inzerce, prodej, prodám, bazar

170 ks Stropní závěsný systém pro sádrokartonové stropy

Kategorie: Stavební materiál

170 ks Stropní závěsný systém pro sádrokartonové stropy
170 ks Stropní závěsný systém pro sádrokartonové stropy
Podobné inzeráty
Stavební materiál ze starého domu
Dobrý den, nabízím ZDARMA veškerý materiál (staré pálené cihly, střešní krytina, betonové stropní panely, dřevěné krovy a trámy, …) ZA ROZEBRÁNÍ A ODVOZ starého domu s dílnou a 2-patrovým skladištěm. Konkretizace jednotlivých staveb: 1) Řadový přízemní RD se sedlovou střechou - zastavěná plocha: cca. 130 m2 - 3+1 + příslušenství + veranda + kvelbený sklep - v obytných pokojích parkety - zdivo: smíšené - stropy: dřevěné s kotovicemi - krovy: kovové svařované ze 70. let - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková Kohn&Syn, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 2) Dílna ve dvoře - přízemní se sedlovou střechou - navazuje na RD - zastavěná plocha: cca. 85 m2 - zdivo: převážně kotovice - stropy: traverzy a betonové panely – z rekonstrukce v cca. 60. letech - okna: 2 velkoplošná dřevěná okna vhodná k renovaci - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 3) Přístřešek ve dvoře - v podstatě jenom střecha na 4 pilířích - zastavěná plocha: cca. 20 m2 - zdivo: pálené cihly - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 4) Skladiště – 2-podlažní – přízemí+patro+půda se sedlovou střechou - přístupné z ulice z druhé strany pozemku - zastavěná plocha: cca. 100 m2 - zdivo: pálené cihly, místy doplněné kotovicí - stropy: v obou patrech dřevěné trámy a dřevěné stropy (desky) - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice - pozn.: uvnitř skladiště je vestavěná garáž z porothermu Kromě výše uvedeného je dvůr nově vydlážděný použitou betonovou dlažbou 40x40 cm z 80. let (asi 25 m2) a konstrukce verandy a přístřešků na dvoře u dílny jsou kovové. Termín demolice by měl být cca. březen-duben 2022. Prohlídka domu možná. V případě dotazů mě kontaktujte.
ZÁVĚSNÝ SYSTÉM STROPNÍHO PODHLEDU
ZÁVĚSNÝ SYSTÉM STROPNÍHO PODHLEDU prodám závěsný systém - lišty T24 (T15) OWA Premium 600 a 1200 mm - pro stropní podhled Rockfon - pro čtverce 600 x 600 . Mám i dráty na zavěšení . Kazety můžete použít originál, nebo i jiné, (překližku). LEVNĚ.
Sádrokartonové garnýže
Dobrý den, prodám nevyužité sádrokartonové garnýže. Instalace je navrtání do stropů a přidání garnýžové kolejnice na záclony, závěsy Rozměry 7ks po 2m. Stropní délka 15cm, výška čela garnýže 10cm. Osobní odběr, Praha-východ, blízko Hradecké dálnice.
Stropní systém
Prodám betonový stropní systém. Přesná cena a počet prvků stropu budou stanoveny podle vašeho půdorysu. Stropní systém umožňuje řešení jakéhokoli tvaru půdorysu skládá se z betonových nosníků a betonových stropních vložek. Všechny prvky stropního systému lze přemisťovat vlastní silou. U některých délek nosníků je možné strop provádět bez nadbetonávky. Nosníky máme v délkách od 1m po 6,8m v modulech po 20cm. Vložky máme o rozměru délka 51cm šířka 25cm výška (síla stropu) 23cm. Osová vzdálenost nosníků je 64cm.Ceny od 650kč/m2 včetně DPH a daňového dokladu. K dispozici je cca 5000ks. Podobné jako Ytong, Heluz.
Staré trámy
Dobrý den, jsem majitelem starého domu u kterého začínáme s rekonstrukcí, dle dostupných informací se jedná o dům starý cca 200 let, na domě jsou zachované původní konstrukční prvky jako trámové stropy, z části je zachován i původní krov v relativně slušném stavu. Některé stropní části ještě nemáme odkryté, trámový strop je nad celým objektem, cca 200m zastavěné plochy, malá ochutnávka viz. fotografie. Dům se nachází v obci Červené Pečky, část obce Dobešovice č.p. 349 ve středočeském kraji, kousek od Kolína. Hledáme společnost která bude schopna si demontovat krov a trámové stropy. Požaduji smlouvu o dílo, předpokládaný termín demontáže do 6/2023 Dům je na dobře přístupném místě i pro velkou techniku. V případě, že Vás inzerát zaujme, kontaktujte mě prosím, ideálně telefonicky.
Sádrokartonové profily
Sádrokartonové profily, CD profil 4m - 8ks