inzerce, prodej, prodám, bazar

100 let SK Dynamo České Budějovice, podepsaná karta Poborský

Kategorie: Ostatní

Kniha včetně podepsané kartičky Karla Poborského.

Velmi pěkný stav, jako nová.

Publikace je věnována ke kulatému výročí SK Dynam ČB. Je to chronologie let, v nichž klub zažíval vzestupy i pády, ale i časy zcela obyčejné až všední, kdy se ve městě hrála divize, třetí či druhá liga. O to víc pak vyniká poslední etapa, v níž se budějovický klub stále jako jediný v historii jižních Čech drží, byť s drobnými výjimkami, mezi českou elitou.

Možnost osobního převzetí :Třeboň

Pošta, balné +130,-

Zasilkovna, balné +79,
100 let SK Dynamo České Budějovice, podepsaná karta Poborský
Podobné inzeráty
Azyl pro milence České Budějovice
Azyl pro milence České Budějovice je diskrétní zařízení, nabízí příjemné prostředí, kde si vždy užijete své sladké a vzrušující chvilky. Více než tři čtvrtiny náhodných návštěvníků se stává našimi stálými hosty. Důvod? Absolutní diskrétnost, čistota a kvalitní služby, které náš azyl pro milence České Budějovice poskytuje. Samozřejmostí je perfektně vyvětraný pokoj, čisté povlečení, ručníky, důsledná desinfekce a hlavně milý a ochotný personál. Denní ubytování v azylu pro milence České Budějovice po dobu 3 hodin je možné denně od 9.00 do 15.00 hodin. Platí se předem v hotovosti. Milenecký azyl České Budějovice není prioritně určen jen mileneckým párům, ale rovněž dvojicím, a to jakékoli orientace. Nikdo zde na to nehledí a nedělá žádné závěry. Ostych tedy stranou, a pokud takové soukromé a diskrétní místo hledáte, tak jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu.
kniha 100 let SK Dynamo České Budějovice
prodám knihu z roku 2005 uchována ve fólii, kniha je o historii fotbalového klubu SK Dynamo České Budějovice posílám přes poštu, zásilkovnu nebo osobní odběr poštovné není v ceně
Prodám nové hodiny SK Dynamo České Budějovice
Prodám nové hodiny SK Dynamo České Budějovice Velikost cca 23 cm. Osazeno tichým hodinovým strojkem. Místo vteřinové ručičky točící se fotbalový míč. Materiál - plast. Předání Praha Strašnice. Zasílám i na výdejní místa ZÁSILKOVNY (plus 90 Kč). Upřednostním mailovou komunikaci. Podívejte se i na mé další inzeráty.
PRONÁJEM VNITŘNÍHO PARK. STÁNÍ, NA ZLATÉ STOCE, ČB
Nabízíme pronájem vnitřního parkovacího stání v novém bytovém domě v ulici Na Zlaté stoce v Českých Budějovicích. Parkovací stání je přístupné 24 hodin denně s vjezdem přes automatická elektronická vrata. Volné ihned. Měsíční nájemné za parkovací stání činí 1.500,- Kč. Doporučujeme osobní prohlídku. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Ostatní ★ Okres: České Budějovice ★ Adresa: České Budějovice, České Budějovice 2, Na Zlaté stoce ★ Plocha užitná: 18 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Novostavba ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Kaktus sim karta limitovaná edice 6GB + neomezené soc. sítě
Prodám sim kartu Kaktus - jedná se o limitovanou edici, konkrétně označovanou jako "Boží limitka". Sim karta je neaktivovaná, je tedy jen na Vás, kdy ji aktivujete a začnete používat. Za 100kč/měsíčně (při využití dobíječky od Kaktusu) lze získat 6GB mobilních dat + neomezená mobilní data na sociální sítě. Co je asi na této sim kartě nejlepší - že nevyčerpaná data se Vám převádí do dalších měsíců - což se poté hodí třeba na dovolenou. Poté co sim kartu aktivujete máte k dispozici zmíněných 6GB mobilních dat + neomezená data na sociální sítě + 100Kč kreditu, tedy první měsíc po aktivaci nemusíte dobíjet, sim karta je "přednabitá". Mám k dispozici 3ks. INFORMACE: - předplacená SIM karta s přednastaveným tarifem obsahujícím datový baliček 6 GB + neomezené používání sociálních sítí na 30 dnů za 200 Kč - za sociální sítě se považují: Facebook + Messenger, Instagram, Snapchat, Twitter a WhatsApp (tyto lze v rámci balíčku využívat bez datového limitu) - tarif na SIM kartě platí napořád (datový balíček bude obnovován po každých 30 dnech za předpokladu, že bude na SIM kartě dostatek kreditu) - při dobíjení v rámci akce operátora (kaktus dobíječka) lze získat dvojnásobek kreditu%3B např. za 200,- Kč dostanete 200,- Kč kmenového kreditu + 200,- Kč bonusového kreditu => v takovém případě Vás balíček vyjde v přepočtu na reálných 100,- Kč/30 dnů (tato akce na dobíjení bývá zpravidla 2x do měsíce, operátor o tom vždy informuje na svém webu a sociálních sítích) - SIM karta kromě předplaceného datového balíčku na prvních 30 dnů obsahuje i 100,- Kč kreditu na další služby operátora (volání, SMS, další balíčky) - sazby za volání a SMS: 2,50 Kč/min. hovoru, 1,50 Kč/SMS - nezvykle výhodné účtování hovorného po vteřinách hned od začátku hovoru ! - ceny volání a SMS lze dále snížit pořízením dalších zvýhodněných balíčků z nabídky operátora (i zde lze ceny balíčků reálně snížit na polovinu při využití pravidelných akcí na dobíjení) - nespotřebované jednotky z balíčků se převádějí do dalších období (v případě dodržení kontinuality obnovování balíčků) - SIM kartu je možné použít ve všech obvyklých zařízeních (telefony, tablety, modemy, ...) - SIM karta podporuje roaming (služby lze využívat i v zahraničí) - na SIM kartu je možné přenést číslo od jiného operátora - datové přenosy probíhají prostřednictvím technologie 4G LTE v síti T-Mobile (dostupnost služeb je tedy závislá na pokrytím daného území signálem sítě T-Mobile) Preferuji osobní předání v Rožnově pod Radhoštěm nebo v Brně, ulice Voroněžská. Při platbě předem nemám problém se zasláním poštou. Cena za 1ks: 400Kč
Kompletní vydání všech knih o jihočeském fotbale (4ks)
1. 100 let SK Dynamo České Budějovice (2005), 2. Jihočeské fotbalové kluby (2013), 3. Zlaté okamžiky českobudějovického fotbalu (2016), 4. 100 let jihočeského fotbalu (2019). Kompletní vydání všech knih od Z.Zuntych/M.Průcha, cena za všechny. Zájemce nejlépe z Č.Budějovic a okolí, osobní odběr.