inzerce, prodej, prodám, bazar

❌ Batoh Gregory Zulu 40 | Orange | M-L | Free Float ❌

Kategorie: Turistika, horolezectví

- pěkný stav, drobné známky použití
- nezničen, nepoškozen, plně funkční
- objem 40 L, barva oranžová
- kupováno v Alpsportu

Aktuální do smazání.
Osobní předání Mikulov a okolí, případně lze zaslat.

tel.: +420 627 120
❌ Batoh Gregory Zulu 40 | Orange | M-L | Free Float ❌
Podobné inzeráty
Novy turistický batoh
Zulu Summit 45l Turistický batoh Zulu Summit 45l má komfortní zádový systém a obsahuje všechny důležité prvky na víkendové výlety. Oceníte především praktický bočním vstup. Turistický batoh Zulu Summit 45l má komfortní a prodyšný zádový systém s ergonomicky tvarovanými ramenními popruhy. Na bederním pásu se nachází dvě kapsičky na tyčinku, mobilní telefon nebo další drobnosti, které chcete mít okamžitě po ruce. Na víku batohu je jedna vnitřní i vnější kapsa na doklady, klíče a jiné vybavení. Do batohu se dostanete i bočním vstupem, což vám usnadní hledání jakéhokoliv vybavení. Samozřejmostí jsou dvě boční elastické kapsy na láhev a jedna přední ideální na bundu nebo mikinu. Hlavní vlastnosti batohu Zulu Summit 45l: turistický batoh o objemu 45 litrů komfortní a prodyšný zádový systém příjemně polstrované ramenní popruhy prostorná kapsa ve víku elastické boční kapsy kapsy v bederním pásu pláštěnka boční vstup spodní vstup boční kompresní popruhy přední kapsa na mokrou bundu nebo drobnosti vnější popruhy na karimatku nebo stan Cena 1.700,-Kc NOVÝ, NEPOUZITY!
Batoh Gregory Targhee 45 3.0
Dobrý den, prodám batoh Gregory Targhee 45 3.0. Zakoupený 3.1.2022 v hezkém stavu. Využíván na skialpy a lezení
Koupim batoh GREGORY STOUT 45, DEUTER  AIRC. ULTRA
Koupím nový nebo používany batoh Gregory Stout 45 , nejlepe v zelené barvě, nebo batoh Deuter Aircontact Ultra Pánská verze
5.11tactical, rush 72
Prodám batoh 5.11 rush 72 v černé barvě. Batoh je ve velmi dobrém stavu. Batoh RUSH 72 je druhý největší batoh ze série RUSH. Jedná se o batoh zkonstruovaný do náročných podmínek, který je určen zejména příslušníkům ozbrojených složek. Navíc verze 2.0 obsahuje polstrované oddělení na notebook l. Jedná se o batoh zkonstruovaný do náročných podmínek, který je určen zejména příslušníkům ozbrojených složek. Je vhodný na střelnici i závody, do města i celodenní vycházky, nebo jako nouzové zavazadlo. Označení 72 znamená "na 72 hodin. Díky objemu 55 litrů je vhodný na vícedenní akce, ale i jako lovecký batoh nebo do města. Objem 55 litrů Pevný, voděodolný nylon 1050D Vnitřní kapsa na Camelbag Praktický organizér Systém MOLLE Kompresní popruhy, prsní a bederní popruh. Velcro panely pro ID. nebo moralle Patche Kapsa s fleecem pro brýle, nebo elektroniku Zipy YKK® Hlavní kapsa 58 x 38 x 20 cm Cena nového přes 5000 Kč.
Trekingové hole - Zulu
Prodám nové trekové hole Zulu
Moskytiera pro 2 Zulu net bed double
Moskytiera pro 2 ...koupena asi pred 1,5 az 2 roky.. vice info googlit Moskytiera Zulu net bed double