inzerce, prodej, prodám, bazar

16 a 35mm filmy

Kategorie: Ostatní

Hledám 16 a 35mm filmy, nejlépe celovečerní


pozn.: pokud mi voláte a nedovoláte se, pošlete mi SMS, ozvu se vám
16 a 35mm filmy
Podobné inzeráty
Fotografické filmy – metráž – Fomapan F17 3 kusy – 35mm film
metráž, funkčnost neznámá, jsou hodně staré 3x 5m prošlé filmy expirované filmy 35mm filmy asi by šlo namotat do špulek a normálně fotit :)
KRALOVSKY ZAPLATIM ZA 16MM, 35MM A 70MM FILMY
Jsem sběratel filmů na filmovém pásu a mile rád Vám za ně dobře zaplatím. Zajímám se o všechny formáty ať 8mm film, 9,5mm film, 16mm film, 35mm film ale i 70mm film... Naoplátku nabízím filmy k výměně nebo prodeji!!! Dále se doptávám po pár konkrétních titulech za které jsem ochoten zaplatit i KRÁLOVSKOU CENU 8000kč!!! Tituly které sháním jsou: Spalovač mrtvol Černý Petr Konkurs Hoří, má panenko Případ pro začínajícího kata Intimní osvětlení Čarodějův učeň (Karel Zeman) Baron prášil (Karel Zeman), vlastně jakýkoliv film od Karla Zemana Terminátor 1 + 2 Hvězdné války Markéta Lazarová + další dle Vaší nabídky... Dále sháním filmy na 70mm filmovém pásu. Za 70MM CELOVEČERNÍ film zaplatím 10000 kč podle titulu a stavu i více!!! Popřípadě rád koupím zajímavé promítačky (promítačka), nebo velké kinopromítačky.
Koupím 35mm filmy , prošlé i nové
sháním kinofilmy do fotoaparátů 35mm fotografické filmy koupím prošlé i nové, všechny značky, barevné i černobílé i diáky E6 FujiFilm, Fomapan, Ilford, Kodak, Agfa, Polaroid, klidně i Happy Foto, jakékoliv značky v jakémkoliv množství, na ceně se domluvíme :)
Dvd filmy 2
Dobrý den, prodám tyto DVD filmy. možno i jednotlivě cenu nabídněte filmy v papírových obalech kouknete i na mé další inzeráty tam jsou další filmy dohoda jista
DVD filmy 1
Dobrý den, prodám tyto DVD filmy. možno i jednotlivě cenu nabídněte filmy v papírových obalech kouknete i na mě další inzeráty tam jsou další filmy
BLU RAY FILMY,STEELBOOKY
Predám blu ray filmy a steelbooky zobrazené na fotografiách. Všetky sú vo výbornom stave bez známok poškodenia. Jedná sa o české a maďarské distribúcie pričom všetky filmy obsahujú český dabing, príp. české titulky. Cena každého filmu je napísaná na obrázku. Odosielam cez zásielkovňu- Packetu. Peniaze sa posielajú vopred na účet, akonáhle príde platba, posielam filmy. !NA DOBIERKU NEPOSIELAM! V prípade záujmu mi napíšte.