inzerce, prodej, prodám, bazar

100g investiční zlatý slitek Argor Heraeus SA

Kategorie: Ostatní

Prodam investicni slitek 100g investiční zlatý slitek Argor Heraeus SA zakoupen v aurum bohemica u Prasne Brany v Praze.2ks
100g investiční zlatý slitek Argor Heraeus SA
Podobné inzeráty
Zlatý investiční slitek Argor Heraeus 10g
Prodám zlatý investiční slitek 10oz Argor Heraeus. Originálně zatavený. Magické číslo slitku 444222. Bez jakéhokoliv poškození, původní zabalení v ochranné fólii. Možnost doložit doklad o nákupu. Současná cena České mincovny 16015 Kč (sleva tedy činí 1516 Kč). Upřednostňuji osobní předání v Ostravě.
1oz zlatý slitek Argor Heraeus
Prodám zlatý investiční slitek 1oz Argor Heraeus. Originálně zatavený. Ryzost: 999,9/1000 Au Hmotnost: 31,1 g Země původu: Švýcarsko Osobní předání v Praze nebo Olomouci. Dotazy prosím do emailu nebo na telefon.
Stříbrný slitek Argor Heraeus 1 kg
Prodám stříbrný slitek Argor Heraeus 1kg. K disposici je už jen jeden kus. Výborná investice, drahé kovy neztrácejí hodnotu, naopak jejich cena stále roste. Cena je za slitek tzn. za 1kg.
Argor-Heraeus SA Zlatý slitek 50 g
Zlatý slitek 50g Argor Heraeus. Balení blistr. Po domluvě možnost osobního převzetí. Vzhledem k ceně zasílám pouze jako cenné psaní.
Stříbrný slitek 1000 g s fakturou Argor Heraeus
Prodám stříbrný slitek Argor Heraeus 1000 g, ryzost 999 s fakturou o koupi, Brněnská kamenná prodejna. Předání osobně v Brně.
Investiční stříbro - Argor Heraeus 1oz
Prodám stříbrné investiční slitky 31,1gr Argor Heraeus. Prodej možný i jednotlivě. Originálně zatavený. Doloženo fakturou. Bez jakéhokoliv poškození, původní zabalení v ochranné fólii. Cena je uvedena za jeden slitek. Ryzost: 999 Silver Hmotnost: 31,1gr Země původu: Švýcarsko