kc. Umývadlo osazené baterií, klick klack výpustí, nerez.sifonem.. k umývadlu a WC pro vozíčkáře také madla, sedátka do sprchového koutu. Vše za 1/2 původní ceny.. k dispozici 2x sprchová zástěna 120x90 pro vozíčkáře. Důvod prodeje - změna využití objektu kde byly dva bezbariérové pokoje.
MIO MiVue 733 WiFi
Kamera do auta - rozlišení Full HD (1920×1080), 2.7" LCD, úhel záběru 130°, se záznamem zvuku, microSD, Lane Assist Vice info viz.:
Nabízím k prodeji Mio DigiWalker A201
Nabízím k prodeji Mio DigiWalker A201 Hezký stav ohledně stáří Prodej bez příslušenství karty a nabíječky cena dohodou
Peřinka s polštářem pro miminko zn. Albero Mio
Nabízím peřinku s polštářem pro novorozené miminko značka Albero Mio KLUPS šedá barva. Deka je z jedné strany z Jerseje (100% bavlna) a z druhé strany je z jemného sametu (100% polyester). Výplň: silikonová netkaná textilie, antialergický materiál. Rozměry: polštář 37x27 cm, deka 67x94 cm. Použité, ale v perfektním stavu. Obě strany jsou velice příjemné na dotek, sametová strana navíc hřeje. Osobní předání v Praze nebo pošlu Zásilkovnou na adresu, služba Mezi námi za 79 Kč, nebo Balíkovna 65 Kč.