inzerce, prodej, prodám, bazar

1000+1 nápad pro barvy v bytě - Emma Callery

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Nepostradatelná příručka při volbě barvy pro váš byt obsahuje 1000 barevných palet a fotografií, od moderního vzhledu až po příjemně pastelové odstíny, které vám poskytnou originální nápady při výběru barevných schémat pro váš domov.
Dále zde naleznete základní katalog všech nejznámějších malířských technik od patinování a stírání štětcem či hřebenem přes oškrabování, krekeování, rozmývání, tupování, malbu fresek a iluzivních maleb až po mramorování či moření.
Publikace obsahuje také inspirativní ilustrace, jež vám umožní vidět celou řadu místností v nekonečné řadě působivých barevných kombinací, abyste si mohli vybrat tu pravou, která lahodí právě vašemu oku. A nechybí zde ani zásadní rady pro výběr těch nejvhodnějších nátěrů a barev pro váš styl, domov i rozpočet.

Kniha 240 stran, 21,5 × 28 cm. Kniha je jako nová.

Možné osobní předání Radostov a okolí, Hradec Králové nebo zaslání přes Zasilkovnu + 79,- doprava.
1000+1 nápad pro barvy v bytě - Emma Callery
Podobné inzeráty
Prodám knihu o interiétech bytů a nemovitostí
Prodám knihu o interiérech 1000+1 nápad pro barvy v bytě za 89kč + 65 poštovné. Ve velmi dobrém stavu nepoškozená.
Kniha - Úpravy v bytě a rodinném domku
Prodám knihu - Úpravy v bytě a rodinném domku. Vydalo SNTL - Praha 1979 Počet stran - 673 Tvrdé desky. Autor- Ing. Václav Krůta a kolektiv. Obsahuje tyto sekce -nábytek, zdivo, příčky, izolační práce, obklady, okna, dveře, podlahy, vodovod, plynovod, el. zařízení, vytápění, nátěry, omítkářské práce a jiné návody na úpravy v bytě nebo rod. domku. Kniha je čistá, nepoškozená Preferuji osobní odběr, lze i zaslat na dobírku plus poštovné.
Receptář pro každý den III
Třetí díl této knihy vznikl zásluhou stovek televizních diváků, kteří nezištně poslali svůj nápad, vyzkoušený a dlouholetou praxí mnohokrát ověřený recept, návod či postup do televizního Receptáře nejen na neděli, který měl velký úspěch a vychází i knižně. nakladatel: Rena rok vydání: 1992 vydání: 1. místo: Brno stran: 301 Jako nová, super stav INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ !!
Emma Srncová monografie Bílý slon 1997
Lehce zasedly obal, jinak v krásném stavu, byla spíše uložená ve skříni.
7 dovedností , Princip hokejky , Být strojem , Hraj a vyhraj
Sedm měkkých dovedností, které vás posunou kupředu - Emma-Sue Prince / Princip hokejky - Martin Bobby / Být tak strojem - Mark O’Connell / Hraj a vyhraj - Lafley, Martin / Radost - Ingrid Fetell Leeová / Vrcholy a údolí - Spencer Johnson / Nové, cena za kus, cena za všechny 500.
Prodám knihu Vlogerky
Prodám knihu Vlogerky Název: VLOGERKY- Lucy Locket online katastrofa Autor: Emma Mossová Počet stran: 218 Stav: dobrý, udržovaný Původní cena: 229 Kč Aktuální cena: 100 Kč + poštovné ( nebo možnost osobního odběru) Pište na email nebo přímo na inzerát Nezapomeňte se podívat na další inzeráty