inzerce, prodej, prodám, bazar

1001 alb, která musíte slyšet, než umřete

Kategorie: Pro mládež

anglicky 1001
Albums You Must Hear Before You Die.Kniha je v angličtině-takže docela dobrá investice.Mnoho fotek a textu.Vylepšená edice-2008- 960stran x2 = 1920 stran popsané z obou stran.Kvalitní papír-kniha je jako nová!
1001 alb, která musíte slyšet, než umřete
Podobné inzeráty
Dívka která upíjela měsíc, Kelly Barnhill
Prodám knihu Dívka, která upíjela měsíc od Kelly Barnhill. Stav: jako nová Vazba: pevná Cena: 250,- + zásilkovna / balíkovna Anotace: Každý rok obětují lidé v Protektorátu jedno novorozeně čarodějnici žijící v hlubokých lesích. Odnepaměti slýchali, že jen tak ochrání město před jejími zlými čáry. Jenže čarodějnice Xan není krutá. Naopak, o opuštěné dítě se postará, nakrmí je výživnou hvězdnou září a najde mu novou, milující rodinu na druhé straně lesa. Ale jednou dá novorozené holčičce omylem napít svitu měsíce. V její krvi začne kolovat magie. Xan se rozhodne děvčátko vychovat sama, pojmenuje je Luna a jeho kouzelné schopnosti zapečetí do doby, než bude Luně třináct a zmoudří. Jenže jak se blíží dívčiny třinácté narozeniny, kouzla začínají vyplouvat na povrch. Nad lesem se shlukují obrovská hejna hrozivých ptáků, pod zemským povrchem se probouzí sopka a kolem obchází žena s tygřím srdcem. A z Protektorátu míří k lesu muž odhodlaný Xanu zabít. Brzy bude muset Luna bránit ty, kdo dosud chránili ji. A postavit se skutečnému zlu.
Hra lží: Dvě pravdy a lež (Fantasy pro mládež)
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Fantasy pro mládež Počet stran: 208 , pevná vazba Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Fantasy pro mládež Počet stran: 208 , pevná vazba Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč Co kdyby celý váš život byla lež? Co kdybyste neměli ponětí, komu můžete věřit? Jak hluboko byste vrtali, abyste odhalili pravdu? Dva měsíce předtím, než jsem zemřela, zmizel bratr mé nejlepší kamarádky. Kam nebo proč Thayer odešel, nemám tušení, ale vím jistě, že to byla moje vina. Za svého života jsem dělala spoustu strašlivých věcí, kvůli nimž mě lidé nenáviděli, a možná jsem dokonce někoho vyprovokovala k vraždě. V zoufalé snaze vypátrat vraha moje znovunalezená sestra-dvojče Emma předstírá, že je já, a luští mnohé záhady, které jsem po sobě zanechala – můj tajný deník, zamotaný milostný život, nebezpečné... Co kdyby celý váš život byla lež? Co kdybyste neměli ponětí, komu můžete věřit? Jak hluboko byste vrtali, abyste odhalili pravdu? Dva měsíce předtím, než jsem zemřela, zmizel bratr mé nejlepší kamarádky. Kam nebo proč Thayer odešel, nemám tušení, ale vím jistě, že to byla moje vina. Za svého života jsem dělala spoustu strašlivých věcí, kvůli nimž mě lidé nenáviděli, a možná jsem dokonce někoho vyprovokovala k vraždě. V zoufalé snaze vypátrat vraha moje znovunalezená sestra-dvojče Emma předstírá, že je já, a luští mnohé záhady, které jsem po sobě zanechala – můj tajný deník, zamotaný milostný život, nebezpečné...
KNIHY VIZ. TEXT
MIX KNÍŽEK: Encyklopedie "Více než 1000 zajímavostí ze světa zvířat" - cena 100 Kč; FC BARCELONA (víc než fotbal) - cena 100 Kč; TARY (příběh parkouristy) - 50 Kč; KVĚTÁKY SE NENOSÍ - 40 Kč; MŮJ FANTASTICKÝ ÚSPĚCH A JINÉ PRŮŠVIHY - cena 40Kč; TAJNÁ DVOJKA A+B - 40 Kč. Možno osobní odběr Jenštejn, Praha Vinoř, Kbely nebo letiště Ruzyně. Nebo poštou, platba předem na účet, poštovné 75Kč. Ne dobírka.
Dědková: Křehčí než porcelán
Prodám knihu Dědková, Jarmila: Křehčí než porcelán. Vimperk, 1997. Skvělý stav. Osobní odběr Vysoké Mýto či Česká Třebová, případné poštovné hradí kupující.
4knihy pro děvčata
Nabízím úplně nové knihy pro dívky od 14 let jako komplet , který by se mohl hodit jako dárek pro dcerku nebo vnučku. Soňa ví, jak na to - kniha o 12leté Soně, která se ptá proč se láska neučí ve škole Klukům vstup zakázán - jak rodiče nechtějí děti pustit na hudební festival Než nám bude šestnáct Od 18 nepřístupno Z toho 3 knihy jsou vázané, poslední je brožovaná. Knihy prodávám jen jako komplet
Prokletý rok, Kim Liggettová
Prodán knihu Prokletý rok od Kim Liggettové. Stav: jako nová (nečteno) Vazba: pevná Cena: 270,- + zásilkovna / balíkovna Anotace: Dívkám ve vesnici se říká, že mají moc vylákat dospělé muže z náruče jejich manželek, přivést ženy k šílenství žárlivostí. Věří, že na pokraji dospělosti samotná jejich kůže vyluzuje omamnou magickou látku, esenci mládí. A proto jsou v šestnáctém roce života vyhnány z vesnice do lesa, do divočiny, kde ze sebe tuhle magii musí vypudit a vrátit se očištěné, připravené na manželství. Ale ne všechny z nich se vrátí živé. Šestnáctiletá Tierney Jamesová sní o lepším životě – o společnosti, která nestaví přátele proti sobě, kde mají i ženy svou hodnotu. Ale jak se blíží její vlastní prokletý rok, začne si uvědomovat, že v lesích číhá mnohem větší nebezpečí než pytláci, kteří jen čekají na příležitost chytit mladá děvčata a prodat je na černém trhu. Největší hrozbou mohou být nakonec dívky jedna druhé.