11 kuchařek pro milovníky vaření
Kategorie:
Kuchařky
Mezinárodní kuchařka, Maďarská k., Francouzská k., Co chutná v Evropě, Recepty starej mamy, Varíme deťom, 100+1 specialit z masa, 100+1 jídel z hub a na houbách, ryby v kuchyni, sýry v kuchyni, saláty, ostatní z obrázku prodáno
Podobné inzeráty
Výprodej sbírky kuchařek dle vlastního výběru. Nejlépe osobní odběr. Cena dohodou. Sleva při větším odběru. Na obrázku nejsou všechny knihy. Sešity 20,-Kč,menší knihy 50,-Kč,velké dle dohody.
Nová knížka, nepoužívaná, na přední straně je napsáno věnování. Obsahuje zajímavé recepty a nádherné fotografie jídel.
Původní cena 380,-
Kontakt POUZE na e-mail
Prodám nepoužité kuchařky ve výborném stavu, které lze použít jako dárek.
Cena je uvedena za 1 ks včetně Zásilkovny.
Seznam kuchařek:
Markéta Pavleje - Rok v kuchyni
200 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně
Sarah Wilsonová - Sladký život bez cukru
Nicole Justová - Vaření pro vegany
Nicole Justová - Pečení pro vegany
Bezlepkové sladké a slané pečení
Lisa Viger - Živá strava jednoduše a levně (raw food)
Ella Woodward - Lahodně s Ellou
Ella Woodward - Lahodně s Ellou každý den (při koupi obou kusů zdarma Lahodně s Ellou Džusy a smoothie)
Zdravé sladkosti po celý rok
Eva Peršinová - Raw food jako zážitek
Nigella Lawsonová - Chuť domácí kuchyně
Jillian Michaels - Ovládněte svůj metabolismus
Od studené kuchyně,polévek a omáček,
přes maso,ryby a zeleninu až po moučníky,nápoje a zavařování.To vše naleznete na více než 500 bohatě ilustrovaných stranách. Kuchařka přináší přes 2000 receptů na každodenní i sváteční vaření a navíc 40 stran školy vaření,kde jsou vysvětleny základní postupy vaření a pečení. Kniha je úplně nová,nezničená,má pevnou vazbu a 530 stran. Původní cena 390 Kč,nyní 200 Kč. Tel., Teplice
Prodám kuchařku Víme, co jíme - Vědomé vaření.Kniha v bezvadném stavu.Kuchařka Víme, co jíme – Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Datum vydání: 01. 05. 2012
Počet stran: 184
ISBN: 978–80–1–444–2
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá