inzerce, prodej, prodám, bazar

1. Líza a spol. - Nový kluk

Kategorie: Pro mládež

Prodám knížku pro mládež 1. Líza a spol. - Nový kluk. Je jako nová, neponičená. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady.

V případě zájmu pište na email: teraroze48@
Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
1. Líza a spol. - Nový kluk
Podobné inzeráty
5. Líza a spol. - Napínavý závod
Prodám knížku pro mládež 5. Líza a spol. - Napínavý závod. Je jako nová, neponičená. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
4. Líza a spol. - Krásné hříbě
Prodám knížku pro mládež 4. Líza a spol. - Krásné hříbě. Je jako nová, neponičená. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
3. Líza a spol - Záhadný jezdec
Prodám knížku pro mládež 3. Líza a spol- Záhadný jezdec. Je jako nová, neponičená. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
2. Líza a spol. - Nebezpečný útěk
Prodám knížku pro mládež 2. Líza a spol. - Nebezpečný útěk. Je jako nová, neponičená. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
6. Líza a spol. - Hlavní role
Prodám knížku pro mládež 6. Líza a spol. - Hlavní role. Je jako nová, neponičená. Prodávám i další díly z této série, možnost slevy při koupi vícero dílů dohromady. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
Líza a spol. - sada, 2. díl není
Knižní série o koních Líza a spol. Knížky čtené ale neponičené, jako nové. Pouze jako celek Dárek:Karetní hra o koních Možné zaslání (+poštovné) nebo osobní vyzvednutí Praha 5 Smíchov nebo Hořice. Kontaktujte, prosím, prostřednictvím SMS nebo e-mailu anicka.vyskoc@